تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 473 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

هره مال من هم همین مشکل رو داره ولی من گوشیمو هیچ کاری نکردم منظورم آپدیت و فلش و از اینجورچیزاس گوشی من k800i

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام. من تازه گوشی t650 خریدم.همون روز اول ریست کردم (گزینه برگشتن به تنظیمات کارخانه) بعد از 4 تا تم اصلیش 3 تاش پاک شد.چه کار کنم؟ میشه اونا رو برگردوند یا دانلود کرد؟ تو رو خدا یکی راهنماییم کنه.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من تازه وارد جمع شما شدم الان هم يه مشكل بزرگي برام پيش اومده ديروز همه شماره هاي گوشيم پاك شده ميخواستم بدونم راهي براي احياي اونها هست يا نه (گوشيم w960) با تشكر.

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

سلام دوستان من تازه وارد جمع شما شدم الان هم يه مشكل بزرگي برام پيش اومده ديروز همه شماره هاي گوشيم پاك شده ميخواستم بدونم راهي براي احياي اونها هست يا نه (گوشيم w960) با تشكر.
    نه اگه توی سیمت نداشتی نمی تونی بر گردونی!
    سلام. من تازه گوشی t650 خریدم.همون روز اول ریست کردم (گزینه برگشتن به تنظیمات کارخانه) بعد از 4 تا تم اصلیش 3 تاش پاک شد.چه کار کنم؟ میشه اونا رو برگردوند یا دانلود کرد؟ تو رو خدا یکی راهنماییم کنه.......
    یک t650 دیگه پیدا کن بگو برات سند کنه اگر پیدا نکردی بگو تا من از یکی از دوستام بگیرم برات بزارم!

5. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ravi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کا 800 دارم که خود به خود خاموش شد و هر جا بردم گفتن باید فلش بشه شاید درست شد . رو گوشی عکس و فیلم دارم که نمیخوام پاک بشه راهی هست که بشه بدون فلش گوشی رو روشن کرد و محتویاتشو برداشت؟

آیا با فلش حافظه گوشی هم پاک میشه?

پروفشنال Sasuke-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ..::: S A N I A :::.. گوشی:E5

پيش فرض

کا 800 دارم که خود به خود خاموش شد و هر جا بردم گفتن باید فلش بشه شاید درست شد . رو گوشی عکس و فیلم دارم که نمیخوام پاک بشه راهی هست که بشه بدون فلش گوشی رو روشن کرد و محتویاتشو برداشت؟

آیا با فلش حافظه گوشی هم پاک میشه?
    بله با فلش محتویات گوشی پاک میشه ولی اگه توی رمتون داشته باشید که مشکلی نیست ولی برای برداشتن چیز هایی که می خوای باید بیخیال بشی وقتی می گی روشن نمی شه یعنی نمی تونی با Far Manager توی محتویات بگردی و برداریشون به همین دلیل .... اگر روی رمتون نیست خداحافظی کن!

8. این کاربر از Sasuke-7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا تو گوشی های سونی اریکسون اون هایی که سیستم عامل ندارن. چه گوشی هایی فضای اس ام اس نامحدود هستش؟؟؟ مثلا c902 گزینه انتخاب فضا داره که کجا ذخیره بشه. گوشی w595 و g705 و w902 هم داره ؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه نحوه اصلی کردن سریال گوشی های چنج شده رو برام بذارید ممنون میشم.مثل k770i

اگه نباشه جاش خالی می مونه se-k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    آدرس یه نمایندگی معتبر در تهران رو میخام.
    گوشیم مشکل نرم افزاری پیدا کرده میخام ببرم برا تعمیر. گوشیم دبلیو960
    مرسی

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه بچه های محترم انجمن موبایل و سونی اریکسون باز ها ! آقایون یه سوال ، من w880 دارم و مشکل نمایش فونت داره ، یعنی تو بازیها و برنامه های جاوا فونت ها رو خیلی بزرگ نشون میده و تو صفحه جا نمیشه ، در حالی که من یه مدل دیگه دیده بودم که این مشکل رو نداشت و استاندارد بود ، میشه کمک کنید ؟ باید فلش بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •