عزیز جان اگر میخواهی فقط پخشش کنی و صدا داشته باشی روی دستگاه که قابل پخشه ولی روی کامپیوتر VLC مدیا پلیر را دانلود و نصب کن مشکل حل میشه. آدرس دانلود:
کد:
اگر میخواهی تبدیل کنی فقط با برنامه handbrake درست و باکیفیت و صدا و تصویر سینک میتونی تبدیل کنی. آدرس دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که البته برای نصب باید دات نت فریم ورک 2.5 به بالا داشته باشی. البته اگر از سون و ویستا استفاده میکنی که حله چون بصورت پیش فرض نصبه. من سه روز تمام نت را گشتم بیشتر از 15 برنامه دانلود و امتحان کردم و فقط تعداد محدودی میتوانستند صدا را همراه تصویر در فایل خروجی داشته باشند که تمامشون هم بجز همین برنامه که معرفی کردم بقیه تصویر و صداش سینک نبود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها مشکل برنامه اینه که خروجی اش یا mkv است یا mp4 که اگر فرمت دیگه ای بخوای باید دوباره تبدیلشون کنی ولی خوب توی تبدیل دوم قطعاً مشکل نخواهی داشت. یک مقدار هم باید با تنظیماتش کار کنی و تنظیم خوب مخصوصاً برای کدک تبدیل را بدست آوری. توصیه من اینه که یک تکه سمپل مثلاً 10 ثانیه ظبط کنی و تنظیمات را روی آن امتحان کنی تا به نتیجه برسی. این دقیقاً همون کاریه که خودمم هم انجام دادم تا به نتیجه رسیدم. دلیل این هم که برنامه میتونه صدا را همراه تصویر نبدیل کنه اینه که از کدک داخل برنامه استفاده میکنه (بیلت این).