هره مال من هم همین مشکل رو داره ولی من گوشیمو هیچ کاری نکردم منظورم آپدیت و فلش و از اینجورچیزاس گوشی من k800i
هره مال من هم همین مشکل رو داره ولی من گوشیمو هیچ کاری نکردم منظورم آپدیت و فلش و از اینجورچیزاس گوشی من k800i
سلام. من تازه گوشی t650 خریدم.همون روز اول ریست کردم (گزینه برگشتن به تنظیمات کارخانه) بعد از 4 تا تم اصلیش 3 تاش پاک شد.چه کار کنم؟ میشه اونا رو برگردوند یا دانلود کرد؟ تو رو خدا یکی راهنماییم کنه.......
سلام دوستان من تازه وارد جمع شما شدم الان هم يه مشكل بزرگي برام پيش اومده ديروز همه شماره هاي گوشيم پاك شده ميخواستم بدونم راهي براي احياي اونها هست يا نه (گوشيم w960) با تشكر.
نه اگه توی سیمت نداشتی نمی تونی بر گردونی!
یک t650 دیگه پیدا کن بگو برات سند کنه اگر پیدا نکردی بگو تا من از یکی از دوستام بگیرم برات بزارم!
کا 800 دارم که خود به خود خاموش شد و هر جا بردم گفتن باید فلش بشه شاید درست شد . رو گوشی عکس و فیلم دارم که نمیخوام پاک بشه راهی هست که بشه بدون فلش گوشی رو روشن کرد و محتویاتشو برداشت؟
آیا با فلش حافظه گوشی هم پاک میشه?
بله با فلش محتویات گوشی پاک میشه ولی اگه توی رمتون داشته باشید که مشکلی نیست ولی برای برداشتن چیز هایی که می خوای باید بیخیال بشی وقتی می گی روشن نمی شه یعنی نمی تونی با Far Manager توی محتویات بگردی و برداریشون به همین دلیل .... اگر روی رمتون نیست خداحافظی کن!
آقا تو گوشی های سونی اریکسون اون هایی که سیستم عامل ندارن. چه گوشی هایی فضای اس ام اس نامحدود هستش؟؟؟ مثلا c902 گزینه انتخاب فضا داره که کجا ذخیره بشه. گوشی w595 و g705 و w902 هم داره ؟؟؟؟
اگه نحوه اصلی کردن سریال گوشی های چنج شده رو برام بذارید ممنون میشم.مثل k770i
سلام
آدرس یه نمایندگی معتبر در تهران رو میخام.
گوشیم مشکل نرم افزاری پیدا کرده میخام ببرم برا تعمیر. گوشیم دبلیو960
مرسی
سلام به همه بچه های محترم انجمن موبایل و سونی اریکسون باز ها ! آقایون یه سوال ، من w880 دارم و مشکل نمایش فونت داره ، یعنی تو بازیها و برنامه های جاوا فونت ها رو خیلی بزرگ نشون میده و تو صفحه جا نمیشه ، در حالی که من یه مدل دیگه دیده بودم که این مشکل رو نداشت و استاندارد بود ، میشه کمک کنید ؟ باید فلش بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)