تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 1185 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه vampire girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

من دنبال یه ادکلن میگردم که پخشش زیاد باشه یه جوری که تو خیابون گم شدم از بوی عطرم پیدام کنن
    میشه معرفی کنین
    بعدشم فروشگاه معتبر هم تو کرج و تهران میشناسین معرفی کنین
    گوچی راش و یاس دیور ...
    پاشا کارتیه...
    کلا کارایی که درصد الکلشون کمه موندگاریشون بالاست...ولی اون 3تا هم قشنگه هم موندگاریش بد نیست

2. 4 کاربر از vampire girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آدیداس کدومش از همه بو قشنگتره؟ کدومش تلخه ؟ کدومش گرمه؟
    بوهای تلخ و گرم خوراک زمستونن...
    آدیداس اصولا بوی گرم و حتی تلخ هم نداره...چون فلسفه اش اینه که ادکلنای اسپرت برای ورزشکارا میزنه و بنابر این جز یکی دو تا کارش که اونام تو ایران خیلی کم پیدا میشن همه شون خنک و شیرین و اسپرت هستند و فقط خوراک تابستونن....تنها کار نسبتا تلخ و گرمش که یادم میاد یه مدلش بود که قدیما زیاد پیدا میشد اسمشم Game Spirit بود و مایع عطرش رنگ سبز مغز پسته ای بود....الانم بگردی تک و توک جاهایی دارن اما به شکل شیشه های مدل قدیمش...تو این شیشه های مدل جدیدش که زده و تو سایت خود ادیداس هم هستند خبری ازین مدل گیم اسپیریت نیست شاید دیگه تولید نمیکنه....
    راستی از آدیداس یه سری کارای دخترونه جدید تو بازار دیدم که قیافه هاشون خیلی خوشگل میزنه ودلم میخواد تست کنم ببینم چطری زده...جعبه های بلند و باریک دارن و رو شون عکس گل و بلبل به رنگای صورتی و فانتزی و ایناست....یه مدل دخترونه اش که یادمه اسمش
    Floral Dream بود

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

آخرین ارسال

میخوام اسپری اکس رو بگیرم

لطفا بگین کدوم مدلش شیرین ترینش هست/
    به نظرم شیرین ترین و بهترین اسپری اکس Dark Temprature With an affect of chocolate هستش

4. 4 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز 3 تا اسپری از شرکته اکو گرفتم.دونه ای 3.5

واقعا عالی هستن.مثله نمونه اصلی

6. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امروز 3 تا اسپری از شرکته اکو گرفتم.دونه ای 3.5

واقعا عالی هستن.مثله نمونه اصلی

این اکو مگه مارک کفش نیست؟؟؟من کفش فروشی اکو دیدم اما تا حالا اسپری اکو ندیدم

8. 3 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مارکش واسه منم اشناست . فک کنم مارک خمیر اصلاح باشه

10. 5 کاربر از jujushow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

به احتمال زیاد اصل که نیستن.ولی درسته مارکه کفش هم هست.ecco

واقعا بوهاشون در حده ادکلن اصلیه.به این کیفیت اسپری ندیده بودم.جالبه اسپری از خوده امپر خریدم با ادکلنش

فرق داره.ولی این خیلی با کیفیته.

12. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به نظر تون این چطوره؟
    ]Antonio Banderas Blue
    البته آبی کم رنگش .. 30 تومن بود ولی چون 3 4 تا عطر دیگه (انواع ferre و dior ) رو ازمایش کردم اینو نفهمیدم چطوریه

14. 3 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vampire girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    my pink ro0m

پيش فرض

آدیداس اصولا بوی گرم و حتی تلخ هم نداره...چون فلسفه اش اینه که ادکلنای اسپرت برای ورزشکارا میزنه و بنابر این جز یکی دو تا کارش که اونام تو ایران خیلی کم پیدا میشن همه شون خنک و شیرین و اسپرت هستند و فقط خوراک تابستونن....تنها کار نسبتا تلخ و گرمش که یادم میاد یه مدلش بود که قدیما زیاد پیدا میشد اسمشم Game Spirit بود و مایع عطرش رنگ سبز مغز پسته ای بود....الانم بگردی تک و توک جاهایی دارن اما به شکل شیشه های مدل قدیمش...تو این شیشه های مدل جدیدش که زده و تو سایت خود ادیداس هم هستند خبری ازین مدل گیم اسپیریت نیست شاید دیگه تولید نمیکنه....
    راستی از آدیداس یه سری کارای دخترونه جدید تو بازار دیدم که قیافه هاشون خیلی خوشگل میزنه ودلم میخواد تست کنم ببینم چطری زده...جعبه های بلند و باریک دارن و رو شون عکس گل و بلبل به رنگای صورتی و فانتزی و ایناست....یه مدل دخترونه اش که یادمه اسمش
    Floral Dream بود

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

به نظرم شیرین ترین و بهترین اسپری اکس Dark Temprature With an affect of chocolate هستش
    سلام...مرسی از راهنماییپس این آدیداس جدیدرو حتما باید تست کنم(اصولا هرچی که صورتی باشه خوبه)
    راستی من دیروز اکس آفریکن رو گرفتم...یه چیزیه بین تلخ و شیرین...بیشتر به شیرینی میزنه ولی به نظرم بوش خیلی قشنگه!!!

16. 3 کاربر از vampire girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به احتمال زیاد اصل که نیستن.ولی درسته مارکه کفش هم هست.ecco

واقعا بوهاشون در حده ادکلن اصلیه.به این کیفیت اسپری ندیده بودم.جالبه اسپری از خوده امپر خریدم با ادکلنش

فرق داره.ولی این خیلی با کیفیته.
    اصولا شرکتایی که اسپری عطراشونو تولید میکنن معمولا اسپری هاشون 70 درصد بوی عطر اصلی رو میده....به عنوان مثال میتونی تمام اسپری های آدیداس رو که معادل ادکلن هاشونم هست امتحان کنی و خودت ببینی که هیچ کدوهشون شبیه به عطر اصلی نیست و معمولا یه کم خوشایند تر و فرش تره....در این مورد امپر هم دقیقا اومده از آدیداس کپی کرده...من قبلا اسپری های آدیداس رو استفاده میکردم و به نظرم تو اسپری هاش بو بهتره...در مورد امپر هم دقیقا هیمن جوری بود...مثلا اسپری مموریز و 9To9 اش رو امتحان کردم و دقیقا دیدم که بوی اسپری هاشون نسبت به عطر اصلی فرش تر و خوشایند تره...حالا دیگه چرا اینجوریه نمیدونم چرا...کلا هدف تو این اسپری ها با اون اسپری هایی که میخوان مشابه تولید کنن فرق میکنه

18. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

به نظر تون این چطوره؟
    ]Antonio Banderas Blue
    البته آبی کم رنگش .. 30 تومن بود ولی چون 3 4 تا عطر دیگه (انواع ferre و dior ) رو ازمایش کردم اینو نفهمیدم چطوریه
    راستیش با آبیه زیاد حال نمیکنم.ولی مشکیش رو خیلی دوست دارم.

---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

اصولا شرکتایی که اسپری عطراشونو تولید میکنن معمولا اسپری هاشون 70 درصد بوی عطر اصلی رو میده....به عنوان مثال میتونی تمام اسپری های آدیداس رو که معادل ادکلن هاشونم هست امتحان کنی و خودت ببینی که هیچ کدوهشون شبیه به عطر اصلی نیست و معمولا یه کم خوشایند تر و فرش تره....در این مورد امپر هم دقیقا اومده از آدیداس کپی کرده...من قبلا اسپری های آدیداس رو استفاده میکردم و به نظرم تو اسپری هاش بو بهتره...در مورد امپر هم دقیقا هیمن جوری بود...مثلا اسپری مموریز و 9To9 اش رو امتحان کردم و دقیقا دیدم که بوی اسپری هاشون نسبت به عطر اصلی فرش تر و خوشایند تره...حالا دیگه چرا اینجوریه نمیدونم چرا...کلا هدف تو این اسپری ها با اون اسپری هایی که میخوان مشابه تولید کنن فرق میکنه
    فکر کنم به خاطره همون حلالشون باشه و اینکه دوزه روان کننده رو بالا میبرن و در عوض موندگاری کم میشه.

20. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •