ممنون درست شد
من بازی رو لول 37 هستم دیگه نه نقشه مونده نه ماشین نه هیچ چیز دیگه حوصله آدم سر میره خوب اگه امکانات جدید دارین بزارین ممنون
ممنون درست شد
من بازی رو لول 37 هستم دیگه نه نقشه مونده نه ماشین نه هیچ چیز دیگه حوصله آدم سر میره خوب اگه امکانات جدید دارین بزارین ممنون
لول 37 ؟!!!!! چطوری؟؟
روزی چند ساعت بازی میکنید؟!
میدونید که Antialiasing بازی یه جورایی کیفیتش رو میاره پایین تو تنظیمات NVIDIA Control Panel هم وقتی Antialiasing رو روشن میکنی بازی بالکل سیاه میشه!
شما هم همین مشکل رو دارید؟
راهی نیست درست بشه؟؟؟
زیاد بازی میکنم سخت نیست من کلا خیلی بازی میکنم این بازیم تکراری شده دیگه![]()
من که دارم و بقیه رو نمیدونم تصویر مات میشه .
یه راه هست که خودم تست نکردم :
اگه کارت گرافیکت nvidia هست که فکر کنم هست این نرم افزار رو دانلود کن:
ورژن 32 بیتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 64 بیتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن NET Framework 3.5 یا ورژن بالاترش نیازه و چون این ورژن جدیدترین ورژن این نرم افزار هست درایور کارت گرافیک هم باید آپدیت باشه .
بعد طبق این عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بازی پروفایل بساز . منظورم اینه که طبق تنظیماتی که تو عکس هست پروفایل بازی رو تنظیم کن .فعلا چون خودم تست نکردم توضیح بیشتری نمی تونم بدم . البته شما خودت مهندسی تو اینجور زمینه ها .
اینجا رو هم یه نگاه بندازین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 14-11-2012 at 13:40.
خیلی ممنون ولی نرم افزار اجرا نمیشه بی خیال یا خودم درستش میکنم یا یه نرم افزار جایگزین براش پیدا میکنم!![]()
وای؛ همه کامیون ها یه طرف اسکانیا هم یه طرف!ما فعلا Level 20![]()
Last edited by nice 2000; 14-11-2012 at 19:00.
از این استفاده کن راست میگی اون مشکل داره بخاطر اینکه ورژن مثلا جدیدش مال 1 سال پیشه با آخرین آپدیت کارت مشکل داره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااایینو ا کجا اوریدی! عجب چیزیه, کم حجم و بدون نصب رابط خوبیه همه چیز رو نشون میده؛ البت شانس ما پروفایل یورو 2 رو نداره! هر کاریش هم کردم یا عمل نکرد یا تصویر مثل همون سیاه میشد!
با این بازی ساختنشون مگه Antialising ژزمن تراک چش بود؟؟؟ نه چش بود؟ تا 16x داشت تازه اون روشنش میکردی دور درختهارو بهتر جدا میکرد این روشنش میکنی بدتر میشه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)