احتمالا مشکلتون مربوط به فایل های Runtime Library است .
از پوشه Installer__ واقع در فولدر نصب بازی, هر سه برنامه VC - Dotnet و Direct X رو نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه .
احتمالا مشکلتون مربوط به فایل های Runtime Library است .
از پوشه Installer__ واقع در فولدر نصب بازی, هر سه برنامه VC - Dotnet و Direct X رو نصب کنین تا مشکلتون برطرف بشه .
دوستان ازتون خواهش ميكنم بهترين تركيباتون رو ارائه بدين تا من براي تيمم (رئال مادريد) تر كيب خوب رو انتخاب كنم واقعا ديگه از فيفا خسته شدم نميتونم بازيامو پيروز بشم . من با تر كيب خود رئال بازي ميكنم 4.2.3.1 ممنون. در ضمن سرعت رونالدو رو اينقدر پايين آوردن كه ديگه نميشه باهاش دويد مثلا سريعترين بازيكن جهانه. در واقعيت رونالدو با سريعترين ماشين جهان(بوگاتي) مسابقه دارد با يك هزارم ثانيه پيروز شد ولي تو بازي چي ..........دوستان به نظرتون چطوري آستين لباس رونالدو رو از تو بازي بلند كنم . تو فيفا 13 ميتونستم آستيناشو بلند كنم ولي تو فيفا 14 نميشه.
ترکیب دورتموند رو یه امتحان بکن . هم ترکیبش رو دقیقا کپی کن هم تاکتیکش رو .
من خودم طرفدار بارسام اما با شیوه بارسا خیلی خوب نمیتونم . چون بازیم بیشتر سرعتیه و شوت زنی و دریبل نه تیکی تاکا .
بهترین تیمم دورتمونده که باهاش از همه راحت ترم و بعد رئال . من توی هر تیمی که این ترکیب رو تست کردم روی رئال بهتر از بقیه جواب میده . حتی از خود دورتموند . چون بازیکنهاش خیلی قویترن . من با خود رئال یه کم مشکل دارم اما این ترکیب و تاکتیک رو که روش میزارم حرف نداره . هر چند به دلایل طرفداری خوشم نمیاد برش دارم رئال رو . واسه همین خوراکم دورتمونده .
چرا هر وقت میرم توبازی باید برای بروز شدن نقل و انتقالات لود را انجام بدم چکار کنم که ثابت بمونه ضمنا وقتی لود رو انجام میدم بعد میام تو لیگ نقل و انتقالاتش قدیمی لطفا راهنمایی کنین
یه پچ مودینگ وی نصب کن خودت رو راحت کن .
لود کردن squad خیلی هم خوب نیست به چند دلیل :
همین که میگی باید همیشه لود کنی اول بازی .
موقع کریر هم باید بزاری روی current customized در حالی که با پچ مودینگ وی دیتا بیس و ترکیب default ات اپدیت میشه . انگار که از خود فیفا اپدیت کرده باشی نقل و انتقالات رو .
خبر ندارم اورال بازیکنها اپدیت شده است توی این فایل squad که میگین یا نه . اما فکر نکنم پتانسیل بازیکنها اپدیت باشه . حتی تصویر بازیکنها هم شاید اپدیت نباشه .
دوستان لطفا کمکم کنین من دو تا ویندوز دارم (8.1 و ایکس پی ) فیفا 14 تو ویندوز ایکس پی باز میشه ولی تو ویندوز 8.1 بازنمیشه و بعد از کلیک روی آیکون فیفا هیچ چیزی نشون نمیده نه ارور و نه بازی باز میشه لطفا کمکم کنین.
واسه من تو کرر مود کوچک ترین خطا انجام بشه بازیکن رو اخراج میکنه
کسی دیگه این مشکل رو داره؟
چجوری برطرف میشه؟
اره من تجربشو دارم. منم اولین بار که نصب کردم توو کریر مودش همینجوری می شد. میشه گفت یه باگه. رفتم یه کرک دیگه دانلود زدم درست شد. یادمه اون روز انقد اخراجی داشتم فقط 8 نفر مونده بودن توو زمین که داور سوته بازیو زد 3 -0 به نفع CPU شد.. راستی ورژن کرکشم 1.2 بود
پیرو صحبتهای دوست و برادر عزیزمون جناب آقای Grager این نکتم باس اضاف شم که شما نباس ترکیب تیم های دیگرو مورد الگوی تیمت قرار بدی چون تیمها هر کدوم با نوع بازیکن های خودشون ترکیبشون چیده می شه. الان مثلا ترکیبه تیمه عشقم یعنی چلسی به این حالته 2-3-1-4 . خوب من بازیکنایی دارم که می تونن توو این فورمیشن بازیکننو خودشونو نشون بدن آیا توو ریال بازیکنهایی هست که بتونن با این ترکیب بازی کنن. واقانم بهترین ترکیبی که میشه با ریال بازی کرد همونیه که شما گفتین یعنی 1-3-2-4. چون خداییش هیچ جوری دیگه نمیتونی باش بازی کنی مگه اینکه این ترکیبی که من خودم خالقش بودمو بندازی. بشنو از هی:
سیستمو بکن : 2-3-1-4 Wide توو فورمیشن دقت کنی هست. بعد لوپزو شوتش میکنی دروازه. دفاع وسط چپو میکنی راموس ، دفاع وسط راستو می کنی واران . دفاع راست میکنی مارسلو ، دفاع چپو می کنی کونترایو. هافبک دفاعیتو می کنی ژابی آلنسو (اخاصیتش اینکه هم تدافعی تره هم اینکه تاثیرشو روو توپای برگشتی که از کرنر پیش میاد می بینی). هافبک چپو می کنی دیماریا(خاصیتش توو این پست اینکه چون چپ پایه و سرعتیه می تونه با پایه چپش واسه رونالدو سانترایه فوق العاده ای کنه. روندالدو ام که قربونش برم اصلا خوده کانتونا . یجور می پره مرده عنکبوتی توو زندگیش نمی پرید). هافبک چپو میکنی کارواخال . ( خاصیتش اینکه اسپیدیه و اونم از کنارا سانترای خوبی می کنن). خوب حالا هافبک تحاجمی رو میزاری مودریچ. دوتا نوکایه جلوتم چپشو میزاری رونالدو راستشم می زاری بیل. کریمم میندازی نیمکت 70 به بعد جایه بیل میاری. برو فقط زیاد گل نزن حریف تحقیر شه.![]()
سلام بچه ها یه سوال وقتی میخوای پچ moddingway رو نصب کنی اگه همون instaler رو بزنی پچ نصب میشه دیگه نیازی به اجرای برنامه i68regenerator رو هم باید اجرا کرد یا نه؟ اخه هر وقت من این برنامه رو اجرا میکنم 30 یا 40 دقیقه طول میکشه تا تموم بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)