مال منم جدیدا اینجوری شده
مال منم جدیدا اینجوری شده
مشکل از لپ تاپ نیست جدیدا نمیشه پسورد ایمیل رو ذخیره کرد و هر بار باید وارد کنی
درود خدمت دوستان عزیز :
لپ تاپ من الان حدود 3 ، 4 ماه میشه وقتی روشن میکنم smart hard disk error میده و وقتی ویندوز بالا میاد حدود 15 دقیقه طول میکشه تا درست بالا بیاد اگر هم دست به موس یا چیزی بزنم هنگ میکنه و باید لپتاپ رو ریست بدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون هم مشکل مثل من رو داشته.
کسی از دوستان بوده که بدونه من باید چی کار کنم چون هزینه هارد عوض کردن زیاده و این لپتاپ توی ایران گارانتی نمیشه و یا اینکه مغازه دارایی که ازشون میخری خودشون گارانتی کنن.
و یک سوال دیگه ، اینکه ممکن هارد تعمیر بشه و دلیل این مشکل چیه ؟
درسته مشکل از لبتاپ نیست ،من با گوگل کروم مشکلی ندارم و اثر انگشت کار میکنه،توی اینترنت اکسپلورر کار نمیکنه
يه سوال داشتم تفاوت اصلي 6090 و 6080 چيه استفاده من نت و فيلم و كمي بازي شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟؟
تفاوتش تو ظرفيت هار و رم و بلوري بودن 6090 هستهار 1 ترا، رم 8لينك مشخصات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه پول داري 6090 بگير وگرنه 6080
يه 6080 بگيرم ميتونم يه ٢ گيگ رم بندازم روش آخه هارد ١ ترا و بلوري به درد من نميخوره ؟
ميشه، ولي بايد رم 2 گيگ تو دستگاه دربياري و يه 4 گيگ بندازي بجاش (چون جاي دو تا رم بيشتر نداره) كه من اينكار نكردم و تا حالا كه به بيشتر از 6 گيگ احتياج پيدا نكردم البته اچ پياي جديدتر اومده، يه نگاهم به اونا بندازي بد نيست (تو همون لينك كه تو پست قبل دادم ميتوني پيدا كني)
اين 6080 از نظر گرما چجوريه كيفيت صفحه نمايشش به درد فيلم ميخوره ؟
سلام
منم مشکل شما رو حدود 8 ماه پیش داشتم و تنها کاری که تونستم انجام بدم این بود که ببرم گارانتی هارد رو عوض کنن(البته بعد از کلی گشتن تو اینترنت و نتیجه نگرفتن)
این لینکی رو هم شما گذاشتی همون موقع من دیدم
به نظر من تنها راه حل تعویض هارده.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)