هیچ وقت به کسی نگید قراره برید آمریکا ها اروپا بمونید ، تا وقتی که ویزاتون رو میگیرید باباتونو در میارن که پس چرا هنوز نرفتی
هیچ وقت به کسی نگید قراره برید آمریکا ها اروپا بمونید ، تا وقتی که ویزاتون رو میگیرید باباتونو در میارن که پس چرا هنوز نرفتی
اینو امام علی (ع) هم فرمودن . هیچ وقت هیچ وقت یادتون نره قبل از حرف زدن فکر کنید که ایا این حرف شما عاقلانست ؟ ایا اگه این حرف رو بزنید کسی از دستتون ناراحت میشه ؟ ایا این حرفتون باعث رنجش کسی میشه یا نه ؟
بعد حرف رو به زبون بیارید . به خدا خودم خیلی میخواستم سوتی بدم اما با این فرموده امام علی (ع) از سوتی دادن و رنجش کسی خودداری کردم .
توصیه بعدی اینه که بیشتر گوش بدید تا حرف بزنید . اینجوری هم شخصیتتون بزرگ تر میشه و هم میگن ادم عاقلی هستید .
واسلام ....
به رکگویی عادت کنید و نقش آدم خوبه را بازی نکنید! (رک گویی به معنی بیادبی و فحاشی و مسخره کردن دیگران نیست! )
اگر طرف مقابل قصد فریب شما را داره یا دارد تو چشمان تان نگاه می کند و دروغ میگوید و یا پشت سر دیگری بدگویی میکند فحش میدهد یا او را مسخره میکند یا شما را به ناحق زیرسئوال میبرد باید منطقی و بارعایت ادب همان موقع جواباش را بدهید (حرفتان را بزنید حتی اگر طرف مقابل ناراحت بشه!)
از آدمایی که تو دنیای مجازی(فیسبوک و ... ) خیلی با آدم صمیمی هستن ولی وقتی آدم رو بیرون میبینن حتی سلام هم نمی کنن دوری کنین![]()
ولی سالی 2 بار برای چک آپ بهتره رفت دندون پزشکی!
سعی کنید تو دانشگاه تخصص خودتون رو پنهان کنید!
یکی از دوستام تقریبا خدای کامپیوتره...تا استادا برای درساشون پروژه میخوان هم میرن سراغ ایشون و ازش پروژه تحقیق میخوام...چون با اکثر بچه ها صمیمی هست نمیتونه پول بگیره و فقط براش دردسر درست میشه
حتما شنیدین که میگین کسی که عیب دیگران رو پیش تو میاره عیب تو رو پیش دیگران میبره. راحت از کنارش بترسید از این آدما
سلام
مشکلاتتون رو به کسی نگین مگر اینکه بدونین راه حلی براش داره
اطلاعاتِ بیشتر :
یکی از همکاران بنده ده روز پیش تصادف کرد و ماشینش داغون شد و دستش هم شکست .
چند ساعت بعدش زنگ زده به مادرش تو لبنان و بهش گفته تصادف کردم دستم شکست , ماشین داغون شده !!!!!
از اون روز مادر بیچاره روزی دو سه بار زنگ میزنه و کلی گریه میکنه و شب و روزش شده غصه و گریه و نگرانی .
به همکارم گفتم آخه تو آزار داری ؟ سادیسم داری ؟ عقلت کم شده ؟ یا چه بلائی سرت اومده که یه همچین کاری کردی ؟
چرا بیخودی مادرت رو انداختی تو غم و غصه و نگرانی و گریه ؟
آخه چه کاری از دست اون بنده خدا برمیومد برات انجام بده که بهش جریان رو گفتی ؟
میگه گفتم مامانم خبر داشته باشه بهتره .
گفتم چی چیش بهتره مثلاً .
مادر بدبخت رو از خواب و خوراک و زندگی انداختی و شب و روزش شده گریه . چی چیش بهتره این ؟؟؟
عزیز من آدم مشکلش رو به کسی میگه که کاری ازش بربیاد نه اینکه به غم و غصه و مشکلات مردم اضافه کنه اون هم مادر آدم .
یه بار هم یکی از همکاران تو شرکت بد جوری دعواش شد . بزن بزن حسابی .
بردمش بیمارستان صورتش رو پانسمان کردند بعدش رفتیم خونشون .
بچه هاش خوشحال و شاد اومدند پیشمون نشستند . چقدر شاد و خوشحال بودند که باباشون اومده خونه چون خیلی دوستش دارند .
یهو در اومد گفت من امروز دعوا کردم کتک خوردم حوصله ندارم !!!!
طفلک بچه هاش یهو شدند عین گل پژمرده .
خیلی غمگین شدند .
بهشون گفتم باباتون شوخی میکنه . طوری نشده .
بعد که رفتند تو اتاق بهش گفتم خدا رو خوش میاد تو شادی بچه ها رو با گفتن این حرفها به غم تبدیل کردی ؟ چرا بهشون گفتی ؟
گفت خب حوصله ندارم .
گفتم حوصله نداری بگو من خسته هستم یا چند دقیقه بی خیالِ مشکلت بشو و باهاشون خوش و بش کن .
آخه گفتن مشکلت به بچه هات چه دردی رو درمون میکنه ؟
==========================================
بعضیها هم میگن اگه به کسی نگم خودم دق میکنم !!!
اگه اینجوری هستین لااقل با کسی درد دل کنین که تحمل شنیدنش رو داشته باشه و بیخودی نیافته تو غم و غصه و دلشوره و گریه.
=========================================
آدمهائی هم هستند که خوب یاد گرفته اند با مشکلات کنار بیان .
به خودشون میگن دنیا بدون مشکل نمیشه . هر مشکلی هم یه راه حلی داره . میگردم پیداش میکنم .
اگر هم پیدا نشد , نه غصه میخورم نه به کسی که کاری از دستش برنمیاد چیزی میگم . درست میشه و میگذره .
این افراد خوب درک کرده اند که غصه خوردن و دلشوره ئ نگرانی در مشکلات فقط باعث بیشتر شدنِ مشکلات میشه و دلشون هم بسیار قوی هست و با حفظ مشکلات در دلشون روحیشون ضعیف نمیشه .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 04-05-2013 at 23:42.
وقتی میخواین به دوستتون اس ام اس بفرستین ، قبلش خودتونو جای دوستتون قرار بدین و اس ام اسی که نوشتین رو بخونین ... تا مبادا سخن اشتباهی تو پیامتون نوشته باشین که طرفتون ناراحت بشه...(یا اینکه اصلا مخاطبت درسته یا نه ؟!)
همیشه قبل از خرید هر چیز خوردنی و ... قبلش یه نگاهی به تاریخ و محتویاتش بندازید . من میخوستم یه ماع شعیر بخرم رفتم خونه دیدم بدون شکر هست و مزش عین مزه زهر میمونه ....در صورتی که من شکر دارشو میخواستم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)