تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 848 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظورم واسه دانلود بود چون حال تخلیه خط رو نداشتم فکر نامحدود به سرم زد انگار چاره ای جز تعویض شرکت نیست
    واسه دانلود خیلی به درد نمی‌خوره. به ویژه اگه نیاز دانلود ماهیانه‌ات بالاتر از 60-70 گیگ در ماه باشه اصلن به درد نمی‌خوره. این 256 نامحدود بیشتر به درد کسی می‌خوره که مصرف ماهیانه‌اش حدود 30 گیگ بیشتر نباشه. یعنی روزی 1 گیگ.

من حتی یه سرویس 1مگابیت نامحدود با قیمت 200 هزارتومن رو هم خیلی به صرفه نمی‌بینم برای کسی که دانلود زیادی (ماهی حداقل 250 گیگ) داره. به قول شما به استهلاکش نمی‌ارزه. الآن تو شرکت‌های دیگه گزینه‌های بهتری هست که حداقل هزینه برق و استهلاک سیستم توش خیلی کمتره.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

بعضی وقتا منم می‌بینم یه پیغام اومده که یکی از پستام حذف شده. راستش چون تو ایمیلی که می‌آد مشخص نیست دلیل حذف و به طور کلی گفته می‌شه بر خلاف قوانین انجمن و تاپیک، منم نمی‌فهمم علتش چیه. به هر حال کاش موقعی که مدیران محترم زحمت حذف پستی رو می‌کشیدن، درباره دلیل حذفش یا مصداق نقض قوانینش هم به طور مشخص یه یاد‌آوری می‌کردن تو ایمیلی که فرستاده می‌شه.

--------------
    در مورد اون مشکل خاصی که برای شما تو گزارش مصرف وجود داشت (و عکسش رو گذاشته بودین) به نظرم با پشتیبانی خود پارس‌آنلاین پیگیری کنین. به هر حال باگیه که باید رفعش کنن. البته من فکر می‌کنم مشکل تو نرم‌افزار اکانتینگ نیست، مشکل تو طراحی جدید سایت و اسکریپت‌های مربوطه‌اشه. اگه تو نمایش ثانیه‌ها رو حذف نمی‌کردن نیازی به گرد کردن هم نبود و این مشکل پیش نمی‌اومد. من به شخصه بعید می‌دونم که سیستم اکانتینگ حجم مصرف شده تو اون بازه 1 دقیقه مشترک بین دو ردیف تو گزارش مصرف رو دوبار حساب کنه. اشکال بیشتر همونه که عرض کردم. نحوه نمایش اطلاعات.

---------------
    این یکی نظر شخصیمه و قصدم دفاع از شرکت‌ها نیست و در واقع در نتیجه تجربه شخصی خودم بهش رسیدم:

چه اون موقع که پارس‌آنلاین داشتم و چه الآن که از عصرتلکام دارم و چه قبلنا تو 10 سال گذشته که از سرویس ADSL استفاده می‌کنم و از 3-4 تا شرکت دیگه مثل فن‌آوا، آسیاتک، شهراد و سپنتا سرویس داشتم، من با چیزی به شکل حجم‌خوری (یا به تعبیر بعضی از دوستان حجم‌دزدی) به شکل تعمدی و سیستماتیک مواجه نشدم.

کلن اگه شرکتی بخواد تعمدن حجم‌خوری کنه به راحتی دستش رو می‌شه و عواقب بدی هم می‌تونه براش از نظر قانونی داشته باشه. علت این حجم‌خوری‌ها ممکنه یکی از موارد زیر باشه:

1. باگ نرم‌افزاری سیستم اکانتینگ شرکت‌ها به ویژه تو سرویس‌هایی که شبانه دارن. (چه شبانه رایگان باشه چه شبانه با تخفیف) مثلن تو آسیاتک مواردی پیش اومده بود که دانلود نزدیک به زمان تغییر وضعیت از عادی به شبانه یا بالعکس جزو ترافیک روزانه محسوب شده بود. یا بسته‌های افزایشی حجمی 5 گیگ ایرانسل رو من تست کردم یه 60 - 70 مگ آخرش رو نگه می‌داشت و اجازه مصرف نمی‌داد.

2. اختلاف در مورد نحوه اندازه‌گیری ترافیک مصرفی بین نرم‌افزار شرکت و کاربر و/یا حتی اختلاف بین خود تعریف ترافیک مصرفی از نظر شرکت و کاربر (مثلن بعضی از نرم‌افزارهایی که کاربرا استفاده می‌کنن فقط بخش payload (دیتا اصلی) دانلود و آپلود رو نشون می‌دن و اورهد بسته‌های دیتا رو محاسبه نمی‌کنن یا بسته‌های ناموفق رو اصلن حساب نمی‌کنن در حالی که ممکنه اکانتینگ شرکت کل این موارد رو جزو ترافیک محاسبه کنه.

3. در مواردی که کم هم نیست ناآشنایی کاربر با کنترل و مانیتورینگ ترافیک مصرفی که نتیجه‌اش می‌شه این که سیستم اکانتینگ شرکت یه مصرفی رو نشون می‌ده اما کاربر تصور می‌کنه خیلی کمتر از اون مقدار مصرف کرده. مثل فعال بودن آپدیت ویندوز یا برنامه‌های دیگه، استفاده هم‌زمان چند دستگاه از اینترنت و نداشتن نرم‌افزار مانیتورینگ روی همه این دستگاه‌ها یا عدم انطباق بازه‌های زمانیی که نرم‌افزارهای مانیتورینگ ترافیک مصرفی رو بر اساس اون ثبت می‌کنن با بازه‌های زمانی اکانتینگ شرکت. مثلن اکانتینگ شرکت شهراد یا آسیاتک قبلن که داشتم ریز مصرف رو به ساعت می‌دادن که می‌شد با گزارش نرم‌افزارهای روی سیستم بهتر مقایسه‌اش کرد اما پارس‌آنلاین و الآن هم عصرتلکام فقط مقدار مصرف بین زمان‌های قطع و وصل رو یکجا نشون می‌دن و گزارش ساعت به ساعت ندارن.

دلیل حذفشو پرسیدم

من به دوستمون تهمت زدم گفتم شما از پارس حقوق میگیرید که تو این تایپیک و تایپیک نویز ازش تعریف میکنید

که ناظر پاکش کردند و تو خصوصی گفتند که هیچ وقت بدون مدرک از این حرفا نزنید

راستش امروز بهم زنگ زدند

گفتن ما اینجا دوتا سکشن یا تنظیمات از مودم داریم که گفتند ریست فکتوری کنید
    که من قبلش هم ریست فکتوری کردم چند ماه پیش

و میگن مشکل از مودم شاید باشه
    مودم تست بگیرید ببینید
    باز هم هست یا نه

4. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان یه مشکلی با پارس دارم

حس میکنم همیشه یه مقداری از حجمم خورده میشه و بعدش تو گزارش مصرف که میرم می بینم نرم افزارشون چندین جا یه ترافیکو دوباره حساب میکنه

مثلا میاد یه بار از ساعت 8:00 تا 8:10 رو حساب می کنه
    بعدش به جای اینکه بیاد از 8:10 به بعد رو حساب کنه میاد از 8:09 رو حساب میکنه در صورتی که از 8:09 تا 8:10 یه بار حساب شده
    یعنی 8:09 تا 8:10 دوبار حساب میشه حالا شما فرض کنید تو همون 1 دقیقه ای 3 دستگاه به مودم وصل باشند و هرکدوم 5 مگ دانلود کنند که حجم میشه 15=3*5
    و چون 2 بار حساب میشه ترافیک مصرفی میشه 30=15*2

به نظرتون طرح شکایت بزنم به سامانه 195

دوستان زنگ زدن بهم
    گفتن مشکل از مودمتونه
    ما این مشکلو برای بقیه نداریم
    دوستانی که پارس دارند اگر زحمتی نیست میشه یه تست بگیرند ببینند برای خودشون این مشکل هست یا نه

چندتا عکس میذارم ببینید واقعا برای شما هم همینطوریه یا فقط برای من این مشکل هستت

یکی از مشکلام اینه که یه بازه زمانی رو چند بار حساب میکنه

میگن مودمتون برای ما 2 تا سکشن یا تنظیم میزنه

راستی من یه چیزی بگم

این همسایه ما مغازه داره و چون خط تلفن ندارند برای مغازش از ما خط کشیده برایه کارت خوانش همین

نکنه به خاطر این دو سکشن و تنظیم رو دستگاشون باشه

Last edited by محمد7966; 03-02-2016 at 16:08.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان زنگ زدن بهم
    گفتن مشکل از مودمتونه
    ما این مشکلو برای بقیه نداریم
    چندتا عکس میذارم ببینید واقعا برای شما هم همینطوریه یا فقط برای من این مشکل هستت

یکی از مشکلام اینه که یه بازه زمانی رو چند بار حساب میکنه

میگن مودمتون برای ما 2 تا سکشن یا تنظیم میزنه
    من تو دو سالی که داشتم یادم نمی‌آد یه همچین موردی رو دیده باشم. حالا اگه تعداد دفعاتی که اتفاق افتاده باشه انگشت‌شمار باشه ممکنه بشه یه جوری توجیهش کرد ولی مورد شما خیلی متفاوته. این که مودم دو بار درخواست بفرسته یا با دو تا مشخصات متفاوت درخواست بزنه و این کار موردی هم نباشه، کلن این جوری باشه عجیبه. حتمن با یه مودم دیگه تست کنید.

راستی شما قاعدتن از حالت PPPoE دارین استفاده می‌کنین دیگه؟ می‌تونین از صفحه تنظیمات کانکشن‌ها تو مودمتون عکس بذارین؟ ممکنه روی ویندوز کانکشن دستی هم تعریف کرده باشین؟

با این عکسایی که گذاشتین خیلی احتمال داره اون 200 مگابایت معروفتون هم به همین ترتیب پریده باشه. سیستم دو بار ثبت کرده باشه.

7. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من تو دو سالی که داشتم یادم نمی‌آد یه همچین موردی رو دیده باشم. حالا اگه تعداد دفعاتی که اتفاق افتاده باشه انگشت‌شمار باشه ممکنه بشه یه جوری توجیهش کرد ولی مورد شما خیلی متفاوته. این که مودم دو بار درخواست بفرسته یا با دو تا مشخصات متفاوت درخواست بزنه و این کار موردی هم نباشه، کلن این جوری باشه عجیبه. حتمن با یه مودم دیگه تست کنید.

راستی شما قاعدتن از حالت PPPoE دارین استفاده می‌کنین دیگه؟ می‌تونین از صفحه تنظیمات کانکشن‌ها تو مودمتون عکس بذارین؟ ممکنه روی ویندوز کانکشن دستی هم تعریف کرده باشین؟

با این عکسایی که گذاشتین خیلی احتمال داره اون 200 مگابایت معروفتون هم به همین ترتیب پریده باشه. سیستم دو بار ثبت کرده باشه.

راستش من کانفیگ مودم رو از اینترنت گرفتم و کانفیگ کردم

و تو همین حالت pppoe گذاشتم اصلا دستکاری نکردم

vpi هم صفر

vci هم 35

اصلا به این صفحه دست نزدم فقط یوزر و پسوردی که پارس بهم دادو وارد کردم همین

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

راستی من یه چیزی بگم

این همسایه ما مغازه داره و چون خط تلفن ندارند برای مغازش از ما خط کشیده

نکنه به خاطر این تو سکشن و تنظیم رو دستگاشون باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

راستی من یه چیزی بگم

این همسایه ما مغازه داره و چون خط تلفن ندارند برای مغازش از ما خط کشیده

نکنه به خاطر این تو سکشن و تنظیم رو دستگاشون باشه
    یعنی از همین خط تلفنی که شما روش ADSL داری، استفاده می‌کنه همسایه؟ اون وقت مشکل پرش لینک و اینا نداری؟ ممکنه اونا هم دارن ADSL خط شما استفاده می‌کنن؟

راستش نمی‌دونم. مورد شما جزو موارد نادره واقعن که تو سیستم ISP، دو تا تنظیمات و مشخصات ثبت شده.
    Last edited by bilmazlar; 03-02-2016 at 15:36.

11. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

یعنی از همین خط تلفنی که شما روش ADSL داری استفاده می‌کنه همسایه؟ اون وقت مشکل پرش لینک و اینا نداری؟ ممکنه اونا هم دارن ADSL خط شما استفاده می‌کنن؟

راستش نمی‌دونم. مورد شما جزو موارد نادره واقعن که تو سیستم ISP، دو تا تنظیمات و مشخصات ثبت شده.
    نه این تلفن ما هم قبلا گفتم مشکل نویز داشت و نوسان snr
    حتی خش خش هم داشت که دیگه الان هیچ مشکلی نداره درست شد خود به خود

همسایه ما از تو جعبه تو کوچه یه خط برا مغازه اش کشیده برای دستگاه کارت خوانش فقط از خط ما برای کارت خوانش استفاده میکنه

اصلا هم پرش لینک دیگه ندارم درست شد قبلا داشتم که نویزشو گرفتم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

نه این تلفن ما هم قبلا گفتم مشکل نویز داشت و نوسان snr
    حتی خش خش هم داشت که دیگه الان هیچ مشکلی نداره درست شد خود به خود

همسایه ما از تو جعبه تو کوچه یه خط برا مغازه اش کشیده برای دستگاه کارت خوانش فقط از خط ما برای کارت خوانش استفاده میکنه

اصلا هم پرش لینک دیگه ندارم درست شد قبلا داشتم که نویزشو گرفتم
    دستگاه کارت خوان ایشون حتما دیال آپه. از شما که یوزر پس اینترنت نگرفته ؟!

14. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دستگاه کارت خوان ایشون حتما دیال آپه. از شما که یوزر پس اینترنت نگرفته ؟!
    نه نگرفته

ولی نمیدونم چرا کارشناسشون میگه برای ما از سمت مودمتون 2 تا تنظیم ثبت شده

بعدش همسایه مون قبلش هم از خط ما گرفته بود برای کارت خوانش
    ولی پارس انلاین نگفته بود که از سمت شما دو تا تنظیم ثبت شده

الان یکی دو ماه که داره میگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •