تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 468 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

گزینه vulnerability Scan در ورژن 14.0.0.4651 برنامه KIS در کجای آن قرار دارد؟

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

گزینه vulnerability Scan در ورژن 14.0.0.4651 برنامه KIS در کجای آن قرار دارد؟
      محتوای مخفی: Click to view 

3. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedhashemee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض فیلم آموزشی وارد کردن کلیدها در کاسپراسکای 2014

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی هست که این روش رو امتحان کنه
    من چون 60 روز دیگه هنوز لیسانس دارم ترسیدم امتحان کنم
    اگه کسی تست کرد خواهش میکنم نتیجه رو اینجا اعلام کنه

کل اموزش اینه که اول کلید رو در نسخه 2014 پاک حذف میکنیم بعد self defence رو غیر فعال میکنیم و انگاه کلید رو با کیلک سمت راست و انتخاب run as administrator اجر میکنیم و بعد پی سی رو ریستات میکنیم و کلید فعال میشه
    اگه چنین باشه عالیه و مشکل کلید دادن حل شده
    Last edited by saeedhashemee; 24-10-2013 at 23:46.

5. 4 کاربر از saeedhashemee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی هست که این روش رو امتحان کنه
    من چون 60 روز دیگه هنوز لیسانس دارم ترسیدم امتحان کنم
    اگه کسی تست کرد خواهش میکنم نتیجه رو اینجا اعلام کنه

کل اموزش اینه که اول کلید رو در نسخه 2014 پاک حذف میکنیم بعد self defence رو غیر فعال میکنیم و انگاه کلید رو با کیلک سمت راست و انتخاب run as administrator اجر میکنیم و بعد پی سی رو ریستات میکنیم و کلید فعال میشه
    اگه چنین باشه عالیه و مشکل کلید دادن حل شده
    بله روش خوبی هستش ولی روش فعال سازی از طریق کلیدی که به ریجستری دسترسی داشته باشه رو فعلا بنا به گفته ی سازنده ی فیلم آموزش، فقط همون سایت میدونه!!
    امیدوارم کسی بیاد کمکمون کنه!

7. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

شرمنده ولی باید روش کار رو یکم تغییر داد ! من روش جدید رو پیش گرفتم که خودمون بلد شویم برای استفاده از این نوع کی ها.

نکته : قبل از انجام این کارهای حتما سلف دیفنس : Self-Defense رو غیر فعال کنید . / دوستان روی نسخه 2014 تست کنند و نتیجه رو بگویند .

روش کار بسیار ساده هست و راحت کاربر متوجه می شود و اینکه برای ویندوز های 32 بیت و 64بیت یک فایل اکتیو قرار دادم تا دوستان بروی ویندوز خود بعد از دیدن فیلم تست کنند و خبر بدهند.
    نکته : فقط دوستان یک نکته رو من عرض بکنم ، گاهی وقت ها موقعی که شما بکاپ رو گرفتید و خواستید merg کنید تا کسپرسکی فعال بشود شاید این اتفاق نیافتد و باید از یک کی دیگه استفاده کنید ولی این اتفاق تقریبا 10 درصد شاید پیش بیاد .پس سعی کنید کلیدی که فعال شده رو حتما استفاده کنید تا موقعی که بلاک شد یا منقضی شد .

چون کی سافت گذری که من گرفتم روز اول اکتیو کرد ولی دیشب اکتیو نشد ولی بعد از چندبار تلاش ، اکتیو شد.

فعلا این روش بهترین روشی است که بشود کسپرسکی رو دور زد ، یکم مشکل و وقت گیر هست ولی خب ، کار کاربر راه می فته /

در ضمن دوستان توصیه می کنم نسخه 2014 رو نصب بکنید ، درسته کمی تنظیمات از دست رفته یا موقع بالا امدن 2دقیقه طول می کشه تا اجرا بشود ولی من نصب کردم و هم سبک هست و هم تنظیمات trusted Application رو فعال کردم و راحت هر فایل ناشناخته ای بلاک میشه ، بقول معروف کار کاربر راحت شده ، بنظرم یکم بهتر شده ، سوال و جواب زیادی بعد از یک مدت برای کاربر خسته کننده می شود و کسل کننده .

کسپرسکی تنظیماتی که داره هر کدام 99 درصد امنیت ایجاد می کنند که روی هم رفته مساوی است با 99.99 درصد امنیت : دی

در فیلم روش استفاده از کی گفته شده است .این کی ها به صورت 32 و 64بیت فقط از ویندوز 64بیت بنده گرفته شده که کسایی که کسپر رو روی ویندوز 32بیت دارند دو فایل 32بیت رو اجرا و تست کنند و حتما خبر بدهند.

آموزش روش جدید به صورت فیلم

دانلود لینک کمکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود مستقیم 30 روزه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه
    • نوع فايل: rar KEY.rar (46.3 کيلو بايت, مشاهده : 204)
    Last edited by Hidden-Hunter; 26-10-2013 at 09:25.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

راستش حال تایپ نداشتم و فقط به فیلم گرفتن پسنده کردم فایل dump هم در این پست پیوست کردم .

خیلی وقت بود این نوع کلید ها رو از سافت گذر خریدم و دنبال رو شدم تا بفهمم چطوری اکتیو می شن که در تورنت با این فایل Dump رو برو شدم که کار را برای ما راحت تر کرده..از سایت های ایرانی که خیری ندیدیم !

نکته : قبل از انجام این کارهای حتما سلف دیفنس : Self-Defense رو غیر فعال کنید . / دوستان روی نسخه 2014 تست کنند و نتیجه رو بگویند .

این هم فایلی که خودم ساختم به اسم : activation که در پست پیوست شده .

اگر این روش کار بکنه ، خوده بچه ها هم می تونن برای دیگران کی قرار بدن تا استفاده کنن ، مثلا کسای یکه نسخه 2013 دارند می توانند برای کسای یکه نسخه 2014 دارند اینگونه کی ایجاد کنند و در این انجمن قرار دهند .

این روش بروی نسخه 2013 تست شده ، پس باید روی 2014 هم کار بکنه .

لینک دانلود مستقیم 30 روزه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک کمکی مدیا فایر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روش تست شد و کاملا درست کار میکنه

دمت گرم امیرجان

10. 11 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بابت آموزشی که تهیه کردید ممنون هستم.
    اما این روش یک مشکلی دارد.
    اگر من بخواهم از چند شبکه استفاده کنم چی؟
    مثلا اینترنت 3G - وایرلس - ADSL و ...
    باید کار کنم که تنظمیات فایروالم را بر اساس شبکه ای که به آن متصل هستم Customize کنم.

در روشی که شما به آن اشاره کردید، فقط میتوان تنظیمات را بر اساس شبکه های Public و local تنظیم کرد.

12. این کاربر از IntelCentrino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

روش تست شد و کاملا درست کار میکنه

دمت گرم امیرجان

یعنی با این روش میشه کلید هایی که برای نسخه های قدیمی تر اعتبار دارند و هنوز در بلک لیست نرفته اند را از طریق رجیستری استخراج کرد و برای استفاده در ورژن 2014 مورد استفاده قرار داد؟!

درست متوجه شدم؟

14. 2 کاربر از IntelCentrino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی با این روش میشه کلید هایی که برای نسخه های قدیمی تر اعتبار دارند و هنوز در بلک لیست نرفته اند را از طریق رجیستری استخراج کرد و برای استفاده در ورژن 2014 مورد استفاده قرار داد؟!
    درست متوجه شدم؟
    بله دقیقا!
    شما روی سیستمی که نسخه 2012 و 2013 نصب هستش و کلید آن معتبر و هنوز بلاک نشده باشد رو میتونید استخراج و در نسخه 2014 استفاده کنید
    حتی دوستان میتونند برای دوستان و کاربرای سایت هم کلید قرار بدهند

16. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بابت آموزشی که تهیه کردید ممنون هستم.
    اما این روش یک مشکلی دارد.
    اگر من بخواهم از چند شبکه استفاده کنم چی؟
    مثلا اینترنت 3G - وایرلس - ADSL و ...
    باید کار کنم که تنظمیات فایروالم را بر اساس شبکه ای که به آن متصل هستم Customize کنم.
    در روشی که شما به آن اشاره کردید، فقط میتوان تنظیمات را بر اساس شبکه های Public و local تنظیم کرد.
    متاسفانه تو فایروال کاسپر فقط این قابلیت موجوده! چون تخصصی تر نیستش!
    مثلا فایروال کومودو تخصصی تر هستش. شما میتونین از اون به عنوان ابزار کمکی کنار کاسپر استفاده کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •