بالا تر از 25 تومن به ندرت مدلی پیدا میشه مثل EP830 معمولا خیلی تفاوت زیادی هم نیست.
بهتر همون EP630 بگیری.
بالا تر از 25 تومن به ندرت مدلی پیدا میشه مثل EP830 معمولا خیلی تفاوت زیادی هم نیست.
بهتر همون EP630 بگیری.
اخه نگهداري 630 خيلي سخته واسه من.من تو سايت كريتيو خوندم كه 830 جنس سر فيشش مثل 630 روكش طلا نداره.ولي قيمت 830 بيشتره.واقعا بين اين دو تا مدل موندم.پسر خالم هم يه مدل philips گرفته 20 تومن كه خيلي راضيه.ميشه بيشتر منو راهنمايي كني
سوکت همه هدفون ها الان دیگه نانو گولد شده.
مطمئنا مال 830 هم نانو گلد هست.
خیلی بعید هست هدفون های فیلیپس صداشون از مدل های هم تراز کریتوشون بهتر باشه.
ایرفون من دقیقا همون مدلی هست که جناب peaceful1 معرفی کردند
قدرت شنوایی من که خوب هست ولی بسیاری از شرکتهاهم اعداد و ارقامی که میزارن واقعی نیست
یکی از بهترین ایرفونهای که با قیمت پایین میشه تهیه کرد همین مدل هست بطور کلی همه چیز این ایرفون براساس یک سری اصول مهندسی ساخته شده اگه شد بعدا یک ریویو درباره اش مینیویسم
در فرکانس 5Hz یک ارتعاش لرزشی ایجاد میشه که فاصله زمانیش زیاده به سختی شنیده میشه
در فرکانس 10hz به بعد ارتعاش لرزشی سریعتر میشه
فرکانس 15hz
فرکانس 25hz
![]()
Last edited by saxp; 15-04-2011 at 14:13.
نه 3.5 میلیمتری هست قیمتش هم 28 تومن هست.
ایول چقد خوب
همینو میگیرم
از راهنماییت ممنونم![]()
من الان سايت كريتيو رو كه چك كردم 830 نانو گلد نبود.ميخوام بدونم اين نانو گلد چقدر تاثير ميزاره؟ و اينكه شما برند ديگه اي رو پيشنهاد نميكني؟
تو چند تا سايت ديگه چك كردم ep-650 امتياز بيشتري از 630 گرفته بود.ولي تو ليست محصولات شاب پيدا نكردمش.يعني تو ايران وارد نشده؟
Last edited by amin_cracker; 15-04-2011 at 14:43.
خروجی شفافتری میده حتما هست شک نکن.
چرا این مدلی که گفتی ایران هست ولی به نظر میاد کمی طول سیمش کمتر از مدل های مشابه هست شاید به مشکل بخوری.
تو سايت كريتيو واسه 630 دقيقا اينو نوشته : 3.5mm stereo gold-plated miniplug
ولي واسه 830 اينو ننوشته.حتي ننوشته كه 3.5 mm هست يا نه!!!!!
ولي من عكساي 830 رو كه تو گوگل سرچ كردم رنگ سر فيشش هم مثل 630 طلايي بود.ايا اين دليل ميشه كه اونم نانو گلد باشه؟
و يه نكته خيلي مهم كه باعث شد 630 من بعد از 1 سال خراب بشه اتصال ضعيف سيم و اير فون بود كه من واسه همين دارم سراغ 830 ميرم.حالا شما به من بگو كه اين پولي كه بخوام واسه 830 هزينه كنم مي ارزه يا نه و آيا كيفيت خروجيش از 630 بالاتره يا نه.چون من سر رشته اي در اين زمينه ندارم.دمت خيلي گرم.
سلام
من قصد خرید هدفون کریتویو EP-630 رو داشتم
نظرتون راجع به خرید این هدفون از یکی از این ۲ فروشگاه اینترنتی با گارانتی شاب چیه ؟
وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و سوالم دیگم این بود که با این هدفون حتماً باید از فایلهای بسیار با کیفیت با پسوند FLAC استفاده کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آیا فایلهای MP3 در داخل این هدفون صدای مطلوبی ندارند ؟
چون MP3 Player من از نوع Sony NWZ-B153F است و قادر به پخش فایلهای FLAC نیست و تنها فایلهای
MP3 و WMA است.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)