تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 301 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اینجا استقلاله ، به هیچ کس التماس نمیکنیم

افتخارات 8 تیم لیگ قهرمانان آسیا؛ استقلال اوله

استقلال این روزها حال و اوضاع روبراهی ندارد و هنوز نتوانسته یک جلسه تمرین کامل با بازیکنان فصل آینده اش برگزار کند و به همین خاطر علاقمندانش نگران وضعیت این تیم در سیزدهمین دوره لیگ برتر و همین طور لیگ قهرمانان آسیا هستند. آبی های کشورمان کمتر از 2 ماه دیگر یعنی درست روز 30 مرداد ماه باید بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی خود را برابر بوریرام یونایتد تایلند برگزار کنند و در این وضعیت شاید در آن بازی مشکلاتی از بابت جسمانی و هماهنگی برای تنها نماینده کشورمان پیش بیاید.

به این بهانه سری می زنیم به کارنامه همه تیم های باقیمانده و عناوین و افتخاراتشان در عرصه قاره کهن:

اف سی سئول (کره جنوبی) : در سال 2002 و در حالی که آنیانگ چیتاز نام داشتند، موفق شدند نایب قهرمان آسیا شوند. آنها در فینال در ورزشگاه آزادی به تیم هم وطن خود یعنی سوون بلووینگز در ضربات پنالتی باختند. استقلال نماینده کشورمان و میزبان رقابتها در آن دوره به عنوان سومی بسنده کرد.

الاهلی (عربستان) : یک بار در سال 1986 و در حالی که لیگ قهرمانان آسیا هنوز جایگزین جام باشگاههای آسیا نشده بود، در جده و در دیدار نهایی به دائه وو رویال کره جنوبی در وقت اضافی 3 - 1 باختند و نایب قهرمان شدند. فصل قبل هم به زحمت خود را به دیدار فینال رساندند ولی در این مرحله میهمان اولسان هیوندای کره جنوبی شدند و با قبول باخت 3 - صفر به نایب قهرمانی رضایت دادند.

الشباب (عربستان) : فقط یک بار در سال 1993 به فینال جام باشگاههای آسیا رسیدند که برابر پاس تهران در ابوظبی باخته و به نایب قهرمانی رضایت دادند . در لیگ قهرمانان آسیا ، رسیدن به نیمه نهایی در سال 2010 بهترین موفقیت این تیم محسوب می شود.

کاشیوا ریسول (ژاپن) ، بوریرام یونایتد(تایلند) لخویا (قطر) و گوانگژو اورگرانده(چین) هیچ افتخاری در لیگ قهرمانان آسیا یا قبل از آن در جام باشگاههای آسیا نداشته اند.

با توجه به این وضعیت می توان استقلال را اختلاف فاحشی نسبت به بقیه تیم های حاضر در یک چهارم نهایی به عنوان پرافتخارترین تیم معرفی کرد چون آبی های کشورمان دوبار در سال های 1970 و 1991 به عنوان قهرمانی جام باشگاههای آسیا و دو بار هم در سال های 1992 و 1999 به نایب قهرمانی این رقابت ها دست یافته اند. البته استقلال دو عنوان سومی هم در سال های 1971 و 2002 در کارنامه آسیایی خود دارد

Goal

2. 8 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اگر این دو تا نایب قهرمانی و سومی به قهرمانیامون اضافه میشدند چی میشدا ..

این نایب قهرمانی ها هم خیلی زور داره

ویرایش :: شانس ما این خبرو دوستمون زودتر گذاشته حواسم نبود دوستان هر کاری با این پست خواستید بکنید
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-06-2013 at 11:43. دليل: خبر تکراری

4. 8 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دفاع تمام قد عليرضا منصوريان از مجتبي جباري

کاپيتان اسبق استقلال با دفاع از مجتبي جباري گفت: تعهدات استقلال و بازيکنان بايد دوطرفه باشد و باشگاه نبايد همه چيز را درباره جباري ناديده مي‌گرفت و با آلوده کردن فضا، او را مقابل هواداران قرار مي‌داد!

عليرضا منصوريان از مجتبي جباري در اختلافي که ميان او و باشگاه استقلال بوجود آمده دفاع کرد و گفت: من در حيطه مسايل استقلال وارد نمي‌شوم و تا الان يک مرتبه هم وارد سايت باشگاه نشدم. اما براي اولين بار وارد يکي از سايت‌هاي هواداري شدم و بيانيه استقلال درباره مجتبي جباري را خواندم. من خودم را استقلالي مي‌دانم، يعني اگر کسي در صحبت‌هايش درباره استقلال زياده روي کند، به او مي‌خندم به ويژه به کساني که فکر مي‌کنند اين روزها قلم‌شان خيلي درشت شده است! متاسفم در باشگاه فرهنگي استقلال افرادي هستند که قلم هايشان براي بي غيرت خواندن ستاره ها و فرزندانش به حرکت در مي آيد.

وي افزود: بعضي‌ها زيادي سعي مي‌کنند از رنگ پيراهن به عنوان تعصب استفاده کنند. من همواره مخالف بازيکن سالاري بوده ام اما معتقدم استقلال در فصل گذشته با بازيکنان بزرگ و با پرستيژش توانست قهرمان شود و اين خيلي مهم است. پيشرفت فوتبال ملي، استقلال و پرسپوليس توسط ستاره ها و بازيکنان بزرگ انجام مي شود. به بازيکنان آموزش مي‌دهم من که الان مربي‌ام هميشه خودم را مديون استقلال مي‌دانم، استقلال باعث شد به فوتبال اين مملکت معرفي شوم. امروز که به عنوان سرمربي تيم اميد روبروي شما نشسته‌ام مي‌گويم هر چه دارم از استقلال است؛ به خانواده و پسرم هم گفته‌ام که ما تا ابد مديون اين پيراهن و رنگ هستيم. از دور اوضاع باشگاه را نگاه مي‌کنم يک پيغام هم به هواداران مي‌دهم و اينکه بازيکنان بزرگ هستند که مي‌توانند در روزهاي حساس تصميم‌هاي بزرگ براي تيم‌شان بگيرند. هواداران بايد همه موارد را بدانند و خود تصميم بگيرند. امروز در فوتبال حرفه اي و مديريت علمي، باشگاه از تمام سرمايه اش براي موفقيت تيم استفاده مي کند اما ما در ايران به راحتي سرمايه هايي مانند مجتبي را مي سوزانيم و هوادار را از داشتن اين چنين بازيکناني محروم مي کنيم.

منصوريان گفت: طي چند روز گذشته هواداران زيادي به صورت حضوري و تلفني پيگير وضعيت مجتبي جباري هستند. متاسفانه اين روزها اسطوره کشي و تخريب بازيکنان محبوب در فوتبال ما تبديل به يک اپيدمي خطرناک شده است. علي کريمي را در پرسپوليس ببينيد که چه حرفهايي عليه وي زده شد؟! امروز هم در استقلال اين موضوع براي مجتبي جباري اتفاق افتاده و در ساليان گذشته باشگاه اين اتفاق و فضا را براي فرهاد مجيدي و خسرو حيدري بوجود آوردند. در اينجا از باشگاه مي خواهم که سريعا مشکل مجتبي جباري را با برگزاري جلسه اي حل کرده و بيش از اين موجبات نگراني هواداران را فراهم نکند. هواداران زيادي از من خواسته اند که به اين ماجرا ورود کنم. اميدوارم باشگاه زودتر به اين موضوع فيصله دهد. در غير اين صورت به عنوان عضو کوچکي از جامعه بزرگ استقلال، خود را مکلف به مقابله و مبارزه با اين پديده شوم که به تازگي توسط افراد خودخواه در ميان باشگاههاي ما رواج يافته، مي دانم.

کاپيتان اسبق استقلال در ادامه خطاب به هواداران اين تيم گفت: شما از بيرون اخبار استقلال را مي‌شنويد اما اوضاع در داخل متفاوت است. بايد قبول کنيم بازيکن يک آستانه تحملي دارد. ما يا بايد حرفه‌اي نگاه کنيم يا معرفتي و اخلاقي! اگر هر دو را با هم مي‌خواهيم پس بايد منطقي نگاه کنيم. وظيفه بازيکن استقلال اين است که هميشه سرش را جلوي توپ قرار داده و همواره با تمام وجود در ميادين حاضر شود، اما آيا بازيکن هميشه بايد همين را بداند؟! آيا او حق اعتراض درباره قراردادش ندارد؟ آيا باشگاه نبايد به تعهدش در قراردادها پايبند باشد؟ آيا بازيکناني همچون جواد نکونام، مجتبي جباري، فرهاد مجيدي، مهدي رحمتي، پژمان منتظري، خسرو حيدري و... حق ندارند درباره قراردادشان خواسته‌اي داشته باشند؟ قبول دارم امثال من، حسن روشن و جباري‌ها از اينجا شکل گرفتيم اما نبايد اين گونه باشد که حق اعتراض نداشته باشيم؟ آيا فضا فقط بايد يک‌طرفه باشد؟

وي از وضعيتي که باشگاه استقلال براي جباري بوجود آورده ابراز ناخرسندي کرد و به ايسنا گفت: چيزي که من را ناراحت کرده اين است که فضا را براي بازيکن آلوده ‌کرده‌اند! جباري بازيکن نونهالان ما بوده و حالا يک چيزي در روزنامه‌ گفته است. اگر لفظش بد بوده بايد به او مي‌گفتيم لفظش را درست مي‌کرد نه اينکه او را مقابل هواداران قرار دهيم! آيا جباري اجازه ندارد درباره قراردادش صحبت کند؟ هواداري که در خوزستان صورتش را آبي مي‌کند و به عشق جباري به استاديوم مي‌آيد طبيعتا او هم نگران وضعيت مجتبي هست و دوست دارد باشگاه براي مجتبي شرايطي را فراهم کند که اين بازيکن در تيم بماند. وظيفه مجتبي هم آن است جانش را براي آن هوادار بدهد. اصلا از مسوولان باشگاه سوال مي‌کنم آيا امثال جباري، نکونام يا همين آندرانيک تيموريان که از ما طلب دارد، خسرو حيدري، منتظري و... فصل گذشته بي‌معرفتي کرده‌اند؟ آنها چند درصد از پولشان را گرفته‌اند؟

منصوريان ادامه داد: نبايد بازيکن تا سرش را بالا آورد يک ضربه محکم بر سرش کوبيده شود! اما آيا جباري تا حالا استقلالي بودنش را به استقلالي‌ها ثابت نکرده است؟ او بارها از جمله همين فصل گذشته پيشنهادات مالي خوبي داشت که از استقلال جدا شود اما ماند. حالا ما نبايد فضا را براي اين بازيکنان آلوده کنيم. بازيکن اجازه دارد درباره قراردادش، باشگاه را بازخواست کند و باشگاه وظيفه دارد طبق تعهد حقوقي که دارد، پول او را بدهد. اگر باشگاه نمي‌تواند پول را بدهد و بازيکن پس از بارها سکوت، صدايش درآمد بايد او را مقابل هوادار قرار دهند؟ بازيکني که از نوجواني پيش ما بوده پس کي در مورد قراردادش حرف بزند؟ و اگر زد سريع مطلبي را به او مي‌چسبانند، پيراهن استقلال را روبرويش قرار مي‌دهند و آبرويش را مي برند. اين بازيکن همراه با تيم ملي ما به جام جهاني رفته است و با تمام وجود بازي کرده مگر مي‌شود به يکباره عوض شود؟ حالا در يک مصاحبه به باشگاه اعتراض کرده، مگر به هوادار اعتراض کرده؟ چرا ظرف 48 ساعت او را از عرش به فرش مي‌کوبيم؟ اين اتفاق مي‌تواند براي حيدري، مجيدي، رحمتي و... هم بيافتد.

اين پيشکسوت استقلال با درخواست از مسوولان باشگاه، صحبت‌هايش را اينگونه ادامه داد: از باشگاه مي‌خواهم بازيکن خوب ما را حفظ کند. من در اردوي تيم ملي از آنها شنيدم که دريافتي‌هايشان بعضا 20 ، 33 ، 18 درصد و... بوده است. امثال اين بازيکنان و کساني چون اميرحسين صادقي، حنيف عمران‌زاده و... آمدند و در مورد شرايط مالي‌شان صحبت کردند و ما نتوانستيم به تعهداتمان عمل کنيم بايد پايمان را روي صورت آنها بگذاريم؟ ! از وسايل و ابزارمان جهت خراب کردن اين بازيکنان استفاده کنيم؟ ما نبايد گذشته‌ها را فراموش کنيم. من مصاحبه جباري را خواندم، او گفته که ما استقلالي و آبي هستيم. اما به باشگاه اعتراض کرده است. اين بازيکن همان کسي نيست که بازي خيلي خوبي مقابل الشباب داشت؟ بيانيه که لازم نيست صادر کنيد! مگر نمي گوييد همه ما استقلالي‌ها يک خانواده هستيم، شما که راز خانواده را افشا کرديد! جباري يک مثال است. نمي‌شود که هميشه بازيکن را بترسانيم و بگوييم جرات داري درباره قراردادت صحبت کن و گرنه فردا مي‌گوييم تو مقابل هواداران هستي!

وي با بيان اينکه بازي کردن در استقلال و پرسپوليس مانند بازي مانند بازي در تيم ملي است چون همه اين تيم‌ها را براي خود مي‌دانند به ايسنا گفت: اين بازيکنان اگر فردا بروند در سپاهان و .... بازي کنند پول راحت مي‌گيرند حالا که اين‌ها تحت فشار هوادار در استقلال هستند، چرا با آنها چنين مي‌کنيم. بازي در استقلال و پرسپوليس مثل تيم ملي مي‌ماند چون همه اين تيم‌ها را براي خودشان دانسته و از شما سوال مي‌کنند. يک روزي ما به فولاد باخته بوديم، من در ماشينم بودم که نوجواني نزديکم آمد و گفت آقاي منصوريان! با تيم ما داريد چه کار مي کنيد؟! ببنيد تمام هواداران استقلال و پرسپوليس تيم را براي خودشان مي دانند. اين بازيکنان جايگاه شان را به سختي به دست آورده‌اند، جباري درد دلش را به من در کره‌جنوبي مي گفت که باشگاه بلاتکليف است و کسي پاسخگو نيست. اعتراض او هم به همين رويه بوده و هيچ ربطي به هوادار ندارد. هر کسي که مي‌خواهد در استقلال به مردم خدمت کند يک وظيفه حقوقي هم دارد. حالا هم اگر کسي به نحوه عملکرد او اعتراض کرد نبايد او را مقابل آبي ها و هواداران قرار دهيم. اصلا بد است که يکي از پيشکسوتان‌ گفته وضعيت باشگاه بلاتکليف است؟ من همه اين‌ها را گفتم که اين وسط هوادار استقلال حق انتخاب داشته باشد.

منصوريان در پايان بار ديگر با اشاره به بيانيه اي که باشگاه استقلال عليه مجتبي جباري صادر کرده، به ايسنا گفت: اگر همه چيز باشگاه روي اصول بود و حق و حقوق بازيکنان به طور کامل پرداخت مي شد، من حق را به باشگاه مي دادم اما حالا که بازيکنان حداکثر 30، 40 درصد از مبلغ قراردادشان را گرفته اند نبايد با چنين بيانيه هايي تمام اعتبار و غيرت و تعصب بازيکنان را زير سوال برد. اگر قرار باشد اين روال ادامه پيدا کند، بايد باشگاه 20 بيانيه ديگر هم آماده کند چون احتمالا تا چند روز ديگر بازيکناني نظير جواد نکونام، اميرحسين صادقي، خسرو حيدري، مهدي رحمتي و ... هم براي دريافت حق و حقوقشان کاري خواهند کرد. نبايد به هر بازيکني که طلب پولش را مي کند، برچسب بي غيرتي زد. ضمن اينکه خواهش مي کنم از بعضي‌ها بي جهت اداي متعصبهاي زياد را در نياورند و سعي نکنند بروند پشت چنين بيانيه هايي.

منصوريان ادامه داد: جباري از سال 77، 78 در استقلال بازي کرده و عضوي از خانواده بزرگ استقلال است. من که در کره با مجتبي صحبت مي کردم، مي ديدم که دغدغه اش وضعيت استقلال است و اين يعني اينکه جباري به استقلال تعصب دارد. بايد سرمربي و مديرعامل باشگاه پيش از انتشار اين بيانيه از محتويات آن با خبر مي شدند. قبل از انتشار بيانيه متوجه مي شدند وظيفه باشگاه حفظ ستاره و تامين منابع مالي است. باشگاه وظيفه دارد براي ستاره هايش همه امکانات را آماده کند و بازيکن وظيفه دارد با تعصب براي تيمش بازي کند. در شرايطي که بازيکنان حداکثر 30 تا 40 درصد از مبلغ قراردادشان را گرفته اند، نمايشي که نشان داده اند متعصبانه بوده است. بحثهايي که در بيانيه استقلال منتشر شده راز يک خانواده بوده و نبايد اين حرفها به رسانه ها مي کشيد. وقتي صداي بازيکن قديمي چون جباري در مي آيد، بايد فهميد که همه چيز درست نيست.

Isna

6. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آدم اینجا بعضی پست ها رو میبینه شک میکنه بعضیا واقعا استقلالی باشن !
    آخه چقدر زود پشت یکیو خالی میکنین !
    اگه همین جباری نبود که استقلال نه قهرمان میشد نه تو آسیا تا اینجا جلو میرفت !
    عجب آدمایی هستیم ماها !

8. 10 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکونام: خوشبختانه دلگیریها و دلخوریها با استقلال برطرف شد
    جواد نکونام پس از جلسه دو ساعته با علی فتح‌الله‌زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه خوبی با فتح‌الله‌زاده داشتم. مسائلی وجود داشت که باید پیش از صحبت درباره قرارداد درباره‌اش حرف می‌زدیم. باید این مسائل شفاف می‌شد. حرفهایمان را مطرح کردیم و خوشبختانه دلگیریها و دلخوری‌هایی که وجود داشت با این صحبتها برطرف شد.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا درباره تمدید قرارداد هم صحبتی شد، گفت: من با استقلال قرارداد دو ساله دارم اما باید درباره ادامه همکاری در سال دوم با هم حرف بزنیم. در این جلسه درباره قرارداد صحبتی نشد و همانطور که گفتم راجع به مسائلی حرف زدیم که در این چند وقت مطرح شده بود. به هر حال هر اتفاقی ممکن است بیفتد.
    نکونام در پاسخ به این سوال که از پیشنهاد تراکتورسازی خبر جدیدی نیست،‌گفت: قبل بازی با کره جنوبی آقای جلالی با من صحبتی کردند. ایشان استاد من هستند و من از کار با ایشان خاطرات خوشی دارم. بعد از بازی کره دیگر صحبتی نشد، هر چند که هنوز این پیشنهاد مطرح است و هر اتفاقی ممکن است بیفتد.
    نکونام درباره صحبت‌های قلعه‌نویی که گفته بود مسائلی وجود دارد که نکونام باید رعایت کند گفت: من امشب با فتح‌الله‌زاده صحبت کردم و هنوز با قلعه‌نویی حرف نزده‌ام. اگر هم مشکلی هست من انقدر مردانگی دارم که درباره‌اش صحبت کنم
    وی درباره خواست هواداران برای تمدید قرارداد گفت: همه بازیکنان فوتبال به خاطر هواداران بازی می‌کنند و دلیل انتخاب استقلال هم هوادارانش بودند. خوشبختانه صحبت‌ها تا اینجا خوب پیش رفته و دلخوری‌هایی که وجود داشت با صحبتهای امشب برطرف شد.
    پافشاری قلعه‌نویی برای جذب تیموریان!

مسئولان باشگاه استقلال تهران در شرایطی در فصل نقل و انتقالات مشغول جذب بازیکن هستند که تاکنون حضور محمد مهدی نظری، احمد جمشیدیان، پژمان نوری و محمد قاضی را قطعی کرده اند و به دنبال تقویت تیم در خط میانی هستند.

به همین خاطر آبی ها مذاکرات اولیه ای را با جواد نکونام انجام داده اند و خواهان حفظ کاپیتان تیم ملی هستند تا بازیکن کلیدی خود را از دست ندهند.

از طرفی با توجه به تمدید قرارداد امید ابراهیمی با سپاهان اصفهان، بازیکن محبوب قلعه نویی به استقلال نخواهد آمد و سرمربی آبی پوشان هم دست روی آندرانیک تیموریان گذاشته است.

قلعه نویی برای جذب آندو پافشاری می کند و از مسئولان باشگاه درخواست کرده تا این بازیکن قدرتی را جذب کنند. این در شرایطی است که گفته می شود پرسپولیس هم به جذب آندو علاقه مند است.
    مدیر برنامه‌های انصاری‌فرد در دفتر فتح‌الله‌زاده / مذاکرات همچنان ادامه دارد

مدیر برنامه‌های انصاری‌فرد یکشنبه به دفتر علی‌فتح‌الله‌زاده رفت و با مدیرعامل باشگاه استقلال مذاکره کرد. انصاری‌فرد که سال قبل در پرسپولیس بازی می‌کرد، امسال پیراهن این تیم را بر تن نخواهد کرد. او ابتدا قصد داشت به اروپا برود اما ظاهرا پیشنهادی از تیم‌های اروپایی نداشته و فصل آینده را هم باید در لیگ ایران بازی کند. انصاری‌فرد به همین دلیل مدیر برنامه‌هایش را به باشگاه استقلال فرستاده تا با مدیرعامل این باشگاه مذاکره کند. مذاکرات آن‌ها همچنان ادامه دارد و بعید نیست استقلال دومین مهاجم پرسپولیس را هم جذب کند. استقلالی‌ها چند روز قبل محمد قاضی را هم از پرسپولیس جذب کرده بودند.

خبرآنلاین

10. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فتح الله زاده:با قاضی و افشین دیگر انصاری فرد را نمی خواهیم/نکونام گفت به خاطر قلعه نوعی آمده استقلال/دوست داشتم رویانیان کارش را ادامه دهد

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت:دوست داشتم رویانیان کارش را پی بگیرد.

علی فتح الله زاده در گفت و گو به مسایل روز استقلال از جمله ماجرای مجتبی جباری و تمدید قرارداد با جواد نکونام پاسخ داد.متن این مصاحبه در ادامه می آید:

بالاخره بودجه استقلال رسید؟
    تا حالا که نه.قرار بود پول را بریزند.عنقریب می رسد.
    تاریخ آن اعلام نشده؟
    نه ولی دیر نیست.روند اداری پرداخت پول در حال طی شدن است چون ما باید آن را از ذیحسابی وزارت امور اقتصادی و دارایی بگیریم.
    مبلغش چقدر است؟
    یک میلیارد تومان.
    این که پول رحمتی هم نمی شود؟
    (باخنده) گفتند یک میلیارد دیگر هم بعد می دهند.بالاخره بچه ها با ما راه می آیند.
    برسیم به بحث روز ...مجتبی جباری.بالاخره تکلیف او چه می شود؟
    او مصاحبه کرده و گفته که شرایط استقلال بد است.سوال ما این است که شرایط بقیه تیمها چطور است؟آیا پرسپولیس پول بازیکنانش را داده؟چرا فقط روی ما زوم می کنند؟اصلا شرایط ما همین است.با این شرایط هر کسی توانست می آید و بازی می کند و هر کسی هم نتوانست به زور نگه اش نمی داریم.ما فصل قبل پول خوبی به بازیکنان دادیم.بچه ها 80 درصد پولشان را گرفته اند.آیا این شرایط بد است؟
    آقای قلعه نوعی هم مصاحبه کرده و گفته که جباری از او بیشتر پول گرفته...
    بله،جباری پول خوبی گرفته.
    می گویند همه ساله زمان عقد قرارداد جباری از این مصاحبه ها می کند؟
    من آدمی نیستم که تحت تأثیر مصاحبه قرار بگیرم و قرارداد ببندم.
    حالا در یک جمله جباری را نگه می دارید یا نه؟
    نظم و انضباط برای ما خیلی مهم است.من هیچوقت در زمینه نگه داشتن و رد کردن بازیکن دخالتی نمی کنم این کادر فنی است که لیست می دهد اما نظم و انضباط خیلی برای ما اهمیت دارد.
    و جواد نکونام؟
    با جواد یک جلسه خوب داشتم.او آمد و حرفهایش را زد.از جواد خوشم می آید.خیلی شخصیت وزینی دارد.امیر خان هم دوستش دارد.جواد در جلسه ای که با هم داشتیم به من گفت که شما می دانید به خاطر قلعه نوعی آمدم استقلال.راست می گوید.او آن زمان از پرسپولیس و تیمهای دیگر هم پیشنهاد داشت.ما امسال هم ان شاءالله یک تیم خوب می بندیم تا ستاره سوم را روی سینه استقلال بنشانیم.
    آیا انصاری فرد را هم می خواهید؟
    کادر فنی چیزی اعلام نکرده.البته با قاضی و افشین و فرهاد خان مجیدی نیازی به مهاجم جدید نیست.شلوغ می شود.
    افشین را هم گرفته اید؟
    تقریبا کارش تمام است.
    رویانیان هم از مدیرعاملی پرسپولیس کنار گذاشته شد.نظری ندارید؟
    آقای رویانیان در بعد فنی موفق نبود اما در بعد ساختاری آن طور که خودش اعلام می کند خوب کار کرد.ما باید قدردان چنین مدیرانی باشیم.امیدوارم از ایشان به نحو احسن استفاده شود.او به امور آشنا شده بود و به شخصه دوست داشتم کارش را ادامه دهد.

owjnews

12. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض رحمتی: با مس توافق نکرده‌ام ؛ استقلالی ها با من تماس نگرفته اند

هافبک فصل گذشته استقلال گفت که توافقی با باشگاه مس کرمان نداشته است.

جام ورزشی؛ کیانوش رحمتی در خصوص شایعه حضورش در مس کرمان گفت: «در چند روز اخیر برخی از توافق من با مس کرمان خبر دادند در حالی که این موضوع صحت ندارد. حتی خیلی ها در این مورد با من صحبت کردند و خیال می کردند با مس به توافق رسیدم ولی این موضوع صحت ندارد و هیچ قراردادی امضا نشده است.»

او در پاسخ به این سوال که چرا در تمرینات استقلال شرکت نکرده اظهار داشت: «وقتی تمرینات استقلال قرار بود شروع شود یک بار با من تماس گرفتند تا سر تمرین بروم ولی بعد از آن دیگر خبری از استقلالی ها نشد. در روزهای بعد هم تعداد نفرات حاضر در تمرینات بیشتر شد و تماسی با من صورت نگرفت تا در تمرین حاضر شوم. الان به صورت انفرادی تمرین می کنم تا آماده باشم. از چند تیم پیشنهاد دارم ولی هنوز تصمیمی نگرفته ام.»

رحمتی در مورد طلبی که از باشگاه استقلال دارد تاکید کرد: «در چند سالی که در استقلال بودم هیچ وقت برای تیم حاشیه درست نکردم. هر وقت در ترکیب بودم نهایت تلاشم را انجام داد و هر وقت هم روی نیمکت بودم هیچ اعتراضی نکردم و رفتارم حرفه ای بود. من حسن نیت خودم را در این مدت ثابت کردم و امیدوارم استقلال هم حسن نیت نشان داده و طلبم را بدهد.»

14. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مدیربرنامه انصاریفرد هم در دفتر فتح الله زاده!
    کریم انصاری‌فرد با باشگاه استقلال تهران مذاکره کرده است

مدیر برنامه‌های انصاری‌فرد یکشنبه به دفتر علی‌فتح‌الله‌زاده رفت و با مدیرعامل باشگاه استقلال مذاکره کرد. انصاری‌فرد که سال قبل در پرسپولیس بازی می‌کرد، امسال پیراهن این تیم را بر تن نخواهد کرد. او ابتدا قصد داشت به اروپا برود اما ظاهرا پیشنهادی از تیم‌های اروپایی نداشته و فصل آینده را هم باید در لیگ ایران بازی کند.
    انصاری‌فرد به همین دلیل مدیر برنامه‌هایش را به باشگاه استقلال فرستاده تا با مدیرعامل این باشگاه مذاکره کند. مذاکرات آن‌ها همچنان ادامه دارد و بعید نیست استقلال دومین مهاجم پرسپولیس را هم جذب کند. استقلالی‌ها چند روز قبل محمد قاضی را هم از پرسپولیس جذب کرده بودند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عمران‌زاده قراردادش را با استقلال تمدید کرد

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حنیف عمران زاده مدافع استقلال که به دلیل عدم دریافت مطالباتش تا امروز قراردادی با این باشگاه امضا نکرده بود سرانجام برای یک سال دیگر در این تیم ماندنی شد.

مدافع استقلال امروز پس از دیدار با فتح الله زاده و در حالی که مهدی رحمتی هم در این جلسه حضور داشت قرارداد یک ساله ای را امضا کرد.
    این بازیکن امسال پنجمین فصل حضور خود در استقلال را سپری می کند.

افشين در دفتر باشگاه استقلال /آرش هاي استقلال به توان 2 مي رسد؟

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران
    طبق اطلاع ما از منابع آگاه افشين در حال حاضر براي مذاکرات نهايي در باشگاه استقلال حاضر شده است.

هنوز اطلاع رسمي از منابع باشگاه در مورد اين خبر به دست ما نرسيده است اما با وجود اخبار چند روز گذشته احتمالا آرش افشين امروز استقلالي مي شود .

اين در حالي است که تيم فولاد خوزستان در تلاش بود تا افشين را در اين تيم حفظ کند.

18. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا به داد برسه...!!!
    هنوز 1 جلسه تمرين درست و حسابي نداشتيم

همه تيم ها اردو رفتن و دارن تمرين و بدنسازي ميكنن ولي استقلال روي هواست

20. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •