به نظر من گارانتی وقتی ارزش داره که شرکت سازندش نمایندگی داشته باشه
وگرنه جوابگویی شون بگیر نگیر داره
به نظر من گارانتی وقتی ارزش داره که شرکت سازندش نمایندگی داشته باشه
وگرنه جوابگویی شون بگیر نگیر داره
بستگی داره به بازی
من Need for Speed Most Wanted با بالاترین کیفیت بازی میکنم دما 60-65 هستش و کولپد رو خاموش هم که میکنم تفاوتی نداره
اما بازی های سنگین رو نمیزاره از 70 -75 بالاتر بره و وقتی خاموش میکنم 80-82 هم میرسه
من در حالت وبگردی و فیلم و موسیقی همزمان و فتوشاپ با نور صفحه 90% 2:45 دقیقه جواب میگیرم
کسی جواب من رو نمیده. اصلن تنظیمات داره؟
جدا زور داره،اون از لنوو که تو سی دی درایورش،ورداشته ورژن 304 گذاشته،اونم از این که منم چند روز پیش 320 رو نصبیدم،حالا زرتی باید 326 بگیرم...
این که بتاسسس؟؟؟
نگیرم دوباره 10 روز دیگه بخوام ورژن جدید بگیرم...
Last edited by PouriaTech; 24-08-2013 at 23:22.
اگه منظورتون اولین بخش نصب ویندوزه که درباره تنظیم تایم زون و زبانه که شما میگی،نباید مشکلی باشه و به درایور خواستن مربوط بشه...
اگه امکانش هست با یه دوربین ازش عکس بگیر بذار تا ببینیم چیه بتونیم کمکت کنیم....
آره دیگه این بتا دو روز دیگه ورژن whql میاد اونو باید بگیری میتونی صبر کنی اون که اومد بگیری
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
اصلا باید بگیرمش این نسخه رو،چون میخوام ویندوز 8.1 بخرم نصب کنم،برا همین نسخه 320 هم ویندوز 8.1 رو نمی ساپورته...
همین 326 ویندوز 8.1 رو می ساپورته...
یه هکینتاش لیون هم میخوام در کنار 8.1 بنصبم،نصب که کردم،بهتون تجربه مو درباره ش میگم،مطمئنا شمام میرید دنبالش...![]()
ویندوز چه شرکتی رو بخرم؟
ویندوز 8 ,,,,,64 بیتی میخوام!
همه شون یکیه...
من هم تو لرد 2013 دارم،هم تکی از MRT...فرقی هم ندارن...الانم که همه شون فول اکتیو موجودن...به نظر من 8.1 گیر بیار بخر...
الان فقط تو کینگ 2014 هست ولی بعضی جاها برات ازش رایت میکنن،4 تومن میگیرن...خیلی بهتر شده در عوض...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)