ده تا دی وی دیe جایی نمی خوام برم که!
ده تا دی وی دیe جایی نمی خوام برم که!
بچه ها دفتر چه و ازمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر کی میاد؟
ازاد و دولتیش فرق میکنه؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
بچه ها دفتر چه و ازمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر کی میاد؟
ازاد و دولتیش فرق میکنه؟
سلام من بار سوم و آخرمه میخوام کنکور بدم دیگه خسته شدم از پشت کنکور موندن میدونم دیره ولی من از الان میخوام جدی شروع کنم بخونم ولی نمیدونم چطوری وبا چه کتابهایی احتمالا بیشتر کتابها عوض شدن و نمیدونم چیکار کنم الان کلا درسها یادم رفته باید هر جور شده خودم تو این مدت کوتاه هم یاد بگیرم هم بخونم رشتم ریاضی فیزیک چنتا درسو هم میخوام حذف کنم مثل ادبیات آمار گسسته جبرو احتمال. الان cd چیزی هست ریاضیاتو آموزش بده یا اگه نه کتابهایی که هم آموزش دارن هم تست دارن میتونم استفاده کنم جوری که احتیاج به کتاب های درسی هم نباشه یعنی مطالبو بخونم یاد بگیرم تستشم بزنم?
اینم کتابهایی که از سال های قبل دارم:
شیمی مبتکران - فیزیک (اندیشه سازان)مبتکران چاپ های 84 و 85 - دیفرانسیل وهندسه تحلیلی کتاب کلاس رمزینه - هندسه مبتکران.
برای ریاضیات 2 و حسابان هم کتاب ندارم
دینی هم گامان - زبان مبتکران - عربی ایادفیلی
از این کتابهایی که دارم با توجه به اینکه مال یه سال قبل هم هستن اکثرشون از کدومشون میتونم برای آموزش و هم تست استفاده کنم؟
خواهش میکنم راهنمايي کنيد
Last edited by Ali Impala; 12-03-2012 at 16:30.
از من میشنوی اصلا ادبیات رو کنار نذار . چون ضریب خیلی بالایی داره ! در ضمن مگه خوندنش چقدر طول میکشه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
ادبیات رو اصلا کنار نزار
فقط کتاب ریاضی 2 و حسابان تغییرات داشتن اونم نه در اون حد چون هر چی باشه ریاضی ، ریاضیه دیگه
+اگه واقعا جدی بخونی حتما قبول میشی
دوست من سلام
برای شروع هیچوقت دیر نیست با توجه به تجربیاتی که دارید خودتون بهترین مشاور برای خودتون هستید.پس با امید به خدا شروع کنید
در مورد معرفی کتاب دوستان توی تاپیک معرفی کتاب نوشتن.
سعی کنید تستهای کنکورهای سالهای اخر رو هم حل کنید چون سبکشون فرق کرده در برخی دروس....
اولین و بهترین منبع کتاب هست اول کتاب رو بخونید بعد از اون تست
موفق باشید...
دو سوال...
1. من اگه عربي رو واس كنكور ببوسم و بذارم كنار ميتونم رتبه خوب ( زير 3. 4هزار ) .بيارم ...بايد ميانگين عمومي ها و تخصصي هام چن باشه ...؟
2. اگه فيزيك 2 رو هم نبوسم و بذارم كنارالف - چن تا تست ازش مياد ؟ ب - چقدر مطالب پايه و لازم واس سوم و پيش داره ؟
ج - سوال تركيبي هم داره فيزيك ؟
ممنون![]()
فیزیک 2 رو نمیتونی ببوسی بزاری کنار باید فصل بردارها رو خوب خوب بلد شی تا بتونی سوال های ترکیبی حرکت شناسی پیش و همینطور الکترونیک سوم رو حل کنی
فصل حرکت شناسی و نیرو شناسیش رو توی پیش میخونی
بقیه فصل ها هم ویژگی های ماده پیش نیاز چیزی نیست ولی اگه ریاضی هستی باید فصل آخر رو بخونی و فشار و قوانین پاسکال و ... لازم هستن .
ضمن اینکه فیزیک 2 خیلی راحته بهتره نبوسی و نزاریش کنار![]()
آخه وقت نیست که هم کتاب درسی رو بخونیم هم کتاب کنکور رو، وقتی کتاب کنکور کنار تست آموزش هم داره دیگه خوندن کتاب درسی احتیاجی هست؟ نمیشه فقط با کتاب کنکور هم یاد گرفت و هم تمرین و تست؟
آخه من فکر کردم که منظورت از اردو،کلاساییه که کانون برگزار میکنه.
اگه میخای dvd ببینی،فقط گزینه 2.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)