ممنونم از راهنماييتون. امتحان كردم هيچ اتفاق خاصي نيفتاد.. 15 ثانيه.. دفعه بعد 30ثانيه و دفعه بعد حتي بيشتر دكمهexit رو گرفتم اما هيچ اتفاقي نيفتاد
ممنونم از راهنماييتون. امتحان كردم هيچ اتفاق خاصي نيفتاد.. 15 ثانيه.. دفعه بعد 30ثانيه و دفعه بعد حتي بيشتر دكمهexit رو گرفتم اما هيچ اتفاقي نيفتاد
سلام
برای ال ای دی سامسونگ سری h که کنترل معمولی نداره هر چی کلید های info+menu+mute+power رو میزنم وارد منو مخفی نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز
اول یک کنترول معمولی تهیه کنید . لازم بذکر است تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند. و بعداز این تایپیک استفاده کنید در مورد سری H هم توضیح داده شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
تلویزیون 46es6950 رو هر فلش مموری بهش وصل میکنم نمیتونه ضبط کنه
یه فلش 16 گیگ سیلیکون پاور usb3 وصل کردم و تستش کرد و نهایتا گفت سرعتش کمه و سرعت نوشتن 1.9 mbps داره که باید حداقل 4.3 باشه..
چه راهی هست که مشکل حل بشه؟ نمیخوام هارد وصل کنم.
ممنون
دوست عزیز
برای این منظور به این تایپیک بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
46d7770 دارم.گزینه تغییر عمق تصویر سه بعدی وجود داره ولی غیر فعاله.از منوی مخفی فعالش کنم؟کدوم قسمت؟ممنونم
دوست عزیز
نیاز به منوی مخفی نیست
تنظیمات پیشرفته
منو ← تصویر ← تنظیمات پیشرفته
با استفاده از این عملکرد، می توانید تنظیمات پیشرفته تصویر را پیکربندی کرده تا تصویر دلخواهتان را ایجاد کنید. تنظیمات پیشرفته تنها زمانی موجود است که حالت تصویر روی حالت استاندارد یا سینمایی تنظیم شده باشد. هنگام اتصال PC با استفاده از کابل ،HDMI-DVI تنها می توانید در تنظیم سفیدی و گاما تغییراتی ایجاد کنید.
درخشندگی پویا ● ●درخشندگی صفحه نمایش را تنظیم می کند.
تن سیاه ● ●سطح سیاهی را برای تنظیم عمق صفحه نمایش انتخاب کنید.
رنگ پوست ● ●روی رنگ صورتی “رنگ پوست” تأکید می کند.
حالت فقط RGB● ●رنگ های قرمز، سبز و آبی را نمایش می دهد تا بتوانید تغییراتی را در ته رنگ و اشباع رنگ ایجاد کنید.
فضای رنگ ● ●(خودکار / بومی / تنظیم دلخواه) گستره و دامنه رنگ هایی که برای ایجاد تصویر موجود است (فضای رنگ) را تنظیم می کند. برایLEDسری 6200 – 6800 و PDP سری 6500 برای تنظیم رنگ، قرمز، سبز، آبی و تنظیم مجدد، فضای رنگ را روی تنظیم دلخواه تنظیم کنید.
تنظیم سفیدی ● ● دمای رنگ را برای تصویر طبیعی تر تنظیم می کند.
Last edited by matinpour; 04-02-2015 at 19:43.
سلام.
سامسونگ 48H6490 دارم زیرنویس فارسی رو درست نشون نمیده. تو انکودینگ هم عربی نداره. راهی هست که بدون کنترل دست ساز درستش کنم؟
ir extender هم هست.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام
زیرنویس رو با notpad باز کن و با UTF-8 ذخیرش کن . ایندفعه دیگه پخش میشه .
دوست عزیز
از این پست استفاده کنید. و از نرم افزار معرفی شده هم می توانید بهره ببرید.
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)