اول می خواستم از راهنمایی دوستان تشکر کنم،
بعد اگه امکان داره لطفا" یکی نحوه کامل فلش کردن گوشی K800 رو یاد بده، شاید خودم تونستم یه کاریش کنم .... ممنون میشم
در ضمن، بعد از فلش کردن بغیر از SMS و Contacts چیز دیگم از رو گوشی پاک میشه یا نه ؟؟؟
اول می خواستم از راهنمایی دوستان تشکر کنم،
بعد اگه امکان داره لطفا" یکی نحوه کامل فلش کردن گوشی K800 رو یاد بده، شاید خودم تونستم یه کاریش کنم .... ممنون میشم
در ضمن، بعد از فلش کردن بغیر از SMS و Contacts چیز دیگم از رو گوشی پاک میشه یا نه ؟؟؟
اگه چيزيئ نمي توتني نصب كني بايد فلش كني
من منظورم براي ارور field كه بعضي اوقات با مستر ريست حل ميشه
يه مدت نرم افزار face warp من اين ارور رو مي داد وبالا نمي يومد و با مستر ريست مشكل من حل شد
ولي مطمئناً شما راه حلي جز فلش نداري(پيش استاد داريم درس پس ميديم)![]()
ورژن جدید ستول میتونه بدون توجه به سید گوشی فلشش کنه یعنی میتونی سید 49 رو روی 52 فلش کنی.ویا میتونی سید گوشیتو به 52 ارتقا بدی و از فریمورهای سید52 استفاده کنی.
منم خیلی دلم میخاد گزینه تشکر باشه.ولی میدونم که امکانش نیست.اینجا تنها چیزی که برای مدیران اهمین نداره نظر کاربران هست.من چند بار تو تاپیک پیشنهادات تاپیک زدم ولی نزاشتن نمایش داده بشه.اگه زیاداین بحث رو ادامه بدیم ممکنه بن بشیم!
اصلا بیاد یه نظر سنجی تو کلوپ متفرقه بزنیم نظرتون چیه؟ولی اگه بن شدیم به من ربطی نداره ها![]()
بعد از فلش عين همون موقعي ميشه كه گوشي را آكبندشو بگيري ( فكر نكن كه مموري هم پاك ميشه )
اين operation failed سر هر كي بياد بايد فلش بشه
بدبختي اينه كه فريمور برا CID51 نتونستم پيدا كنم
من الان فريمور CID49 و CID52 را دانلود كردم ولي اينا را نميشه رو CID51 ريخت setool ورژن جديدش را ديشب از يه جايي با مكافات (36مگ) دانلود كردم ولي موقع باز كردن ارور ميده ...
سلام
راستش 1 مشکلی دارم اینه که وقتی شارژ یا هندزفری رو به گوشی وصل میکنم نور دکمه ها و صفحه نمایش 3 بار خاموش روشن میشه طبیعی یا غیر عادی؟
فک کنم این اسکریپت سید گوشیتو به 52 ارتقا بده ولی خودم تست نکردم:
اگه ارتقا یافت میتونی با همون ورژن های قدیمی هم فلش کنی.ضمنا بکاپ از GDFS یادت نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه روش بالا جواب نداد از آدرس زیر فریمور 51 رو دانلود کن:
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by D E V I L; 17-01-2008 at 13:41.
برا دانلود فایلهای فریم ویر به سایت
sek750iکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولی که در دست تعمیره!
ولی دومی یه چیزایی میشه توش پیدا کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کجا میشه Cid گوشیو فهمید ؟؟؟
درمورد تبديل CID هاي پايينتر به CID هاي بالاتر اره خودم ميدونستم
ولي بايد setool جديد اينكار ممكنه
من نسخه v0.914014 و v0.914013 را دانلود كردم ولي موقع اجرا كردنشون يك ارور ميده : Protection card error (801001D
راستي از اون سايتي كه گفتي بايد چجوري دانلود كرد ؟
Last edited by golmohammadi; 17-01-2008 at 17:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)