تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 307 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

- یک سیستم جدید همونطور که دوستمون گفتن احتمالن تا حدود یک تومن باید هزینه کنید. من توصیه نمیکنم به فکر آپگرید ماکزیممی این سیستم فعلیتون باشید، همونطور که گفتم اگه فعلن امکان خرید سیستم جدید رو ندارید یک آپگرید جزئی و کار راه انداز انجام بدید فعلن.

- رم 2 گیگ حدود صد تومن براتون بالا میاد! و توصیه نمیشه زیاد، سوکت مموریتون هم DDR با ماکزیمم باس 400 هستش.

- اسلات گرافیکتون هم فکر میکنم agp باشه. agp4x که بهترین گزینه براش ATI HD4670 است که بازم توصیه نمیشه ! میل خودتونه. (دقت کنید که AGP هم مثل DDR گرونتره و نایاب تر)

سلام . ممنون از توجه تون
    اگه بخوام یک سیستم نو بگیرم هزینه اش چقدر هست ؟ از کجا بگیرم که مطمئن باشه ؟
    در مورد رم طبق اونچه که دفنرچه اش نوشته تا 2 گیگ رو ساپورت می کنه . بنظر شما 2 گیگ بگیرم ؟ آیا نوع برند هم مهمه که چی باشه ؟
    با توجه به مشخصاتی که در دفترچه نوشته لطفا بگین مادربود چه باسی رو ساپورت می کنه ؟ بالاترین باس یعنی چقدر ؟
    در مورد گرافیک هم لطفا بگین تا چه کارت گرافیکی رو ساپورت می کنه ؟

2. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

من واسه یه کاری مجبورم کار با لینوکس رو یاد بگیرم هیچی هم بلد نیستم
    سرچ کردم تو نت اینو پیدا کردم Linux-Mint-14-Cinnamon-X86
    بعد توی ویندوز زدم روش گزینه برا نصبش اومد و من تو یکی از درایو هام نصبش کردم
    اما سیستم که ری استارت شد و من رفتم توی لینوکس محیطش مثل داس بود و فقط حالت نوشتاری داشت
    والا تا جایی که من دیدم پیش دوستام لینوکس مثل ویندوز محیط داره و نرم افزار و چیز روش نصب میشه
    لطفا میشه بگین مشکل کار من چیه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز سیستم شما خیلی قدیمیه. با این سیستم حداکثر بشه فیلم دید و وبگردی کرد و جوابگوی ویرایش ویدئو و ... نیست که گنو لینوکس بتونه مشکل شمارو حل کنه.
    پیشنهاد من اینه که یه سیستم جدید تهیه کنید که حداقل 1 میلیون تومن هزینه داره.
    به هر حال ساپورت که فقط نرم افزاری نیست، سخت افزار قدیمی نرم افزار قدیمی رو هم می طلبه.
    - یک سیستم جدید همونطور که دوستمون گفتن احتمالن تا حدود یک تومن باید هزینه کنید. من توصیه نمیکنم به فکر آپگرید ماکزیممی این سیستم فعلیتون باشید، همونطور که گفتم اگه فعلن امکان خرید سیستم جدید رو ندارید یک آپگرید جزئی و کار راه انداز انجام بدید فعلن.

- رم 2 گیگ حدود صد تومن براتون بالا میاد! و توصیه نمیشه زیاد، سوکت مموریتون هم DDR با ماکزیمم باس 400 هستش.

- اسلات گرافیکتون هم فکر میکنم agp باشه. agp4x که بهترین گزینه براش ATI HD4670 است که بازم توصیه نمیشه ! میل خودتونه. (دقت کنید که AGP هم مثل DDR گرونتره و نایاب تر)

دوستان از توجه تون خیلی ممنونم . میشه لطفا بگین با توجه به نوع کاربردهایی که مورد نیاز من هست برای تهیه یک سیستم نو ، چه سیسنمی انتخاب کنم و از کجا تهیه کنم که مطمئن باشه ؟

منظورتون از آپگرید جزئی و کار راه انداز ، گذاشتن رم یک گیگ هست دیگه ؟ میشه بگین وقتی رم رو تهیه می کنم باید نوع برند هم مد نظر داشته باشم ؟
    نکته ی دیگه اینکه خود فروشنده میگه نو و اورجینال هست . آیا تنها به همین حرفش اعتماد کنم کفایت می کنه ؟

این هم تصویر مشخصات دقیق تر سیستم هست که فراموش کرده بودم در پست قبلی بگذارم :

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من واسه یه کاری مجبورم کار با لینوکس رو یاد بگیرم هیچی هم بلد نیستم
    سرچ کردم تو نت اینو پیدا کردم Linux-Mint-14-Cinnamon-X86
    بعد توی ویندوز زدم روش گزینه برا نصبش اومد و من تو یکی از درایو هام نصبش کردم
    اما سیستم که ری استارت شد و من رفتم توی لینوکس محیطش مثل داس بود و فقط حالت نوشتاری داشت
    والا تا جایی که من دیدم پیش دوستام لینوکس مثل ویندوز محیط داره و نرم افزار و چیز روش نصب میشه
    لطفا میشه بگین مشکل کار من چیه ؟
    دوست من احتمالا مشکلی در نصب پیش اومده و محیط گرافیکی یا نصب نشده و یا لود نشده. در ضمن چرا مینت 14؟ الان نسخه 16 مینت هم اومده که میتونید از سایت رسمیش دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

توی سایتش چند نسخه گذاشته کدومشو باید دانلود کنم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

این خوبه ؟
    MATE 64-bit - LMDE 201403

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این خوبه ؟
    MATE 64-bit - LMDE 201403
    دوست من این نسخه لینوکس مینت دبیان هستش که برای شروع توصیه نمیشه ( مینت دبیان برپایهء لینوکس دبیان هستش و نسبت به توزیع معمولی مینت یعنی مینت اوبونتو نیاز به تجربه و دانش بیشتری داره). شما میتونید از لینوکس مینت ۱۳ که دارای پشتیبانی طولانی مدت هستش استفاده کنید ( مثل من) و یا از آخرین نسخهء مینت یعنی ۱۶ . ۳۲ بیت یا ۶۴ بیت بودن نسخه هم به سیستم شما مربوطه میشه که ساپورت میکنه از ۶۴ بیت یا نه.
    Last edited by vahidmir2000; 07-05-2014 at 12:36.

10. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام . من دو تا رم 512 مگ گرفتم گذاشتم رو سیستم . سرعت خیلی بهتر شده ، حالا نو و اورجینال بودنش رو نمی دونم هست یا نه
    به چند تا فروشگاه نرم افزار که سر زدم برای گرفتن لینوکس ، به من گفتن بهتره سراغ لینوکس نرم چون نرم افزارهاش روی سی دی نیست . اما من همچنان مشتاقم که لینوکس رو یاد بگیرم
    با توجه به رم یک گیگ و کارت گرافیک 64 مگ کدوم نسخه لینوکس رو بگیرم ؟ الته تو فروشگاه های نرم افزاری لینوکس اوبونتو دیدم ولی نسخه های دیگه رو ندیدیم

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

سلام . من دو تا رم 512 مگ گرفتم گذاشتم رو سیستم . سرعت خیلی بهتر شده ، حالا نو و اورجینال بودنش رو نمی دونم هست یا نه
    به چند تا فروشگاه نرم افزار که سر زدم برای گرفتن لینوکس ، به من گفتن بهتره سراغ لینوکس نرم چون نرم افزارهاش روی سی دی نیست . اما من همچنان مشتاقم که لینوکس رو یاد بگیرم
    با توجه به رم یک گیگ و کارت گرافیک 64 مگ کدوم نسخه لینوکس رو بگیرم ؟ الته تو فروشگاه های نرم افزاری لینوکس اوبونتو دیدم ولی نسخه های دیگه رو ندیدیم
    سلام
    اوبونتو 13lts نسخه 32 بیت نصب کنید.از ابتدا اوبونتو یاد بگیرید گرچه مینت راحت تره اما توصیه میکنم اوبونتو. با پشتیبانی 5 ساله نسخه 32 نصب کنید.

Tapatalk

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مینت یا اوبونتو رو نصب کنید. مینت به دلیل کامل بودن نرم افزارهای از پیش نصب شده اش بیشتر توصیه میشه. چون بعد از نصب نیاز کمتری به دانلود برنامه های ضروری خواهید داشت. اوبونتو هم که مینت ازش مشتق شده توزیع بسیار محبوبیه. در کل مهم اینه که شروع کنید و ببینید دنیای جدید چقدر براتون جذابه و انگیزه تون برای ورود و ماندن در دنیای لینوکس چقدره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •