ok- نمیدونم بارسا چرا دنبال تورس و گرفته
" بارسا به دنبال قاتل رئال مادرید" عنوان خبر جدید بعضی سایتهاست .
ok- نمیدونم بارسا چرا دنبال تورس و گرفته
" بارسا به دنبال قاتل رئال مادرید" عنوان خبر جدید بعضی سایتهاست .
مثل اینکه دارن مذاکره میکنن با تورس نمیدونم ، واقعا تورس در حد بارسا نیست حتی تموم کننده خوبی نیست خوب چه کاریه ویا که از تورس بهتره همونو نگه دارن!!!!!
قاتل رئال که تو بارسا هست تازگیا دوتا شدن![]()
یه قاتل دیگه اضاف بشه چی میشه مگه در هر پستی یک قاتل ...
لواندوفسکی قدش 1.84 هستش و سنش 24 سال شرایطش خوبه ... تازه ماریو گومز هم بایرن نمیخوادش ولی بارسا بهش علاقه نشون نداده فعلا
لواندوفسکی گفته از دورتموند نمیره!!!
ولی ماریو گومز هم یه خبرایی شد از علاقه باشگاه ولی فعلا در حد شایعه هست!
این تورسم خبرش حالا اومده امیدوارم شایعه ای بیش نباشه
اگه بازیکنی مثل تورس بخواد بیاد که همون دلوفوئه و بازیکنای دیگه تیم خیلی خوب هستن و بدون شک یه خرید ناموفق میشه بامون!!!
تازه تورس سنش هم بالاست 29 سال -- مثل اینکه بارسا پیشنهاد 20 میلیون یورویی داره ( 17 میلیون پوند) - کند و گل نزن هم هست ...
فعلا گزینه های دیگه ای که مطرح نیست ...
دفاع هم معلوم نشد چی شد ...
این خبر رو خودم بذارم تا دوستان دیگه نیومد از این خبر سوئ استفاده کنن:
محکومیت 6 ساله ی لیونل مسی به زندان رفتن
دوستان شاید توی پیج های خارجی و ایرانی امروز دیده باشید که Breaking News اعلام کرده که مسی و پدرش سه بار از پرداخت مالیات فرار کرده اند و حالا پرونده هایشان رو شده و به احتمال زیاد به پرداخت 4 میلیون یورو جریمه ی نقدی برای مالیات و 6 سال زندان محکوم شده اند...
اولا که خود لئو ظاهرا اعلام کرده که چنین چیزی صحت نداره و ما همیشه طبق توصیه های مشاورانمون مالیات رو پرداخت می کردیم و از طرف دیگه وکیل مسی بیانیه ی زیر رو به صورت کتبی ارائه داده و گفته که اولا نه من و نه دستیارم هیچ شکایتی از طرف رئیس سازمان مالیات و یا دادگاه دریافت نکردیم و هر چه بوده در فضای مجازی بوده و ما علیه این صحبت بی پایه واساس شکایت خواهیم کرد
این هم تصویر این متن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسی: ما هیچ قانون شکنی نکرده ایم
مسی از طریق فیسبوک از ادعای برخی مبنی بر شکایتی که بر علیه او و پدرش به جرم فرار از مالیات مطرح میشد دفاع کرد. "ما هم از طریق رسانه ها درباره موضوع فرار از مالیات اسپانیا آگاه شده ایم. ما درباره این خبر بسیار شگفت زده شده ایم به خاطر اینکه ما هرگز هیچ خلافی مرتکب نشده ایم. ما همیشه به تعدات مالی خود عمل کرده ایم، ما در این امور از مشاوره های مشاوران خود استفاده میکردیم و در این شرایط هم آن ها همه چیز را روشن خواهند کرد."
لحظاتی با انریکه اریزائولا...
انریکه اریزائولا در فصل 61-1960 دستیار سرمربی بارسا یعنی بروکیچ بود...این سرمربی به دلیل ناتوانی در لالیگا و به دلیل این که خیلی زود قافیه را در لالیگا باخته بود و این جام را کاملا از دست داده بود در اوسط فصل اخراج شد و دستیار او یعنی انریکه به جای او ادامه ی کار داد
انریکه وقتی دید لالیگا به طور کامل از دست رفته است تمام تمرکز خود را روی جام اروپا (که در 21 سال اخیر از آن به عنوان لیگ قهرمانان یاد می شود و کمی تغییرات در آن ایجاد شده) قرار داد...به طوری که بارسا موفق شد قهرمان 5 دوره از این مسابقات یعنی رئال مادرید را در دیدار یک چهارم نهایی از دور مسابقات کنار بزند...آنها همچنین موفق شدند تیم های بزرگی همچون اسپارتاک و هامبورگ را به سختی از دور مسابقات حذف کنند و به فینال برسند...این اولین باری بود که بارسا توانست به فینال رقابت های اروپایی برسد و این اریزائولا بود که برای اولین بار این کار را انجام داد...
بنابراین بارسا به فینال راه یافت تا در برنه به مصاف بنفیکا برود اما روز 31 می سال 1961 (روز بازی فینال) روزی بود که خدایان پشت سر بارسا قرار نداشتند...
بارسا در این دیدار چهـــــــــــــــار بار تیرک دروازه ی حریف را به لرزه درآورد و در نهایت ناباوری فـــــــوق ستاره ی تیم یعنی "رامالتس" دروازه ی خودی را روی اشتباه باز کرد و در نهایت تاسف بارسا این دیدار را با نتیجه 2-3 واگذار کرد...
اریزائولا با غمی کاملا آشکار بعد از بازی اعلام کرد که:
"هیچ گاه چیزی به مانند این ندیدم , ما قهرمان ناکامی ها هستیم"
اریزائولا در روز یکشنبه ی همین هفته دار فانی را وداع گفت
از صحبت های او در روزهای پایانی زندگیش: "اگرچه کانتابریا همیشه خانه ی من محسوب میشده اما من همیشه فضای بیشتری از قلبم از آن بارسا بود"
روحش شاد و یادش جاودانه باد
ترجمه از سایت رسمی باشگاه
مسی: وقتی وارد زمین میشم، برای من آرامش بخش ترین لحظه هست. آماده ام تا کار همیشگیم رو انجام بدم، فوتبال بازی کنم و سعی کنم بهترین عملکرد رو داشته باشم.
پیکه: ما میخواهیم مالکیت توپ رو بدست بیاریم و برای اینکار گاهی اوقات مجبوری ریسک کنی اما ما این گونه فوتبال رو می شناسیم.
سسک: ما دوست داریم تا توپ رو حفظ کنیم و بعد از اینکه کنترل بازی رو در اختیار گرفتیم تمایل داریم بیشتر اوقات مالکیت توپ در اختیارمون باشه و با اون شانس گل زنی خلق کنیم
ژاوی: نقش اصلی من پاس دادن هست بنابراین من به حرکت بازیکنان روبروم وابسته هستم. باید لحظه ای که هم تیمیم خالی هست رو دقیق تشخیص بدم.
اینیستا: لذت بخش ترین و زیباترین لحظه در فوتبال، لحظه به ثمر رسیدن گل هست … این اوج فوتباله...
صحبت های بازیکنان بارسا در تریلیر فیفا ۱۴
تریلر رو هم میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنین
تیترهای روزنامه الموندو ۱۲ژوئن
۱۱بازیکن در آستانه جدایی از بارسا
۶بازیکن که مذاکرات برای فروش آنها آغاز شده است:
اویر، فونتاس، دوس سانتوس، ویا، بویان، افلای
۲بازیکن برای انتقال قرضی:
رافینا، دئولفئو
۳بازیکن با وضعیت خاص:
والدز، تیاگو، الکسیس
مدیران تیم بارسلونا برای به خدمت گرفتن فرناندو تورس ، بازیکن اسپانیایی تیم فوتبال چلسی وارد مذاکره شدند .
بارسا حاضر است ۲۰ میلیون یورو بابت این مهاجم بپردازد .
جام خوان گمپر امسال روز 2 آگوست یعنی روز جمعه 11 مرداد ساعت 24 یا در واقع بامداد روز شنبه 12 مرداد برگزار خواهد شد...
حریف بارسا در این دیدار هنوز مشخص نشده اما از طرف باشگاه گفته شده که احتمالا تیم سابق نیمار یعنی سانتوس خواهد بود
تیترهای روزنامه ی اسپورت - 12 ژوئن 2013
تورس ، خرید احتمالی
این بازیکن چلسی ، مهاجم شماره "9" است که بارسا امیدوار به خرید اوست
او 29 ساله است ، مورینیو او را نمیخواهد و ممکن است با 20 میلیون به فروش برسد
متیو و اگر مقرون به صرفه
مسی نیم ساعت بازی کرد ، ماسکرانو اخراج شد
لاپورتا کاندید خواهد شد _ مدیر سابق میخواهد برگردد
دیروز او هیئت مدیره ی قبلی را بخاطر خروج گواردیولا ،والدز و آبیدال سرزنش کرد
راسل به تعهد خود عمل خواهد کرد - هیچ انتخاباتی برگزار نخواهد شد. فرکسیا مقرارات جدید و رفراندوم برای کمپ نو در سال ۲۰۱۴ را اعلام کرد
رفراندوم برای آینده کمپ نو در ۲۰۱۴
سخنگوی باشگاه، تونی فرکسیا، گفت که ساندرو راسل و تیمش قصد دارند تا آینده کمپ نو را بر عهده اعضای باشگاه بگزارند. در ۴ماه ابتدایی ۲۰۱۴ در این باره رای گیری خواهد شد.
فرکسیا همچنین اضافه کرد که در جلسه بعدی اعضا درباره اولین فاز این پروژه تصمیم گیری خواهد شد. با توجه به برخی گزارشات، بارسا شروع به صحبت با شهردار بارسا کرده است تا بتواند راهی برای هزینه های احتمالی، برای پروژه که توسط اعضا رای گیری خواهد شد، پیدا کند. نقشه جایگزین بازسازی ورزشگاه فعلی یا ساخت یک ساختمان جدید است.
منبع: اسپورت
آرژانتین 3 روز دیگه بازی دوستانه ای با گواتمالا خواهد داشت. برای این بازی گواتمالا 1 میلیون دلار برای بازی و 500 هزار دلار به خاطر حضور مسی به فدراسیون آرژانتین میده!!
مسی گفته این پولی که به خاطرش پرداخت میشه، بین بازیکنای آرژانتین پخش بشه
نیمار در مصاحبه با نسخه ی برزیلی مجله سی کیو گفت: من یک قهرمان نیستم، من همیشه نمیتونم گل بزنم. من جایگاهم را در تیم میدانم. من بازی میکنم تا به تیم کمک کنم، با گل زدن و پاس گل دادن. در فوتبال یک روز بازی میکند و روز دیگر نه!
او همچنین درباره لیگ برزیل عنوان کرد: باشگاه های برزیلی قوی هستند و به اون صورت که گفته میشود، پشت باشگاه های اروپایی نیستند.
او همچنین درباره فشاری که بر روی او به عنوان ستاره برزیل است، عنوان کرد "من بهش عادت دارم، از زمان بچگی آرزوی این را داشتم و حالا از این چالش خوشحالم. اما باز هم تاکید میکنم که من قهرمان نیستم و همینطور تبهکارم نیستم وقتی که کارها درست پیش نمیرود."
منبع: موندو
Last edited by runner; 13-06-2013 at 12:58.
حالا باز سنش از ویا کمتره ولی ویا کجا و تورس کجا تازه می خواد مثلا جای اتوو رو پر کنه!!!!
خیلی خراب میکنه اصلا مطمئن نیست!
والا گزینه ها میان و میرن خبرای قبلی رو بخونی گزینه هایی مطرح شدن مثل همون لواندوفسکی و گومز یا حتی بعضی از گزینه های تیم ب ولی خبرا دارن تغییر میکنن و فعلا که میگن با تورس دارن مذاکره میکنن !
شاید تورس تو بارسا دوباره برگرده به اوج ولی من که چشمم آب نمیخوره!!!
دفاع هم دوباره صحبت تیاگو سیلوا رو مطرح کردن که دوباره گفته نه
و 3تا دفاع که یکی پورتو هست و 2تاشون والنسیا که هر 3 تیم ملی فرانسه هم هستن مبلغاشونم نسبتا به صرفه تره و بازم معلوم نیست!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (29 سال)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (27) و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (22) هستن
مانگلا به نظر خوب میاد اگه بتونن بگیرنش
آماده سازی کمپ نو برای فصل جدید
مسئولین در فصل جدید قصد دارند تا قسمتهائی از ورزشگاه کمپ نو را بازسازی کنند. این باز سازی شامل ورودیهای ۹ و ۱۴ و همچنین رختکن ها خواهد بود.
باشگاه همچنین اعلام کرده که چمن جدید نصب خواهد شد و سیستم گرمایی به آن نیز اضافه میشود. زمان اعلام شده برای این کار ۳اگوست تا ۱۸ اگوست خواهد بود و بقیه قسمتها در ماه نوامبر به پایان خواهد رسید.
سایت رسمی باشگاه
دوستان اين خبر فرار مالياتى مسى کاملا دروغه؟
آخه چندتا ساىت تقرىبا معتبر اين خبرو گذاشته
دیگه معتبر تر از خوده مسی که نیست
خودش و وکیلش اعلام کردن که دروغ هست
خوب شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شو گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)