یه بار جوابتو دادم اما همکار محترم لطف کرد حذفش کرد.به علت لحن نامناسب.خوب حالا با لحن مناسب جوابتو میدم.
عزیز من کجای پست من نوشته بود حق استقلال قهرمانی بود یا حقشو خوردن؟
نقش فدراسیون در قهرمانی ها یا سقوط تیم ها 40% موثره.نمونش محروم کردن یه تیم از حمایت تماشاگراش.کسر امتیاز به علل مختلف.محروم کردن بازیگنان کلیدی تیم ها و داوری!
این آخری تاثیر مستقیم بر نتیجه بازی داری و تنها موردی به حساب میاد که احتمال سواستفاده ازش وجود داره.
این از نقش فدراسیون در قهرمانی یا عدم قهرمانی یه تیم که منظورم همه تیم ها بود نه فقط اون تیمه.
این فصل هم چندتا حرکت مشکوک از فدراسیون داشتیم مثل رفع محرومیت محسن بنگر در دقیقه نود قبل از بازی حساسشون به دلیل نداشتن سابقه قبلی!!!!!!!!!!!!!
حالا میرسیم به بحث خودمون که استقلاله...
استقلال سه تا عامل باعث شد که از کورس عقب بیافته..:
1.حاشیه درون تیمی و عدم مدیریت قوی مخصوصا در بحث مدیریت فنی.
2.مصدومیت ها...
3.بدن سازی ضعیف که الان داریم چوبش رو هم میخوریم و تا آخر این فصل و جام قهرمانان هم گریبانگیرمون خواهد بود!
رفتن فرهاد اومدن ساموئل شکلک حنیف دعوای کرار و جباری بی دقتی مهاجم ها این همش به کادر فنی و مدیریت بستگی داره ربطی به بحث ما نداشت.بازی با پرسپولیس که شروع افت استقلال هم بود فقط و فقط یه معجزه بود اینو خود پرسپولیسی ها هم اعتراف می کنن.
در آخر هم میگم این وسط بجز استقلال و اون تیمه یه تیم دیگه هم شایسته قهرمانیه اونم تراکتورسازیه و اگه جام مشکوک به اون تیمه برسه حق استقلال پایمال نشده بلکه حق تراکتور هم ضایع میشه.
اینا رو گفتم هم استقلالی ها ببینن هم پرسپولیسی ها!
مرسی