سلام خدمت دوست گرامی
لطفا نظر کارشناسی تون رو درباره کیفیت پکیج های لورچ مدل آریان بفرمایید.
باتشکر فراوان
سلام خدمت دوست گرامی
لطفا نظر کارشناسی تون رو درباره کیفیت پکیج های لورچ مدل آریان بفرمایید.
باتشکر فراوان
با سلام طبق دستور جنابعالی شیر اطمینان رو عوضش کردم و خوشبختانه آب دادنش قطع شد اما باز هم فشار پایین میاد و به صفر میرسه اما با سرعت خیلی کمتر. در خصوص کنترل فشار منبع انبساط هم اگه لطف کنید راهنمایی کنید (ترجیحا تصویری)ممنون میشم.ضمنا با توجه به اینکه فقط از آبگرم سرویس استفاده میکنیم و از شوفاژ استفاده نمیکنم (بخاری دارم) بعد از اینکه فشار به صفر میرسه در صورت استفاده از آبگرم پمپ یک صداهای خیلی وحشتناکی میده که حتما باید آب رو ببندیم و از پیچ هواگیری بالای پمپ هواگیری کنیم و فشار رو به یک ونیم برسونم تا صدا قطع بشه و وقتیکه آب رو باز میکنیم فشار افت میکنه و وقتی آب رو میبندم دوباره فشار تا 2.5 بالا میره (ممنون میشم اگه تصویری راهنمایی کنیدچون خیلی وارد نیستم ) سلام لطفا جوا،،،،
سلام ببخشید با لورچ کار نکردم و زیاد اطلاعاتی از این پکیج ندارم.
برای متراژ 160 متر مناسب ترین پکبج پکیج 28 یا 32 هزار است که بستگی به مارکهای مختلف ظرفیت تفاوت داره. ولی این ظرفیت ها فقط برای یک حمام پاسخگو است و شما نمیتونید از هر دو حمام منزل به صورت همزمان استفاده کنید. و اگر قصد دارید از هر دو حمام هم همزمان استفاده کنید پیشنهاد میکنم پکیج 37 هزار فرولی مدل دیواتاپ میکرو را خریداری کند ( در حال حاضر هیچ شرکتی در ایران پکیج دیواری با این ظرفیت را نداره). هرچند احتمال داره در اوج سرما این ظرفیت هم جوابگوی دو تا حمام نباشه..
برای نصب رادیاتور پیشنهاد میکنم رادیاتور پنلی با گارانتی معتبر بگیرید. برای پذیرای 3 تا رایاتور 160 سانتی متری و برای خوابها هم یک متری برای اتاق 12 متری و 1/2 متری برای اتاق 16 متری خوبه. برای حمام ها هم حوله خشکن لازم دارید که یکدونه یک متری برای حمام بزرگ و یدونه 50 سانتی برای حمام کوچیک کفایت میکنه.
Last edited by tamirkar1; 14-02-2015 at 22:50.
منبع انبساط را از روی پکیج جدا کنید و با تلمبه بادش کنید و فشار را روی 1 بار قرار بدید.و دوبار نصبش کنید سر جاش.
ممنون از راهنماییتون
تشکر- اگر دوستان تجربه استفاده ار لورچ رو دارن لطفا راهنمایی کنن.
سلام جناب تعمیرکار، پکیج ایساتیس من هم همین مشکل رو داره، زمانی که در آشپزخانه یا سرویس آب گرم رو باز میکنم آب خیلی خوب گرم میشه، ولی وقتی حمام شیر آب گرم رو کامل باز میکنم یک دفعه سرد میشه و مجبورم شیر رو اول ببندم بعد نصفه یا کمتر بازش کنم که کم کم گرم میشه!! مشکلش از کجاس؟ خودم می تونم حلش کنم یا زنگ بزنم گارانتی؟
فاصله حمام تا پکیج چند متره؟
آیا شیر آشپزخانه به پکیج نزدیکتره؟
احتمالا مشکل خاصی نیست و تعمیرکار لازم ندارید.
فاصله حمام تا پکیج یه چیزی حدود 12 متره
شیر آشپزخانه که خب خیلی نزدیکه...
ولی فاصله پکیج تا حمام با فاصله شیر سرویس بهداشتی یکیه ولی اونجا اینطوری نمیشه!!
علتش چیه؟ جنس پکیج خوب نیست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)