بله واقعا که بانیان باید برقصه یا شایدم باید .....
جالبه که این همه نمایندگی داره و برای VT30 همه رو پاس داده به مهرگان و بقیه نمایندگیهاشم مثل اینکه مو هستن . حالا چه بده ، بستونی بین اوونا بوده که .....
بله واقعا که بانیان باید برقصه یا شایدم باید .....
جالبه که این همه نمایندگی داره و برای VT30 همه رو پاس داده به مهرگان و بقیه نمایندگیهاشم مثل اینکه مو هستن . حالا چه بده ، بستونی بین اوونا بوده که .....
بدون گارانتي فقط تو گناوه گير مياد كه اونم فقط ٥٠ و با قيمت ٢٨٠٠ كه اصلا به صرفه نيست.
عينك هم به نظرم با مدل هاي قبلي فرق نمي كنه.
پونل جان من شبكه هاي sd رو با گيرنده خود تي وي گرفتم.به علت اساسكشي توي اين چند روز هنوز ما.ه.وا.ره رو رديف نكردم.البته من يه رسي.ور معمولي هم دارم.احتمالا امروز رديفش مي كنم و امتحان مي كنم.
آقا یه سوال، مگه 42VT30 گیرنده دیجیتال نداره که همه با آنتن هوایی تست میکنن؟![]()
من يه پلاسما اس تی 30 خريدم مرگ بر سامسونگ واقعاً يه چيز اشغاله ال ای دی خدا شاهده کيفيت تازه فهميدم چيه قبلاً بازيا 360 روش مثله اشغال بود الان انگار يه دستگاه جديد خريدم خودم باور نميکنم
آپدیت جدید مدیا پلیر تلویزیون پاناسونیک برای مدل های 2011 شامل St30 , vt30 رو می توانید از سایت زیر دریافت نمایید.
نحوه آپدیت فریمور داخل سایت توضیح داده شده است.دوستان دقت کنند این آپدیت برای سری R نمی باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تصاویر sd رو توی مدل u30 که باگیرنده ی دیجیتال داخلیش گرفته شده بود رو دیدم.خیلی تصاویر کدر بود.رنگ های روشن و سفید بیشتر شبیه خاکستری بود تا سفید.حالا این عیب بخاطر sd بودن تصاویر بود یا کلا تمام کیفیت های تصویری رو اینجور نشون می ده ، نمی دونم . اما می خواستم بدونم vt30 هم توی شبکه های sd مثل u30 تصاویر بی روحی داره ؟
ممنون
بدون گارانتی نیست.
دوست من شما از کجا خرید کردین. من میخواستم امروز خرید کنم.
راستی مگر براکت دیوار تو پکش نیست؟
اگه راهنمایی و توصیه ای هم برای موقع خرید و موقع تحویل بفر مایید لطف کردین.
ممنون
بهمراه تلویزیون فقط 2تا عینک هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)