تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 285 از 461 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

سلام دوست عزیز.بهترین کار برای یه کنکوری توی عید نوروز=درس خواندن منظم و حساب شده توی خونه

موفق باشید.
    ده تا دی وی دیe جایی نمی خوام برم که!

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بچه ها دفتر چه و ازمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر کی میاد؟
    ازاد و دولتیش فرق میکنه؟

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

بچه ها دفتر چه و ازمون کاردانی به کارشناسی کامپیوتر کی میاد؟
    ازاد و دولتیش فرق میکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام من بار سوم و آخرمه میخوام کنکور بدم دیگه خسته شدم از پشت کنکور موندن میدونم دیره ولی من از الان میخوام جدی شروع کنم بخونم ولی نمیدونم چطوری وبا چه کتابهایی احتمالا بیشتر کتابها عوض شدن و نمیدونم چیکار کنم الان کلا درسها یادم رفته باید هر جور شده خودم تو این مدت کوتاه هم یاد بگیرم هم بخونم رشتم ریاضی فیزیک چنتا درسو هم میخوام حذف کنم مثل ادبیات آمار گسسته جبرو احتمال. الان cd چیزی هست ریاضیاتو آموزش بده یا اگه نه کتابهایی که هم آموزش دارن هم تست دارن میتونم استفاده کنم جوری که احتیاج به کتاب های درسی هم نباشه یعنی مطالبو بخونم یاد بگیرم تستشم بزنم?
    اینم کتابهایی که از سال های قبل دارم:
    شیمی مبتکران - فیزیک (اندیشه سازان)مبتکران چاپ های 84 و 85 - دیفرانسیل وهندسه تحلیلی کتاب کلاس رمزینه - هندسه مبتکران.
    برای ریاضیات 2 و حسابان هم کتاب ندارم
    دینی هم گامان - زبان مبتکران - عربی ایادفیلی

از این کتابهایی که دارم با توجه به اینکه مال یه سال قبل هم هستن اکثرشون از کدومشون میتونم برای آموزش و هم تست استفاده کنم؟

خواهش میکنم راهنمايي کنيد
    Last edited by Ali Impala; 12-03-2012 at 16:30.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

از من میشنوی اصلا ادبیات رو کنار نذار . چون ضریب خیلی بالایی داره ! در ضمن مگه خوندنش چقدر طول میکشه !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

5. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام من بار سوم و آخرمه میخوام کنکور بدم دیگه خسته شدم از پشت کنکور موندن میدونم دیره ولی من از الان میخوام جدی شروع کنم بخونم ولی نمیدونم چطوری وبا چه کتابهایی احتمالا بیشتر کتابها عوض شدن و نمیدونم چیکار کنم الان کلا درسها یادم رفته باید هر جور شده خودم تو این مدت کوتاه هم یاد بگیرم هم بخونم رشتم ریاضی فیزیک چنتا درسو هم میخوام حذف کنم مثل ادبیات آمار گسسته جبرو احتمال. الان cd چیزی هست ریاضیاتو آموزش بده یا اگه نه کتابهایی که هم آموزش دارن هم تست دارن میتونم استفاده کنم جوری که احتیاج به کتاب های درسی هم نباشه یعنی مطالبو بخونم یاد بگیرم تستشم بزنم?
    شیمی مبتکران - فیزیک (اندیشه سازان)مبتکران چاپ های 84 و 85 - دیفرانسیل وهندسه تحلیلی کتاب کلاس رمزینه - هندسه مبتکران.

از این کتابهایی که دارم با توجه به اینکه مال یه سال قبل هم هستن اکثرشون از کدومشون میتونم برای آموزش و هم تست استفاده کنم؟

ادبیات رو اصلا کنار نزار
    فقط کتاب ریاضی 2 و حسابان تغییرات داشتن اونم نه در اون حد چون هر چی باشه ریاضی ، ریاضیه دیگه
    +اگه واقعا جدی بخونی حتما قبول میشی

7. 2 کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوست من سلام
    برای شروع هیچوقت دیر نیست با توجه به تجربیاتی که دارید خودتون بهترین مشاور برای خودتون هستید.پس با امید به خدا شروع کنید
    در مورد معرفی کتاب دوستان توی تاپیک معرفی کتاب نوشتن.
    سعی کنید تستهای کنکورهای سالهای اخر رو هم حل کنید چون سبکشون فرق کرده در برخی دروس....
    اولین و بهترین منبع کتاب هست اول کتاب رو بخونید بعد از اون تست

موفق باشید...

9. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

دو سوال...
    1. من اگه عربي رو واس كنكور ببوسم و بذارم كنار ميتونم رتبه خوب ( زير 3. 4هزار ) .بيارم ...بايد ميانگين عمومي ها و تخصصي هام چن باشه ...؟

2. اگه فيزيك 2 رو هم نبوسم و بذارم كنار الف - چن تا تست ازش مياد ؟ ب - چقدر مطالب پايه و لازم واس سوم و پيش داره ؟ ج - سوال تركيبي هم داره فيزيك ؟
    ممنون

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دو سوال...
    1. من اگه عربي رو واس كنكور ببوسم و بذارم كنار ميتونم رتبه خوب ( زير 3. 4هزار ) .بيارم ...بايد ميانگين عمومي ها و تخصصي هام چن باشه ...؟

2. اگه فيزيك 2 رو هم نبوسم و بذارم كنار الف - چن تا تست ازش مياد ؟ ب - چقدر مطالب پايه و لازم واس سوم و پيش داره ؟ ج - سوال تركيبي هم داره فيزيك ؟
    ممنون
    فیزیک 2 رو نمیتونی ببوسی بزاری کنار باید فصل بردارها رو خوب خوب بلد شی تا بتونی سوال های ترکیبی حرکت شناسی پیش و همینطور الکترونیک سوم رو حل کنی
    فصل حرکت شناسی و نیرو شناسیش رو توی پیش میخونی
    بقیه فصل ها هم ویژگی های ماده پیش نیاز چیزی نیست ولی اگه ریاضی هستی باید فصل آخر رو بخونی و فشار و قوانین پاسکال و ... لازم هستن .
    ضمن اینکه فیزیک 2 خیلی راحته بهتره نبوسی و نزاریش کنار

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آخه وقت نیست که هم کتاب درسی رو بخونیم هم کتاب کنکور رو، وقتی کتاب کنکور کنار تست آموزش هم داره دیگه خوندن کتاب درسی احتیاجی هست؟ نمیشه فقط با کتاب کنکور هم یاد گرفت و هم تمرین و تست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ده تا دی وی دیe جایی نمی خوام برم که!
    آخه من فکر کردم که منظورت از اردو،کلاساییه که کانون برگزار میکنه.
    اگه میخای dvd ببینی،فقط گزینه 2.

15. این کاربر از farshid2002002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •