تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 285 از 287 اولاول ... 185235275281282283284285286287 آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

بست ها درست شده

راستش هرکی نظری داره و نظر شما هم محترمه
    ولی این استوری نویس های محترم wwe زیاد به نظرات طرفداران توجهی نمیکنن

اما در مورد رسلمنیا 30 (( بعدی ))
    موضوع رسلمنیا از سال قبل یه چیزهایی در موردش گفته شده و یه حرکت هایی هم کردن
    قبل از رسلمنیا 29 حدود 7 یا 8 ماه قبل یه تی شرت واسه جان سینا طراحی شده بود که روش نوشت بود (( پیش به سوی رسلمنیا 30 ))
    یعنی قبل از رسلمنیا 29 یه تی شرت واسه جان سینا مخصوص رسلمنیا 30 درست کرده بودن
    و با توجه به اینکه آندرتیکر به احتمال زیاد کم کم باید بازنشسته بشه احتمال داره تو رسلمنیا 30 تیکر با سینا بازی کنه (( یا باخت سینا یا شکست استرایک ))

البته شاید دوستان بگن سینای دل**قک در حدی نیست که بخواد همچین کاری بکنه
    ولی استوری هایی که واسه سینا نوشته شده همشون باعث پیروزی شدن
    اعتباری که Wwe داره به سینا میده خیلی زیاده و اصلا نمیشه گفت که نمیتونه استرایک تیکر رو بشکنه
    برد های رسلمنیا های قبل همشون گواه به این قضیه هست که بجز باخت جلوی رندی و راک سال قبل اصلا تو رسمنیا باخت نداشته اونم جلوی افراد مشهور

باخت ها جلوی دمیز بود که راک دخالت کرد -- باخت تورسلمنیا تو مسابقه تریپل که رندی برد -- باخت جلوی راک (( که همین زمینه ساز برد رسل 29 شد ))
    بردن jbl در رسلمنیا 21 -- بردن تریپل اچ در رسلمنیا 22 -- بردن شان مایکل در رسلمنیا 23 -- بردن ادج در رسلمنیا 25 -- بردن باتیستا در رسلمنیا 26-- بردن راک در رسلمنیا 29--

فکر نکنم تریپل اچ - شاون مایکل - ادج - باتیستا و راک افراد کوچیکی باشن که سینا اونا رو برده باشه
    به هر حال این قلم استوری نویس ها هست که اینا رو نوشته

همونطور که گفتم هرکس نظری داره این هم نظر من هست و نظر همه محترمه
    به شخصه فکر میکنم تو رسلمنیا 30 سینا با تیکر بازی میکنه و احتمال داره استرایک رو بشکنه (( بازی که صد در صد هست ولی شکستن استرایک 50 - 50 ))

با تشکر از پستت باید بگم که اگه جان سینا آندرتیکرو ببره خیلی زشته کلا این جان سینا همیشه چهره ی فیسه خیلی کم شده هیل باشه نمیدونم داستانش چیه :|

ولی مثلا یه نفر مثل کریس جریکو بدبخت این همه سال هیل بوده حالا هم میاد تو رسلمنیا به اون رقاصه میبازه کلا کمربندم که بهش نمیدن چه گناهی کرده خدا میدونه

2. 3 کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

با تشکر از پستت باید بگم که اگه جان سینا آندرتیکرو ببره خیلی زشته کلا این جان سینا همیشه چهره ی فیسه خیلی کم شده هیل باشه نمیدونم داستانش چیه :|

ولی مثلا یه نفر مثل کریس جریکو بدبخت این همه سال هیل بوده حالا هم میاد تو رسلمنیا به اون رقاصه میبازه کلا کمربندم که بهش نمیدن چه گناهی کرده خدا میدونه

در مورد بقیه استار ها
    کاملا با شما موافقم -- نه تنها جریکو بلکه خیلی از استار های wwe این چند وقت به صورت خیلی ضعیف نشنون داده میشن
    رندی اورتن که این چند سال اصلا تو اوج نبوده و با کس خاصی درگیر نشده
    جریکو که به دلقک میبازه
    کین که تا 10 سال قبل قول wwe بود الا میاد و با یه کشتی گیر خیلی رده پایین تگ تیم مشه
    و ............

کلا اوضاع wwe فرق کرده نسبت به قبل

در مورد جان سینا

راستش اگه تو این چند سال wwe رو دنبال کرده باشی به شدت دارن به سینا بها میدن و اون رو خیلی بزرگ جلوه میدن

راستش از نظر شخصی یه دلیل واسش دارم ولی اینجا نمیگم چون میترسم دوستان بگن هیچ ربطی نداره و همش زایده تخیلات هست (( ولی از نظر خودم کارهای wwe همه رو از رو برنامه هست و ....... ))

4. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

در مورد بقیه استار ها
    کاملا با شما موافقم -- نه تنها جریکو بلکه خیلی از استار های wwe این چند وقت به صورت خیلی ضعیف نشنون داده میشن
    رندی اورتن که این چند سال اصلا تو اوج نبوده و با کس خاصی درگیر نشده
    جریکو که به دلقک میبازه
    کین که تا 10 سال قبل قول wwe بود الا میاد و با یه کشتی گیر خیلی رده پایین تگ تیم مشه
    و ............

کلا اوضاع wwe فرق کرده نسبت به قبل

در مورد جان سینا

راستش اگه تو این چند سال wwe رو دنبال کرده باشی به شدت دارن به سینا بها میدن و اون رو خیلی بزرگ جلوه میدن

راستش از نظر شخصی یه دلیل واسش دارم ولی اینجا نمیگم چون میترسم دوستان بگن هیچ ربطی نداره و همش زایده تخیلات هست (( ولی از نظر خودم کارهای wwe همه رو از رو برنامه هست و ....... ))
    اگه یادت باشه یکی از دلایلی که باتیستا و کورت انگل و بابی لشلی و ... از WWE رفتن همین جان سینا بود تو خود تماشاگرای سالن هم فک نکنم کسی اندازه سینا آنتی فن داشته باشه

6. 3 کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اگه یادت باشه یکی از دلایلی که باتیستا و کورت انگل و بابی لشلی و ... از WWE رفتن همین جان سینا بود تو خود تماشاگرای سالن هم فک نکنم کسی اندازه سینا آنتی فن داشته باشه
    راستش این نظر من هست و میتونه درست یا غلط باشه از نظر هرکس
    تو فروم دیگه گذاشته بودم واسه همین همینجا هم کپی میکنم
    یه ذره طولانی هست ولی جالبه

متاسفانه یا خوشبختانه استوری نویساشون طبق میل طرفدار ها استوری نمینویسن

اگه توجه کنین سینا یه جورایی داره به عنوان یه نماد اصلی آمریکا و چتر نجات wwe معرفی میشه

تو این 2 تا 3 سال مسابقات اصلی سینا رو ببینید
    همشون باعث سر افرازی سینا شده

هر وقت wwe نتونست یه گند رو جمع کنه اون سینا بود که کار رو , رو به راه کرد

نمونه ای از این کارها رو میگم :

بعد از اینکه مکمن فکر کنم 2 سال قبل از wwe رفت تریپل اچ شد مدیر wwe ولی چند مدت بعدش جان لورانایتس اومد و کل wwe رو بهم ریخت ولی بعد از بازگشت مکمن این سینا بود که اومد و با شکست بیگ شو مکمن رو برگردوند و کل سالن رو خوشحال کرد

همیشه هم تو wwe مظلوم واقع میشه و هرکی بر میگرده به wwe اول سینا رو میزنه (( لسنر - کین - گروه جدید دشیلد هم که جدیدا باهاش درگیر شدن و ........... )) نکته جالبش اینه همه مسابقات رو بعد سینا میبره

2 سال قبل وقتی نکسوس کل wwe رو خراب کرد و به همه حمله کردن جان سینا اومد و با تیمش همشون رو جمع کرد

وقتی لسنر پارسال برگشت و به سینا حمله کرد -- تو پی پر ویو بعدی سینا تو شیکاگو بعد از اینکه لسنر رو برد از مردم همون شهر یعنی شیکاگو تشکر کرد و کل سالن واسش دست زدن (( در حالی که افرادی که تو سالن بودن همشون کسایی بودن که تو مانی این دبنگ سال قبلش سینا رو بوو میکردن چون اونجا زادگاه پانک بود و همه از سینا متنفر بودن ولی تو اون مسابقه مقابل لسنر همه واسش کف زدن ))

تو هیچکدوم از مسابقات سینا با نامردی نمیبره (( حتی مکمن میخاست یه کاری کنه که سینا کمربند رو از پانک ببره بازم خود سینا نذاشت ))

تو اکثر پی پر ویو های رسمی جان سینا میاد و کمربند رو میگیره و همه رو خفه میکنه

نکته جالبی که وجود داره اینه اکثرا واسه ورود سینا تو رسلمنیا مراسم ورودی واسش برگذار میکنن

(( اومدن افراد مافیایی تو رسمنیا )) (( شعر خوندن گروه MGK واسه ورودی سینا تو رسلمنیا قبلی )) (( ورودی سینا که حدود 100 نفر آدم لباس سینا رو پوشیدن و سینا از بینشون اومد تو رینگ )) (( انجام حرکات نظامی با تفنگ )) و ........
    * البته این مثال 2 بار نقص شد -- یکی رسلمنیا پارسال که هم واسه راک ورودی گرفتن هم سینا -- یکی هم امسال که اصلا هیچی نگرفتن

تو اکثر رسلمنیا ها هم میبره (( بیشتر از 90 درصد رو از افراد مهم رو برده ))
    تو فیلماشون هم همین شکلیه
    تو آخرین فیلمی که ازش تبلیغ کردن سینا نقش یه ژنرال خوب آمریکایی رو داره بازی میکنه (( دلسوز آمریکا ))

تو اکثر مسابقاتی که ارتش آمریکا میاد تو wwe این سینا هست که میاد واسشون سخنرانی میکنه
    مثلا تعریف از ارتش آمریکا و گذاشتن پرچم آمریکا تو رینگ و.........

نظر شخصی من از wwe اینه که
    دارن سینا رو به عنوان یه نماد آمریکایی اصل معرفی میکنن (( از حرکات نظامی بگیرید تا ........... ))
    Last edited by wooooow; 15-05-2013 at 22:42.

8. 3 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

جناب wooooow

نظر هرکس برای خودش و برای دیگران محترم هست ولی لطفا از توهین و نسبت دادن القابی نظیر دلقک و... به کشتی گیران خودداری کنید چون باعث تنش لفظی خواهد شد اگه طرفدارای اون کشتی گیر ببینن. منطقی حرف خودتونو بزنید قشنگ.

10. 4 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

جناب wooooow

نظر هرکس برای خودش و برای دیگران محترم هست ولی لطفا از توهین و نسبت دادن القابی نظیر دلقک و... به کشتی گیران خودداری کنید چون باعث تنش لفظی خواهد شد اگه طرفدارای اون کشتی گیر ببینن. منطقی حرف خودتونو بزنید قشنگ.
    دوست عزیز من خودم طرفدار جان سینا و چنتا از کشتی گیران دیگه هستم (( براک - کین - تریپل و ..... ))
    اون کلمه ای هم که استفاده کردم قبلش گفتم که بعضی ها میگن جان سینا این شکلی هست و نباید ببره
    و در ادامش گفتم اینا همش استوری هست و هیچکس شخصیت اصلی تو رینگ رو نداره

منظورم شخصیت سینا نبود - منظورم این بود بعضی ها فکر میکنن کسی که تو رینگ هست و 5 تا مشت میزنه خارج رینگ هم میتونه همچین کاری بکنه
    به هر حال اگه توهینی پیش اومد ببخشید (( کلمه رو هم پاک کردم ))

12. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

آلبرتو دلریو موفق شد جک سواگر رو شکست بده

تریپل اچ به براک لسنر باخت

مسابقه جان سینا و رایبک هم مساوی تموم شد البته سینا رو با برانکارد بردند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

لطفا اگر که لینک دانلودشون رو موجود دارید بزارید.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آلبرتو دلریو موفق شد جک سواگر رو شکست بده

تریپل اچ به براک لسنر باخت

مسابقه جان سینا و رایبک هم مساوی تموم شد البته سینا رو با برانکارد بردند
    اخبار که واسه 4 روز قبله خبر داشتم ولی مرسی

خبر مهمتر اینه
    گروه دشیلد الان همشون کمربند دارن (( 1 جفت تگ تیم و کمر بند United State ))

تریپل چرا باخت ؟؟؟؟؟؟؟ کلی زد حال خوردم

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

12

لینک دانلود اکستربم رولز از تورنت :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •