فیلم و به چند قسمت spilit کن حله !!!!!!!!!
فیلم و به چند قسمت spilit کن حله !!!!!!!!!
دوستان تلوزیون ال جی مدل LM62000 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
اگر در مورد قابلیت WiDiو Dual Play هم توضیح بدید ممنون میشم.
سری LM با LW چه نفاوتی داره؟
Last edited by milad2002b; 28-09-2012 at 08:49.
سری lw تولید 2011 و سری lm تولید 2012 هستند
سری lm دارای طراحی زیباتر و بدون لبه (bezzel) می باشد
در موردDual Play برای بازی های دو نفره استفاده دارد به این صورت که برای هر گیمر یک عینک مخصوص استفاده مشه که فقط تصویر مربوط به خودش رو میتونه ببینه
ممنون از راهنماییت
LM62000 کدوم پسوندهای فیلم رو پخش میکنه؟ MKV, Avi, MP4 MPG رو پخش میکنه؟زیرنویس فارسی رو هم میتونه نشون بده؟
اگر در مورد قابلیت WiDi هم توضیح بدید ممنون میشم.
تا اونجایی که بنده خبردارم سزی های 2012 ال جی همه رو پخش می کنه
قابلیت WiDi به این صورت کار میکنه که اگه شما یه پی سی یا لپ تاپ مجهز به این فناوری داشته باشین میتونین به صورت بی سیم تصاویر رو روی تلویزیون ببینید
ویرایش:
فکر کنم سی پی یوهای اینتل با فناوری سندی بریدج رو به بالا از این قابلیت پشتیبانی میکنند
Last edited by baig; 29-09-2012 at 02:56.
تا اونجایی که بنده خبردارم سزی های 2012 ال جی همه رو پخش می کنه
قابلیت WiDi به این صورت کار میکنه که اگه شما یه پی سی یا لپ تاپ مجهز به این فناوری داشته باشین میتونین به صورت بی سیم تصاویر رو روی تلویزیون ببینید
دوستان ابدیت کردن تلوزیون چه تاثیری روی تلوزیون دارد ممنون میشم اگه جواب بدید
هدف از آپدیت موارد زیر هست هرچند ممکنه شما بعد از آپدیت تغییری احساس نکنید.
1. برطرف کردن ایرادات نرم افزاری
2. بهبود کارایی
3. افزودن قابلیت های جدید
با سلام دوستان تلویزیون منlw57000 با اخرین اپدیت در هنگام دریافت تصاویر دیجتال توسط گیرنده خود تلویزیون هر چند ثانیه تصویر می ایستدودوباره وصل می شود نمایندگی گفت که از انتن است انتن را هم عوض کردم فرقی نکرد سینگال دریافتی94درصد وکوالیتلی نیز 100 در صد است لطفا مرا راهنمائی کنید
Last edited by mmarvi2001; 02-10-2012 at 12:48.
فکر میکنم مشکل از کابل آنتن باشه اگه میتونی اونو عوض کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)