اشتباه نکنید !تو مهندسی شیمی اول ریاضی دوم فیزیک و سوم شیمی مهمه !
در واقع تو این مهندسی بسیار بسیار ریاضی خواهید داشت !اما رشته ای خیلی خوبیه !
شبانه شهرتون شانسشو دارید !
موفق باشید
اشتباه نکنید !تو مهندسی شیمی اول ریاضی دوم فیزیک و سوم شیمی مهمه !
در واقع تو این مهندسی بسیار بسیار ریاضی خواهید داشت !اما رشته ای خیلی خوبیه !
شبانه شهرتون شانسشو دارید !
موفق باشید
شما خودتون رشتتون چیه؟
سلام خدمت شما دوست عزیز.ممنونم که پاسخ بنده رو دادید.
فقط بگم که جای تاسف داره من تا الان از 30 نفر سوال کردم.حتی پیش مشاور ارشد قلمچی شهر رشت هم رفتم همه بهم گفتن که رتبت شده دو هزار.البته من که اصلا باورم نمیشد.از شما متشکرم.
در مورد ضعیف بودن هم درسته ضعیف کار کردن چون اصلا روی کنکور ریاضی برنامه ریزی نداشتم.من هدفم کنکور زبان بوده.این کارنامه ی کنکور زبان بنده هست.از 1052 نفر شاهدی که زبان دادن 700 نفر مجاز شدن که من توی زیرگروه اول رتبم شده 127 و رتبه کل در سهمیه من هم شده 166. حالا من به چه حسابی میتونم این رتبه رو تبدیل کنم و ببینم که میتونم روزانه ادبیات انگلیسی رشت قبول بشم یانه؟نظ شما میتونم ادبیات زبان روزانه رشت بخونم؟
حدودا میتونی بگی توی کل کسانی که زبان دادن رتبه ی من چند شده؟(اینجا فقط توی بچه ها شاهد رو نوشته)
یکی از دوستانم درصد هاش فوق العاده از من پایینتره.مثلا زبان تخصصی رو زده11 و زبان خارجی رو زده 32 و دینی 24 و ادبیات هم 10 و رتبه ی زیرگروه یکش شده 24هزار
درسته که الکترونیک کاشان بهتره از نظره درامد ولی واقعا رشته برق سخته ..... .
تو پروفایلم هست !مهندسی شیمی گرایش گاز !نمیبینی تعریف میکنم :d
بابا شیمی.................. ببین به نظرت با 1707 منطقه دو تهران میشه نرم افزار یا مکانیک قبول شد؟
جون هرکی دوس دارین انقدر پیام ندید که رتبه منم ببین!دوستان ۲روز صبر کنید گزینه ۲ میاد بیرون!دانلود میکنیم!استفاده میکنیم!خداوکیلی فقط ۲روز صبر لازمه
![]()
مکانیک و نمیدونم .فقط پارسال که مکانیک صنعتی اصفهان با این رتبه قبول شده .
نرم افزار که حتما !
آخه زنجان فک نکنم مهندسی شیمی داشته باشه ،داره ؟
شبانه شهرای دیگه شانسی دارم ؟
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:37 AM ----------
چرا همه با احتمال میگن ؟ اگه این احتمالا همش منفی دربیاد بدبخت میشیم دیه !!!!
سلام^^
کسی دیده سایت سنجشو؟؟؟ دفتر چه ی نوع دوم دیگه چه صیغه ایه؟
خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)