تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 457 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

والا به نظر من نیست Comodo در کنار تنظیمات اصلی ، یه سری تنظیمات رو دم دست بزاره تا کاربران عادی راحتتر بتونن کار کنن .

مثلا مثل Bitdefender اول بپرسه که سطح اطلاعات شما از رایانه چقدره ، سپس متناسب با گزینه انتخاب شده ، تنظیمات رو دم دست کاربر بزاره و تنظیمات پیشرفته تر رو توی قسمت دیگر قرار بده .

یا اصلا یه نظر سنجی ، چیزی بزاره . از کاربران بپرسه بیشتر از کدوم تنظیمات استفاده می کنند . سپس اون تنظیمات رو به عنوان Quick settings با امکانات ساده تر دم دست بزاره . تنظیمات پیشرفته هم قابل دسترس باشند

آپدیت : به نظر من همون Quick settings بهتره . آخه اینجوری زمین کج نمی شه

آپدیت 2 : دقیقا الان چیزی که به ذهنم رسیده اینه که یه ترکیبی از Quick settings و Recent settings باشه . یعنی مثلا وقتی برنامه رو باز می کنی ، یه قسمتی باشه که خلاصه آخرین تنظیمات و دستکاریایی که انجام دادی ، اونجا مشخص بشه ( مثل Recent در PC Settings در ویندوز 8.1 . نمونه عکس از Recent settings در ویندوز 8.1 برای اونایی که ویندوز 8.1 ندارند یا نمی دونن کدوم قسمتو می گم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    Last edited by Public Enemy; 02-01-2014 at 23:05.

2. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من از کاربران جدید کومودو هستم
    اوایل نود 32 داشتم که کارباهاش خیلی ساده بود ولی از گشتن دنبال یوزرپس خسته شدم، دنبال یه انتی ویروس خوب میگشتم که علاوه برکارایی کارباهاش واسه یه کاربر بیحوصله که چیز زیادی از کامپیوتر نمیدونه راحت باشه.
    اول اوست رو تست کردم که سیستمم رو کند کرد و پشیمون شدم.الان دوروزه که کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب دارم و از طریق این تاپیک سعی دارم کار باهاش رو یاد بگیرم (با اینکه کلی دنگ و فنگ داره و معیاری که میخواستم برای یه کاربر بیحوصله راحت باشه رو نداره ولی خودم رو فعلا جذب کرده )
    واسه شروع چند تاسوال دارم (تو تاپیک سرچ کردم جوابی پیدا نکردم فکرکنم سرچ انجمن مشکل داره)

1. منظور از اینها چیه؟ دیسک نجات، حالت بازی، HIPS ، +Defense ، Cloud ، DNS
    2. میشه این صدایی که کومودو موقع پیغام و سوال کردن میده رو قطع کرد؟
    3. من موقع نصب حالت نصب پیشفرض رو انتخاب کردم و الان بعد نصب چندتا شورتکات رو دسکتاپم ایجاد کرده :
      Shared Space و Comodo Dragon و Virtual Comodo Dragon و یه افزونه ی PrivDog که هربار هم ویندوز ازم برای اجراش سوال میپرسه. اینا چین؟ میشه تفاوتشون و موارد کاربردشون رو توضیح بدید؟
    4. لازمه برنامه ها و مرورگرهارو تو محیط سندباکس اجرا کنیم؟ از نظر کارایی و اجرایی چه فرقی با حالت معمولی داره؟ امکاناتش کمتر میشه و محدودتر میشه یا نه؟
    5. فرق کیوسک مجازی با سندباکس چیه؟ (تو تاپیک خوندم که نوشتید کیوسک مجازی میشه توش برنامه نصب کرد و سندباکس فقط میشه اجرا کرد. ولی میخوام بدونم بجز این چه فرقی ازنظر کاربردی دارن و چه مزیتهایی جدا هم که دوتا گزینه ی شبیه به هم ولی مجزا قرار داده شده؟ موارد کاربرد مخصوص هرکدوم چیه ؟

ببخشید سوالهام خیلی زیاده. یه عمر با نود32 کار کردم که اصلا از این اداها نداشت
    پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
    Last edited by printemps; 03-01-2014 at 02:32.

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

دوستان من از کاربران جدید کومودو هستم
    اوایل نود 32 داشتم که کارباهاش خیلی ساده بود ولی از گشتن دنبال یوزرپس خسته شدم، دنبال یه انتی ویروس خوب میگشتم که علاوه برکارایی کارباهاش واسه یه کاربر بیحوصله که چیز زیادی از کامپیوتر نمیدونه راحت باشه.
    اول اوست رو تست کردم که سیستمم رو کند کرد و پشیمون شدم.الان دوروزه که کومودو اینترنت سکیوریتی رو نصب دارم و از طریق این تاپیک سعی دارم کار باهاش رو یاد بگیرم (با اینکه کلی دنگ و فنگ داره و معیاری که میخواستم برای یه کاربر بیحوصله راحت باشه رو نداره ولی خودم رو فعلا جذب کرده )
    واسه شروع چند تاسوال دارم (تو تاپیک سرچ کردم جوابی پیدا نکردم فکرکنم سرچ انجمن مشکل داره)

1. منظور از اینها چیه؟ دیسک نجات، حالت بازی، HIPS ، +Defense ، Cloud ، DNS
    2. میشه این صدایی که کومودو موقع پیغام و سوال کردن میده رو قطع کرد؟
    3. من موقع نصب حالت نصب پیشفرض رو انتخاب کردم و الان بعد نصب چندتا شورتکات رو دسکتاپم ایجاد کرده :
      Shared Space و Comodo Dragon و Virtual Comodo Dragon و یه افزونه ی PrivDog که هربار هم ویندوز ازم برای اجراش سوال میپرسه. اینا چین؟ میشه تفاوتشون و موارد کاربردشون رو توضیح بدید؟
    4. لازمه برنامه ها و مرورگرهارو تو محیط سندباکس اجرا کنیم؟ از نظر کارایی و اجرایی چه فرقی با حالت معمولی داره؟ امکاناتش کمتر میشه و محدودتر میشه یا نه؟
    5. فرق کیوسک مجازی با سندباکس چیه؟ (تو تاپیک خوندم که نوشتید کیوسک مجازی میشه توش برنامه نصب کرد و سندباکس فقط میشه اجرا کرد. ولی میخوام بدونم بجز این چه فرقی ازنظر کاربردی دارن و چه مزیتهایی جدا هم که دوتا گزینه ی شبیه به هم ولی مجزا قرار داده شده؟ موارد کاربرد مخصوص هرکدوم چیه ؟

ببخشید سوالهام خیلی زیاده. یه عمر با نود32 کار کردم که اصلا از این اداها نداشت
    پیشاپیش ممنون از راهنماییهاتون
    پست دوم تاپیک را کامل نگاه کنید یک چیزایی دستگیرتون میشه . . . (10 یا 20 صفحۀ آخر هم اگه دوست داشتید کمک میکنه)
    زبان برنامه را هم فارسی کنید ، خیلی کمک میکنه.
    من خودم که تازه 2 هفته شایدم کمتر میشه که نصب کردم الان مشکلی ندارم و راضیم اگه یکم از کامپیوتر سر رشته داشته باشید و پست دوم تاپیک را هم کامل بخوانید متوجه سیاست کومودو میشید و راحت میتونید باهاش کار کنید.

جواب بیشتر سوال هاتون تو همون پست دوم هم هست.
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم بخوانی بد نیست خود من سوال کردم ، مثل شما.

5. این کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست دوم تاپیک را کامل نگاه کنید یک چیزایی دستگیرتون میشه . . . (10 یا 20 صفحۀ آخر هم اگه دوست داشتید کمک میکنه)
    زبان برنامه را هم فارسی کنید ، خیلی کمک میکنه.
    من خودم که تازه 2 هفته شایدم کمتر میشه که نصب کردم الان مشکلی ندارم و راضیم اگه یکم از کامپیوتر سر رشته داشته باشید و پست دوم تاپیک را هم کامل بخوانید متوجه سیاست کومودو میشید و راحت میتونید باهاش کار کنید.

جواب بیشتر سوال هاتون تو همون پست دوم هم هست.
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم بخوانی بد نیست خود من سوال کردم ، مثل شما.
    ممنون
    من اون پستهارو کامل خوندم و حتی بیشتر ولی هیچکدوم جواب سوالهای من نبود
    یعنی اکثرا توش توضیح این بود که چه تنظیماتی استفاده بشه مثلا HIPS روشن باشه ولی خب من مثلا پرسیدم منظوراز HIPS چیه،یعنی میخوام بدونم اصلا این HIPS چیه و یعنی چی. روشن بودن و نبودنش به چه کار میاد و کاربردش چیه و....
    ماشالله اینجا همه متخصصن و همه خیلی تخصصی با اصطلاحات بحث میکنن ولی خب من تازه وارد که نمیدونم متوجه نمیشم ولی دوست دارم بدونم و از تمام کارایی نرم افزار مطلع باشم

7. این کاربر از printemps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون
    من اون پستهارو کامل خوندم و حتی بیشتر ولی هیچکدوم جواب سوالهای من نبود
    یعنی اکثرا توش توضیح این بود که چه تنظیماتی استفاده بشه مثلا HIPS روشن باشه ولی خب من مثلا پرسیدم منظوراز HIPS چیه،یعنی میخوام بدونم اصلا این HIPS چیه و یعنی چی. روشن بودن و نبودنش به چه کار میاد و کاربردش چیه و....
    ماشالله اینجا همه متخصصن و همه خیلی تخصصی با اصطلاحات بحث میکنن ولی خب من تازه وارد که نمیدونم متوجه نمیشم ولی دوست دارم بدونم و از تمام کارایی نرم افزار مطلع باشم
    اگه ساده بگم hips یک قابلیت هست که شمارو از تمام اتفاقاتی که تو کامپیوتر شما می افته اگاه میکنه

مثلا شما یک بازی رو اجرا کردید که ویروسی هست و شما نمیدونید که ویروسی هست و هیچ انتی ویروسی هم نمیناسش یا حداقل کمودو نمیشناسش hips میگه این بازی داره تو ریجستری شما دستکاری میکنه و یا داره صفحه کلید شمارو ضبط میکنه و...

شما پیش خودتون باید بگید مثلا یک بازی ساده چکار به دستکاری ریجستری داره پس بلاک میکنید و اون فایل رو برای شرکت میفرستید تا شناسایی بشه

یا مثلا یک کرک بازی رو دانلود و اجرا کردید hips میگه این کرک میخواد به پارتیشن شما دسترسی داشته باشه بعد شما باید پیش خودتون یگید کرک یک بازی چه ربطی به دسترسی پارتیشن داره بعد بلاکش میکنی و...

9. 7 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

و این نقل قول از علی آقا در مورد HIPS

که آنتی ویروس ها کلاً هر فایلی را سالم میدونن و بهش مشکوک نمیشن مگر اینکه در لیستی باشه که شرکت اونا را به عنوان ویروس معرفی کرده که هر روز هم آپدیت میشه.

ولی HIPS به همۀ فایل ها مشکوک هست مگر اینکه خلافش ثابت بشه یعنی دارای امضای دیجیتالی معتبر باشه یا شما اون ها را به عنوان فایل امن معرفی کنید.(اگه نرم افزار را فارسی کنید متوجه میشید امضای دیجیتالی معتبر کدوم گزینه هست)

امیدوارم صحیح نقل به مضمون کرده باشم و تونسته باشم مطلب را برسونم.

11. 4 کاربر از M.Sadegh.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

3- اگر در حال حاضر لیست فایلهای ناشناخته خالی هست نباید برنامه خاصی مشکلی داشته باشه.

2- لایسنس مربوط به دریافت پشتیبانی آنلاین هست. در واقع با خرید محصول از پشتیبانی آنلاین 24/7 بهره مند میشید. سوالی داشته باشید جواب میدن/ مشکلی داشته باشید به سیستمت وصل میشن و حل میکنند.

* در حال حاضر مشکلات خاصی در مورد کندی سیستم/ فریز شدن سیستم عامل/ کندی سرعت لود سیستم/ .... گزارش نشده. فکر میکنم کابرانی که روی ویندوز 8.1 از کومودو استفاده میکنند از حیث سرعت نسبتا راضی باشند.
    مسائل در حد نرمالش طبیعی است ( یعنی در همون حد آنتی ویروسهای دیگه) ) یا (یعنی کاربر متوجه کندی سیستم نشه) ولی اگر این تاثیر خودشو به رخ میکشه اونوقت میشه به عنوان یک مشکل بهش نگاه کرد. کومودو تاثیر منفی زیادی روی سرعت سیستم شما گذاشته؟
    ببینید اینکه میگید مشکلی نباید باشه یه چیزه اینکه من نمی تونم برنامه ها رو اجرا کنم یه چیز دیگه!به نظرت.ن اگه انیستال کنم و بعداز ریست دوباره نصب کنم حل میشه؟!
    ببیند اینکه میگم کندی سرعت اول اینکه مثلا مای کامپوترو مثل اینها رو دیر باز میکنه دوم اینکه اینکه من ندیدم موقع اسکن کامپیوتر انتی ویروسی از88درصد سی پی یو استفاده کنه!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی دوستان
    ممنون میش اگه به بقیه سوالهامم جواب بدید

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ببینید اینکه میگید مشکلی نباید باشه یه چیزه اینکه من نمی تونم برنامه ها رو اجرا کنم یه چیز دیگه!به نظرت.ن اگه انیستال کنم و بعداز ریست دوباره نصب کنم حل میشه؟!
    ببیند اینکه میگم کندی سرعت اول اینکه مثلا مای کامپوترو مثل اینها رو دیر باز میکنه دوم اینکه اینکه من ندیدم موقع اسکن کامپیوتر انتی ویروسی از88درصد سی پی یو استفاده کنه!
    تجربه نشون داده مشکلات کاربران در پایین اومدن سرعت رایانه پس از نصب آنتی ویروس بر می گرده به :

1 - ضعیف بودن سیستم کاربر
    2 - مشکلات نرم افزاری در سیستم کاربر

در غیر این صورت ضد بد افزار ها تاثیر آنچنانی در پایین اومدن سرعت سیستم ندارند .

حتی در حالت اسکن فایل ها نیز بیشتر درگیریشون با هارد دیسک هست و کمتر با پردازنده و رم سر و کار دارند .

از آنتی ویروس خودم ( Panda Cloud Antivirus ) دو تا عکس گرفتم . ( مشخصات سخت افزاری توی عکس مشخصه )

حالت اول : نرم افزار ها پیش فرض لپ تاپ + فایرفاکس بازه :

حالت دوم : نرم افزار های پیشفرض + فایرفاکس + فول اسکن در آنتی ویروس :

همون طور که می بینین تاثیر محسوسی روی پردازنده و رم نداره .حتی در حالت فول اسکن .

بیشتر ضد بد افزار ها برای رایانه ها بهینه شدند . در صورتی که با کندی سرعت مواجه می شین ، اول چک کنین رایانتون به اندازه کافی قوی هست یا نه . سپس مشکلات نرم افزاری رو بررسی کنین .

15. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mk367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تجربه نشون داده مشکلات کاربران در پایین اومدن سرعت رایانه پس از نصب آنتی ویروس بر می گرده به :

1 - ضعیف بودن سیستم کاربر
    2 - مشکلات نرم افزاری در سیستم کاربر

در غیر این صورت ضد بد افزار ها تاثیر آنچنانی در پایین اومدن سرعت سیستم ندارند .

حتی در حالت اسکن فایل ها نیز بیشتر درگیریشون با هارد دیسک هست و کمتر با پردازنده و رم سر و کار دارند .

از آنتی ویروس خودم ( Panda Cloud Antivirus ) دو تا عکس گرفتم . ( مشخصات سخت افزاری توی عکس مشخصه )

حالت اول : نرم افزار ها پیش فرض لپ تاپ + فایرفاکس بازه :

حالت دوم : نرم افزار های پیشفرض + فایرفاکس + فول اسکن در آنتی ویروس :

همون طور که می بینین تاثیر محسوسی روی پردازنده و رم نداره .حتی در حالت فول اسکن .

بیشتر ضد بد افزار ها برای رایانه ها بهینه شدند . در صورتی که با کندی سرعت مواجه می شین ، اول چک کنین رایانتون به اندازه کافی قوی هست یا نه . سپس مشکلات نرم افزاری رو بررسی کنین .
    سیتم من به اندازه کافی قوی هست .قبلا که از اویرا استفاده می کردم مشکلی نداشتم
    3گیگ سی پی یو 2 هسته ای و 3 گیگ رم برای کارهای معمولی کم نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •