تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 624 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من ویدیوهای (ts.) رکورد شده توسط DVBViewer رو با TMPGEnc 4.0 XPress به MPEG تبدیل میکنم اما صدا و تصویر هماهنگی ندارن. نرم‌افزارهای دیگه هم بدون صدا کانورت میکنن.
    کسی برنامه درست و حسابی برای تبدیل ts سراغ نداره؟
    عزیز جان اگر میخواهی فقط پخشش کنی و صدا داشته باشی روی دستگاه که قابل پخشه ولی روی کامپیوتر VLC مدیا پلیر را دانلود و نصب کن مشکل حل میشه. آدرس دانلود:
    کد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر میخواهی تبدیل کنی فقط با برنامه handbrake درست و باکیفیت و صدا و تصویر سینک میتونی تبدیل کنی. آدرس دانلود:

کد:
    که البته برای نصب باید دات نت فریم ورک 2.5 به بالا داشته باشی. البته اگر از سون و ویستا استفاده میکنی که حله چون بصورت پیش فرض نصبه. من سه روز تمام نت را گشتم بیشتر از 15 برنامه دانلود و امتحان کردم و فقط تعداد محدودی میتوانستند صدا را همراه تصویر در فایل خروجی داشته باشند که تمامشون هم بجز همین برنامه که معرفی کردم بقیه تصویر و صداش سینک نبود.
    تنها مشکل برنامه اینه که خروجی اش یا mkv است یا mp4 که اگر فرمت دیگه ای بخوای باید دوباره تبدیلشون کنی ولی خوب توی تبدیل دوم قطعاً مشکل نخواهی داشت. یک مقدار هم باید با تنظیماتش کار کنی و تنظیم خوب مخصوصاً برای کدک تبدیل را بدست آوری. توصیه من اینه که یک تکه سمپل مثلاً 10 ثانیه ظبط کنی و تنظیمات را روی آن امتحان کنی تا به نتیجه برسی. این دقیقاً همون کاریه که خودمم هم انجام دادم تا به نتیجه رسیدم. دلیل این هم که برنامه میتونه صدا را همراه تصویر نبدیل کنه اینه که از کدک داخل برنامه استفاده میکنه (بیلت این).

2. 4 کاربر از papalook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دستگاه کومبو مارشال امکان ضبط از یک کانال و پخش کانال دیگر را داراست
    سطح سیگنال را هم با یک دکمه می توانید مشاهده کنید

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

از اصفهان هستم

هر 1 ماه یه بار فرکانس کانالها عوض میشه چرا؟

اگه افتتاح رسمی بشه این مشکل حل میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم گیرنده دیجیتال Bright ----T دقیقا مدیا پلیرش از چه فرمت هایی پشتیبانی میکنه ؟
    به نظر شما بین blusens-t14 و HIVISION 2615-A کدام یکی بهتر هستش؟با تشکر
    Last edited by saeid 22; 29-12-2010 at 01:42.

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیز جان اگر میخواهی فقط پخشش کنی و صدا داشته باشی روی دستگاه که قابل پخشه ولی روی کامپیوتر VLC مدیا پلیر را دانلود و نصب کن مشکل حل میشه. آدرس دانلود:
    کد:

کد:
    اگر میخواهی تبدیل کنی فقط با برنامه handbrake درست و باکیفیت و صدا و تصویر سینک میتونی تبدیل کنی. آدرس دانلود:

کد:
    که البته برای نصب باید دات نت فریم ورک 2.5 به بالا داشته باشی. البته اگر از سون و ویستا استفاده میکنی که حله چون بصورت پیش فرض نصبه. من سه روز تمام نت را گشتم بیشتر از 15 برنامه دانلود و امتحان کردم و فقط تعداد محدودی میتوانستند صدا را همراه تصویر در فایل خروجی داشته باشند که تمامشون هم بجز همین برنامه که معرفی کردم بقیه تصویر و صداش سینک نبود.
    تنها مشکل برنامه اینه که خروجی اش یا mkv است یا mp4 که اگر فرمت دیگه ای بخوای باید دوباره تبدیلشون کنی ولی خوب توی تبدیل دوم قطعاً مشکل نخواهی داشت. یک مقدار هم باید با تنظیماتش کار کنی و تنظیم خوب مخصوصاً برای کدک تبدیل را بدست آوری. توصیه من اینه که یک تکه سمپل مثلاً 10 ثانیه ظبط کنی و تنظیمات را روی آن امتحان کنی تا به نتیجه برسی. این دقیقاً همون کاریه که خودمم هم انجام دادم تا به نتیجه رسیدم. دلیل این هم که برنامه میتونه صدا را همراه تصویر نبدیل کنه اینه که از کدک داخل برنامه استفاده میکنه (بیلت این).
    سلام

اگه برنامه ای رو معرفی میکنی نحوه کارش رو هم توضیح بده

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کد:

کد:

کد:
    عزیز این صددرصد کار میکنه ؟ من 1000 تا برنامه امتحان کردم یکیش هم درست کار نکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

فرستنده ديجيتال استان البرز افتتاح رسمي شد.
    14 شبكه تلويزيوني و10 شبكه راديويي
    کد:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزیز این صددرصد کار میکنه ؟ من 1000 تا برنامه امتحان کردم یکیش هم درست کار نکرد
    من دیشب تستش کردم البته حدود 5 دقیقه کانورت کردم که مشکلی نداشت.
    با TMPGEnc 4.0 XPress که تبدیل میکنم، همین طور که زمان ویدیو جلو میره اختلاف صدا و تصویر بیشتر میشه و تو دقیقه 5 افتضاح میشه اما Handbrake مشکلی نداشت.
    فقط حیف که به MPEG تبدیل نمیکنه و یکبار دیگه باید خروجیش رو به MPEG تبدیل کنی.

10. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام،
    کسی از دوستان کرجی اینجا هست!؟
    من به یه مشکل بر خوردم .... فقط شبکه های PressTV و مستند و ... رو میگیرم.
    یعنی شبکه های 1-7 رو نمیگیرم ....

شما می تونید همه رو بگیرید؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من دیشب تستش کردم البته حدود 5 دقیقه کانورت کردم که مشکلی نداشت.
    با TMPGEnc 4.0 XPress که تبدیل میکنم، همین طور که زمان ویدیو جلو میره اختلاف صدا و تصویر بیشتر میشه و تو دقیقه 5 افتضاح میشه اما Handbrake مشکلی نداشت.
    فقط حیف که به MPEG تبدیل نمیکنه و یکبار دیگه باید خروجیش رو به MPEG تبدیل کنی.
    منم با TMPGEnc 4.0 کار کردم اینم که کار کرد صدا و تصویر هماهنگ نبود باز اگه حتی این کارم کنه این نرم افزاری که دادی غنیمته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •