گوچی راش و یاس دیور ...
پاشا کارتیه...
کلا کارایی که درصد الکلشون کمه موندگاریشون بالاست...ولی اون 3تا هم قشنگه هم موندگاریش بد نیست
گوچی راش و یاس دیور ...
پاشا کارتیه...
کلا کارایی که درصد الکلشون کمه موندگاریشون بالاست...ولی اون 3تا هم قشنگه هم موندگاریش بد نیست
آدیداس اصولا بوی گرم و حتی تلخ هم نداره...چون فلسفه اش اینه که ادکلنای اسپرت برای ورزشکارا میزنه و بنابر این جز یکی دو تا کارش که اونام تو ایران خیلی کم پیدا میشن همه شون خنک و شیرین و اسپرت هستند و فقط خوراک تابستونن....تنها کار نسبتا تلخ و گرمش که یادم میاد یه مدلش بود که قدیما زیاد پیدا میشد اسمشم Game Spirit بود و مایع عطرش رنگ سبز مغز پسته ای بود....الانم بگردی تک و توک جاهایی دارن اما به شکل شیشه های مدل قدیمش...تو این شیشه های مدل جدیدش که زده و تو سایت خود ادیداس هم هستند خبری ازین مدل گیم اسپیریت نیست شاید دیگه تولید نمیکنه....
راستی از آدیداس یه سری کارای دخترونه جدید تو بازار دیدم که قیافه هاشون خیلی خوشگل میزنه ودلم میخواد تست کنم ببینم چطری زده...جعبه های بلند و باریک دارن و رو شون عکس گل و بلبل به رنگای صورتی و فانتزی و ایناست....یه مدل دخترونه اش که یادمه اسمش Floral Dream بود
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
به نظرم شیرین ترین و بهترین اسپری اکس Dark Temprature With an affect of chocolate هستش
امروز 3 تا اسپری از شرکته اکو گرفتم.دونه ای 3.5
واقعا عالی هستن.مثله نمونه اصلی![]()
این اکو مگه مارک کفش نیست؟؟؟من کفش فروشی اکو دیدم اما تا حالا اسپری اکو ندیدم
مارکش واسه منم اشناست . فک کنم مارک خمیر اصلاح باشه![]()
به احتمال زیاد اصل که نیستن.ولی درسته مارکه کفش هم هست.ecco
واقعا بوهاشون در حده ادکلن اصلیه.به این کیفیت اسپری ندیده بودم.جالبه اسپری از خوده امپر خریدم با ادکلنش
فرق داره.ولی این خیلی با کیفیته.
به نظر تون این چطوره؟
]Antonio Banderas Blue
البته آبی کم رنگش .. 30 تومن بودولی چون 3 4 تا عطر دیگه (انواع ferre و dior ) رو ازمایش کردم اینو نفهمیدم چطوریه
![]()
سلام...مرسی از راهنماییپس این آدیداس جدیدرو حتما باید تست کنم(اصولا هرچی که صورتی باشه خوبه
)
راستی من دیروز اکس آفریکن رو گرفتم...یه چیزیه بین تلخ و شیرین...بیشتر به شیرینی میزنه ولی به نظرم بوش خیلی قشنگه!!!
اصولا شرکتایی که اسپری عطراشونو تولید میکنن معمولا اسپری هاشون 70 درصد بوی عطر اصلی رو میده....به عنوان مثال میتونی تمام اسپری های آدیداس رو که معادل ادکلن هاشونم هست امتحان کنی و خودت ببینی که هیچ کدوهشون شبیه به عطر اصلی نیست و معمولا یه کم خوشایند تر و فرش تره....در این مورد امپر هم دقیقا اومده از آدیداس کپی کرده...من قبلا اسپری های آدیداس رو استفاده میکردم و به نظرم تو اسپری هاش بو بهتره...در مورد امپر هم دقیقا هیمن جوری بود...مثلا اسپری مموریز و 9To9 اش رو امتحان کردم و دقیقا دیدم که بوی اسپری هاشون نسبت به عطر اصلی فرش تر و خوشایند تره...حالا دیگه چرا اینجوریه نمیدونم چرا...کلا هدف تو این اسپری ها با اون اسپری هایی که میخوان مشابه تولید کنن فرق میکنه
راستیش با آبیه زیاد حال نمیکنم.ولی مشکیش رو خیلی دوست دارم.
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
فکر کنم به خاطره همون حلالشون باشه و اینکه دوزه روان کننده رو بالا میبرن و در عوض موندگاری کم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)