تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 339 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

دوستان به جان خودم در طول عمر4-5ساله نت اومدنمهیچ جایی رو مثل این جا ندیده بودم!
    چتونه آخه؟
    قهرمان نشدیم که نشدیم!
    بابا اینجا محلیه که طرفداران ودوستداران استقلال باید جمع بشن وبا هم کپ بزنن همین!
    خب معلومه اختلاف سلیقه هست اما نه به این شدت...
    باید با هم دوست ..رفیق..یه دل..یه صداباشیم...
    بحثی هم اگه باشه بادلسوزی بشنویم وبا نرمی جواب بدیم..مگه رینگ دعواست اینجا اخه؟
    بابا ما هم میخوایم بیایم با 2تا استقلالی دیگه حال کنیم اونها هم باما عشق کنن...رفته بودم بازی پرسپولیس-استقلال..سال83همین که فهمیدن ما شهرستانی هستن یه تحویلی گرفتن ما رو این استقلالیها...ما هم یه فازدادیم همه شاد خوشحال..بازی هم تموم شد رفت پی کارش...
    ول کنید این خاله زنک بازی ها رو دیگه...میگم بیان درش رو تخته کنن ها...
    آخه دیده بودم غریبه ها بیان تاپیک حریف رو بریزن به هم اما ندیده بودن خودی بزنه تو سر خودی!

2. 9 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

[QUOTE=Rjoun;6980883]یه بار جوابتو دادم اما همکار محترم لطف کرد حذفش کرد.به علت لحن نامناسب.خوب حالا با لحن مناسب جوابتو میدم.
    عزیز من کجای پست من نوشته بود حق استقلال قهرمانی بود یا حقشو خوردن؟
    نقش فدراسیون در قهرمانی ها یا سقوط تیم ها 40% موثره.نمونش محروم کردن یه تیم از حمایت تماشاگراش.کسر امتیاز به علل مختلف.محروم کردن بازیگنان کلیدی تیم ها و داوری!
    این آخری تاثیر مستقیم بر نتیجه بازی داری و تنها موردی به حساب میاد که احتمال سواستفاده ازش وجود داره.
    این از نقش فدراسیون در قهرمانی یا عدم قهرمانی یه تیم که منظورم همه تیم ها بود نه فقط اون تیمه.
    این فصل هم چندتا حرکت مشکوک از فدراسیون داشتیم مثل رفع محرومیت محسن بنگر در دقیقه نود قبل از بازی حساسشون به دلیل نداشتن سابقه قبلی!!!!!!!!!!!!!
    اگه یادت باشه محرومیت بنگر 2جلسه بود یک جلسه محرومیتش کشید یک جلسش بخشیده شد چون اگه برنامه90دیده باشی تو قانون اومده کسی که نصف محرومیتش گذرونده باشه میتونه درخواست تعلیق حکم بده اگه اینطوری باشه رودریگو توزی یک جلسه محروم شد صبح بازی با سپاهان درخواست دادن همون لحظه خیلی خودجوش بخشیدنش و همین بازیکن گل تراکتور به سپاهان زد که اگه بنا به این حرف شما باشه تراکتور اگه اون بازی بازیکنش بخشیده نمیشد الان سپاهان قهرمانیش 2هفته مونده به آخر مسجل میشد جشن قهرمانی میگرفتن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه بار جوابتو دادم اما همکار محترم لطف کرد حذفش کرد.به علت لحن نامناسب.خوب حالا با لحن مناسب جوابتو میدم.
    عزیز من کجای پست من نوشته بود حق استقلال قهرمانی بود یا حقشو خوردن؟
    نقش فدراسیون در قهرمانی ها یا سقوط تیم ها 40% موثره.نمونش محروم کردن یه تیم از حمایت تماشاگراش.کسر امتیاز به علل مختلف.محروم کردن بازیگنان کلیدی تیم ها و داوری!
    این آخری تاثیر مستقیم بر نتیجه بازی داری و تنها موردی به حساب میاد که احتمال سواستفاده ازش وجود داره.
    این از نقش فدراسیون در قهرمانی یا عدم قهرمانی یه تیم که منظورم همه تیم ها بود نه فقط اون تیمه.
    این فصل هم چندتا حرکت مشکوک از فدراسیون داشتیم مثل رفع محرومیت محسن بنگر در دقیقه نود قبل از بازی حساسشون به دلیل نداشتن سابقه قبلی!!!!!!!!!!!!!
    حالا میرسیم به بحث خودمون که استقلاله...
    استقلال سه تا عامل باعث شد که از کورس عقب بیافته..:
    1.حاشیه درون تیمی و عدم مدیریت قوی مخصوصا در بحث مدیریت فنی.
    2.مصدومیت ها...
    3.بدن سازی ضعیف که الان داریم چوبش رو هم میخوریم و تا آخر این فصل و جام قهرمانان هم گریبانگیرمون خواهد بود!
    رفتن فرهاد اومدن ساموئل شکلک حنیف دعوای کرار و جباری بی دقتی مهاجم ها این همش به کادر فنی و مدیریت بستگی داره ربطی به بحث ما نداشت.بازی با پرسپولیس که شروع افت استقلال هم بود فقط و فقط یه معجزه بود اینو خود پرسپولیسی ها هم اعتراف می کنن.
    در آخر هم میگم این وسط بجز استقلال و اون تیمه یه تیم دیگه هم شایسته قهرمانیه اونم تراکتورسازیه و اگه جام مشکوک به اون تیمه برسه حق استقلال پایمال نشده بلکه حق تراکتور هم ضایع میشه.
    اینا رو گفتم هم استقلالی ها ببینن هم پرسپولیسی ها!
    مرسی
    خب عزیزم چرا لحن نامناسب بکار بردی؟ مگه خدائی نکرده من دشمنتم یا بهت توهین کردم؟

ببین دوست من حرف انسان ارزش داره. خصوصا حرفهای ک بصورت مکتوب باقی میمونه. اینها سندی از نوع فکر و شخصیت ما هستن. بعدا هم قابل استناد و بررسی میباشند. پس خیلی باید مواظب باشیم حرفی نزنیم که نتونیم پاش وایسیم.

ما تو زبون فارسی چند یه ضرب المثل خوب داریم که میگه "خلایق هر چه لایق" ولی متاسفانه در عمل هیچکدوم به چنین چیزی باور نداریم. چند نفر را تا الان دیده باشی که مشکلات و کاستی هاش رو مستند به خودش کنه و نخواد اونو گردن دیگران بندازه؟ چند نفر رو دیدی که اشتباهش رو بپذیره و معترف باشه که مقصر وضع موجود اونو. متاسفانه ما ایرانی ها برای تبرئه خودمون همه زمین و زمان رو مقصر میکنیم.
    تو ایران از قبل از تولد من و شما فوتبال برگزار میشده و بعد از مرگ ما هم ادامه خواهد داشت. لیگ امسال اولین لیگ فوتبال ایران نیست آخرین هم نخواهد بود. تو ادوار مختلف لیگ تو همین عمر کوتاه ما حوادث مختلفی پیش اومده. چه بسا که در آخرین لحظات قهمرانی ها جا به جا شده. چه بسا تیمی که لابق تر بوده قهمران نشده. چه بسا داوری که قهمرانی رو از یه تمی گرفته و ...
    بله همه جور اتفاقی تو این فوتبال افتاده و خواهد افتاد که همه اش فوتبالیه و نه غیر فوتبالی
    اینجا همه میدونن که من فدایی امیرخانم ولی انتقادی که نسبت بهش دارم تو بحث دست های پشت پرده است. بنظر من هیچ دست پشت پرده ای وجود نداره. بله اشخاص ممکنه با یکی دوست و با یکی دشمن باشند ولی سیستم ها و گروه ها هیچ عزم و اراده ای برای بالا بردن یا پائین بردن نفرات و تیم ها ندارن.

لیگ برتر اول: استقلال-ملوان، پرسپولیس فجرسپاسی => یک تساوی استقلال رو قهرمان میکنه ولی ضربه کرنل مستقیم رفت تو دروازه و گل خوردیم و باختیم و قهمران نشدیم.

لیگ برتر دوم: افتضاح بودیم. مربی کار نا بلدی بعنوان "کخ" که توسط تماشاگران به "سبزی فروش آلمان" ملقب شد اومد و تو روزگاری که استادیوم آزادی در دست تعمیر بود استقلال نهم شد!!!

لیگ برتر سوم: پاس با مجید جلالی قهرمان ایران شد. قوی ترین خط حمله هم متعلق به این تیم بود. ما هم با 2 امتیاز اختلاف دوم شدیم( خودمون تو تهران با ضربه استگاهی خداداد از پاس تو تهران باخته بودیم - همون رو مساوی گرفته بودیم قهمران شده بودیم ) اون زمان تماشاگران استقلال شعار میدادن " تیم کثیف ایران-پاس سوراخ تهران"

لیگ برتر چهارم: این لیگ رو خوب بودیم و آمارهای خوبی هم داشتیم ولی فولاد خوزستان اینقد مقتدر بود و باخت نداد تا قهرمان شد. ما هم با اختلاف 6 امتیاز از تیم اول سوم شدیم

لیگ برتر پنجم: بالاخره امیرخان اولین قهمرانی استقلال رو تو لیگ برتر رقم زد. البته سوتی دنیزلی هم خییلیی به ما کمک کرد

لیگ برتر ششم: لیگی بسیار سطح پائین و ضعیف. استقلل با مربی ضعیف خودش چهارم شد و اشتباه داوری قهرمانی رو از استقلال اهواز گرفت و به تیم دایی داد

لیگ برتر هفتم: بی شک این لیگ متعلق به این افراد است: مظفری زاده، سرباز احمدی و افشین قطبی

لیگ برتر هشتم: معجزه ای در مشهد ما رو قهرمان کرد. اینم یه قهمرانی دیگه تو سال اول اومدن امیر خان

لیگ برتر نهم: قهرمانی مقتدرانه سپاهان با امیر خان. با 8 امتیاز تفاوت با تیم اول سوم شدیم.

لیگ برتر دهم: سپاهان امیرخان با یک امتیاز اختلاف قهمران شد و ما دوم شدیم

خب این گزارش مختصری از ادوار لیگ برتر. شما حالا دقیق بفرمائید در کدوم لیگ و کجا فدراسیون عامل قهرمانی یه تیم بوده.

اینکه فدراسیون 40 درصد سهم داره رو چطوری محاسبه کردی؟ من نمیگم کمتره ها. میگم چطوری محاسبه کردی؟ فرمولش چیه؟
    لغو محرومیت بنگر تو یه بازی عامل قهمرانیه سپاهانه ؟!!

----------------------------------------------------

بحث رو بردید رو تیم خودمون و بیخیال فدراسیون شدید. خب این خیلی خوبه.
    در مورد دلایل عدم موفقیت استقلال هم در گذشته صحبت شده. ولی باید اینو توجه کنید دلایل ضعف ما یه چیزه و دلایل قهرمان نشدن ما چیز دیگه. اگر ما فقط شاهین رو برده بودیم مطمئن باش بازی نفت رو هم می بردیم چون اولا انگیزه ها بیشتر بود و دوما جو استادیوم چیز دیگه ای میشد. ما با وجود همه این ضعف ها و مشکلات هم میتونستیم قهرمان شیم. ولی نشدیم و فقط و فقط هم خودمون مقصریم نه کسی خارج از مجموعه استقلال

-----------------------------------

بنظر میاد شما از سپاهان خوشت نمیاد. خب این یه حسه و ایرادی هم نداره ولی بهتره تو قضاوتت تاثیرش ندی. سپاهان تیم قابلیه و چند ساله ثابت کرده که افتخاراتش اتفاقی نیست

-----------------------------------

دوستان بیائید به قهرمانی ها و برتری های دیگران احترام بگذاریم تا دیگران هم به قهرمانی و افتخارات متعدد ما احترام بگذارند

5. 2 کاربر از اسطقس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تبریک میگم.

اگه نتیجه ی بازی برعکس بود برهانی رو به هیچ وجه نمیشد بخشید.

اومدیم بالا به احتمال زیاد به الاتحاد عربستان می خوریم بازیه سختیه ولی باید پوز عربستان رو بزنیم.
    Last edited by Nasser_ZRE; 02-05-2012 at 20:45.

7. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تبریک بابت برد شیرین 3 بر 0 البته میتونستیم بیشتر از این ها گل بزنیم. بالاخر یه تعویض درست و حسابی دیدیم از مظلومی البته با مشورت هنکه بودش.
    بازی با نصف قارچی هم دیگه دست خودمونه اگه مثل امروز بازی کنیم 100% صعود خواهیم کرد. انشاالله

9. 2 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

تبریگ میگم.

اگه نتیجه ی بازی برعکس ود برهانی رو به هیچ وجه نمیشد بخشید.

اومدیم بالا به احتمال زیاد به الاتحاد عربستان می خوریم
    فکر کنم ضربدری باشه.یعنی به سپاهان یا الاهلی می خوریم.

11. 3 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

الان هواداران گیج ویج موندن که
    از این برد شیرین 3-0 مقابل الریان خوشحال باشن
    یا بخاطر از دست دادن لیگ ناراحت باشن
    یا استرس داشته باشن که بالاخره صعود میکنیم یا نه!!!
    یا کنجکاو باشن که مرحله بعد تو آسیا به کی میخوریم !!

عجب وضعیت قاراش میشیه !!!!!!!!!

13. 3 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر کنم ضربدری باشه.یعنی به سپاهان یا الاهلی می خوریم.
    والا من از زبان پیمان یوسفی شنیدم.

من اصلا دوست ندارم تو این مرحله با سپاهان به هم بخورند.

15. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بازی خوبی بود ، به احتمال زیاد شاهد تبانی الغرافه و الریان خواهیم بود امیدوارم استقلال بتونه یه مساوی بگیره ، البته توان بردشم داره اگه بازیکنا مثل امروز فرصت سوزی نکنن این برد مبارک همه

17. 2 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

در صورت صعود از این مرحله ( که اگه صعود کنیم صد در صد به عنوان تیم دوم صعود میکنیم چون الجزیره اول شد ) با اول گروه سپاهان بازی خواهیم کرد . . . در صورتی که سپاهان تو گروش اول بشه . . . مرحله حذفی در اصفهان برابر تیم سپاهان خواهد بود

تبریک بابت برد به همه ی استقلالی ها

19. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •