نه اروری نداده
آره سالمن
تا همین 2روزه پیش راحت دانلود میشد الان دیگه نمیشه
نه اروری نداده
آره سالمن
تا همین 2روزه پیش راحت دانلود میشد الان دیگه نمیشه
مال منم بسته شده اگر راهی پیدا کردین مثل فیل .. شک. به منم بگید که توش موندم
يه سوال خدمت دوستان آشنا به تورنت
وقتي ما داريم فايلي رو ميگيريم يه فايلم داريم ميديم
اين فايل كجاست
ما ميتونيم انتخاب كنيم يا اونا روي كل سيستم ما جستجو مي كنن؟
نه،کسی نمیتونه سیستم شما رو جستجو کنه.شما همون فایلی رو که داری دانلود میکنی،تا جایی که دانلود کردی داری همون فایلو به دیگران هم میدی.
یعنی من از شما دان میکنم،از طرفی دارم همون فایلو واسه یه نفر دیگه میفرستم و ....
خب اگه دانلود تموم شد و ما بعد از اون seed
نکنیم چه اتفاقی میفته؟
هیچی نمیشه،روحیه اشتراک گذاری آسیب میبینه.
اگه قرار باشه بقیه هم اینکارو بکنن،اون وقت دیگه تو دنیا سیدی وجود نخواهد داشت.
فایروال مثل zone alarm می تونه نقشی در کند شدن دانلود در تورنت داشته باشه؟
خوب شد جواب داده نشد.سوال دیگه ای پیش اومده:
دیروز یه فیلم رو داشتم دانلود می کردم به نام Legion [2010.English] no fake PHY.کلی زمان گذاشتم الآن که می خوام اجرا کنم می بینم فیلم تقریباً 10 20 ثانیه بیشتر نیست در حالی که حجمش حدود 700 میگ هست.
اما چیز فوق العاده عجیبی پیش اومده و اونم اینه که داخل یکی دو تا فیلم دیگه در کمال تعجب می دونید چی دیدم؟؟!!!!یک سری از کلیپهایی که رو هارد کامپیوترم بود از قبل!!!!!!
یعنی من یه پوشه درست کردم به نام Torrent Download تا فایلهای دانلود شده از تورنتم بره اون تو قرار بگیره.اما در کمال تعجب میبینم بعضی از کلیپهام که در پوشه ای دیگه است اونجاست.من اومدم یه کلیپی رو بگیرم بعد از اتمام دانلود وقتی رو کلیپ کلیک کردم دیدم مورد دیگه ای که از قبل رو هاردم بود را نشون داد!!!!!!!!!!
مورد دیگه:
گفته بودم کلیپ متالیکا رو به عنوان اولین تورنتم دانلود کردم.جالبه وقتی می خوام اجراش کنم چند ثانیه از اره 5 که رو هاردم هست رو نشون میده بعد شطرنجی میشه و میره رو کنسرت متالیکا!!!!!(نه من دیوونه نیستم به خدا-کسی رو هم سر کار نذاشتم)
فکر کنم کامپیوترم جنی شده
به خاطر همین فایروال نصب کردم.
ببخشید مزاحم شدم
Last edited by وین رونی; 18-04-2010 at 07:46.
یک راهنما تو پست اول هست ان رابخوان احتمالا می تونی مشکلت رو حل کنی
این ربطی به مسائل امنیتی نداره...
سیستمت مشکل داره ....منم یک چنین مشکلاتی بهم بر می خوره .....وقتی هاردم خیلی پر می کنم بعضی فایل ها از تو هاردم مفقود میشه.....ربطی به تورنت نداره.....علتشم نفهمیدم چرا سیستم اینجوری میشه.....
فایروال رو سیستم من که تاثیری رو سرعت نزاشته پیشنهاد هم می کنم همه استفاده کنن چون برای امنیت سیستم چه تورنت استفاده کنین چه استفاده نکنین لازمه.
یک تصویر از وضعیت تورنت می تونی بزاری؟
راستی داتک تو روز محدودیت می زاره ها
Last edited by zed2; 18-04-2010 at 13:07.
ببخشید من زیاد سوال می پرسم.
در عکس زیر کدوم لینک را برای دانلود انتخاب کنم؟اون ستاره ها چی هستن؟
و سوال دوم اینکه چرا دانلود من شروع نمیشه.عکس:
برای اولی اگر لینک صفحه رو می دادی بهتر از عکس گرفتن است چون اینجوری از رو ظاهر تصویر همشون سید دارن ولی نمی دونم تو کامنت ها چی گفتن ...این ستاره هارو هم بررسی کردم نظر کاربرا به این تورنت است که ظاهرا رای میدن بهش.
تو دومی از تصویر
پورت سالمه ترکر تورنت هم ظاهرا سالمه کلی هم سید و پییر داری ولی از وضعیت تورنت چیزی مشخص نیست چون تب general رو چسبوندی به کف زمین.....
از ظاهرا من نگاه می کنم بنظرم بدونم مشکل شما چیه ...نمی دونم چند ساعته شما تورنت رو گذاشتی ولی تا الان هیچی دانلود نکردی....تو چند مگ اول همیشه سرعت تورنت کمه وقتی چند قطعه از فایل اصلی رو گرفتی ( هر فایل اصلی که می خوای بگیری به چند صدا تا چند هزار بخش چند کیلوبایتی تقسیم میشه )و برای دانلود گذاشتی به مرور دانلود میشه.
شما ظاهرا 1 دقیقه بیشتر نیست این تورنت رو گذاشتی بزار یک نیم ساعت تا یک ساعت بگذره و نرم افزار کار کنه و دانلود کنه بعد دوباره چک کن ببین سرعت چطوره.
اگر باز سرعت اینجوری بود پست بزن تا یک چیزی رو ازمایش کنی.
Last edited by zed2; 18-04-2010 at 17:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)