سلام کسی نبود جواب مارو بده ////
لطفا جواب بدید
/
سلام کسی نبود جواب مارو بده ////
لطفا جواب بدید
/
دوستان خواهش میکنم به من کمک کنید توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم سکته میزنم![]()
شما که نمی دونی چرا جواب میدی
کجای سایته لینکشو بزار...
دوست من به محض اینکه انتخاب رشته ی آزاد شروع بشه ، سازمان سنجش خودش لینک میذاره سایتش
سلام دوستان دوستمون واسش یه مشکل پیش اومده رشته های روزانه رو نمیتونه انتخاب کنه تو انتخابه رشتش طبقه نظره سنجش قبلن میخواسته دارو که احتمالش کم بود و یا فیزیوتراپی یا رادیولوزی اینا بره تهران اما با این مشکل الان میخواد رشته های شبانرو انتخاب کنه بالاجبار الانم ناراحته رشته های شبانم هم تعدادش کمه هم رشته های علوم پزشکی توش کمه هم ... فقط دامپزشکی وعلوم آزمایشگاهی و رتبشم قبلن گفتم 1400 زیر گروهه 1 منطقه 3 قبلشم به دامپزشکی اصلن فکر نمیکرده علوم آزمایشگاهه هم فقط همدان شبانه داره به نظره شما علوم آزمایشگاهی بهتره یا دامپزشکی یا روانشناسی بالینی ضمنه اینکه به دامپزشکی هم علاقه ای نداره بهتر بگم زیاد نمیدونه چی هست یه چیزایی فقط تو سایتا خونده راجه به اون رشته ممنون میشم کسی راهنمایی کنه![]()
الو الو گوشی دسته انگار تو این دنیا نیستی انتخاب رشته شروع شده
شما کجا سیر میکنی
سلام
دوستان کسی رو میشناسید مشاوره بده برای تجربی 93؟ باتجربه باشه..انلاین باشه بهتره
به یک مشکل بزرگ بر خوردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by ali_12; 09-08-2013 at 11:02.
چرا استرس شدی عزیزم ، انتخاب رشته ی سراسری شروع شده و تا سه شنبه وقت هست ولی آزاد هنوز شروع نشده بود ولی الان اون هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ناراحت نباشید ، استرس رو کنترل کنید
و به من بگید کد رشته هایی که باید به آزاد بدیم رو از کجا باید برداریم؟
توی دفترچه ی سنجش آزاد ها همشون تربیت معلم هستن ، همونه ؟ یا منظور از آزاد ، بی آزمون هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)