دوستان کسی میدونه استشهاد محلی رو چه جوری باید تهیه کنیم برا تک پسر؟
ممنون میشم اگه توضیح یا نمونه ای داشته باشین بدین
دوستان کسی میدونه استشهاد محلی رو چه جوری باید تهیه کنیم برا تک پسر؟
ممنون میشم اگه توضیح یا نمونه ای داشته باشین بدین
بله احتمالش هست همون لحظه (البته ببخشید) مثله گوسفند سوار اتوبوس ها بکنن و حرکت به سمت پادگان!!!
اضافه دفترچه ای اگه بخوری 3 ماه!!
بهدش چرا میخوای وقتت را تلف کنی؟ عمرت را هدر نده.....هرچی دیرتر بری سربازی بدتره!! در مورد بقیه موارد که ایا اضاف میخوری یا نه؟! بهتره بری از مرکز پلیس+10 نزدیک محلتون سوال کنید....
اقایون من پرونده پزشکی شکست خورده ام را گم کردم.
در مورد گف پا.
الا دارم میرم سراغ دفترچه از نوع به نظرتون به خاطر نداشتن او اسناد پزشکی {که قبول نکردند}تاثیری تو معاف کردن تو حین خدمت داره یا نه؟
به نظرتون به اونا اهمیت میدن؟
دوستان راجع به دویدن تو دروان اموزشی از این مقدار تایم تمرینات بدنی چند دقیقش دویدنه ؟
برای کسی که بعد از 8 یا 9 دقیقه مداوم دویدن درست محل قلبش تیر بکشه و پشتش تیر بکشه دچار گرفتگی شه چی ؟
جدا از این که زانو های ادم واقعا دچار بی حسی میشه انگار وزنت 2 برابر میشه
به زور میگن باز هم ادامه بده یا میتونه راه بره یا تیکه تیکه بدوه ؟
یکی اینو جواب بده مشکل منم هست : دی
واقعا جواب سوالت رو نمیدونم.... اینو گفتم که فکر نکنی پستت رو ندیدم و خلاصه اتهاماتی بزنی به ما
ببین روزای اول برای همه این اتفاقات میوفته....منم همینطوری بودم ولی یواش یواش عادت میکنی....
اینکه بخوام بگم چقدر دویدنه بسته به فرماندتون داره.....
یه نفر میخواد اذیتتون کنه همش بدو بیاست میده و نفستو میگیره یکی دیگه کمتر!!! البته به خودتون و بچه های گروهانتون هم بستگی داره اگه منظم تر باشن کمتر اذیتشون میکنن......![]()
دوست عزيز اگه نميتوني و اين حالت ها بهت دست ميده روز اول اينو بهشون بگو اگه قبول كردن كه بهت فشار نيارن كه هيچي و اگه قبول نكردن شما يه كم بدو و بد قلبت رو بگير و راه برو. نهايتش اينه كه بگه سينه خيز يا غلت يا پا مرغي برو كه ميتوني اين چيزا رو خودتو روي زمين سر بدي و بپيچونيش.
البته ليسانسه ها و به خصوص اونايي كه اراك هستن رو خيلي كم اذيت ميكنند بنا به گفته ي دوستان.
حاجی یعنی شما بعد از 9 دقیقه دویدن این حالت بهت دست میدهداداش عضو تیم ملی ای چیزی نیستی؟
من که بعد از 1 دقیقه دویدن به حالت سکته می افتم و تا فیها خالدونم تیر میکشه چی بگم؟ الان هم در خدمت ارتشم![]()
![]()
مرسی از دوستان
خوب یک سری مشکل تنفسی دارن یک سری هم سیگار و این موارد
من قدم 190 هست و اضافه وزن دارم یکم
لیسانس نرم افزار هستم و افتادم پدافند هوایی شهد که میگن هتله نمیدونم
خیلی هم کم پیش اومده دویدن برام
اگه قبل دویدن هر نرمش و ورزش دیگه باشه مثل دراز نشست و بشین پاشو و غیره زیاد میتونم برم
اما وقتی دویدم بعدش دیگه اونا رو هم نمیتونم
بیشتر این رو پرسیدم که بدونم این مدت چی تمرین کنم
الان چند روزی هست مثل همین امروز از 5:20 تا 6 حدودا 25 دقیقه دویدم و بعدش نرمش و بعدش 2 تا 18 تا بشین پاشو و 2 مین هم پا مرغی
که الان اصلا زانو و زانو به پایین رو حس نمیکنم و یک حالتی شبیه توهم دارم
حالا اونجا 1 تیر تو اون گرما با اون لباس و پوتین مطمنا این امار کم تر میشه
=====
کلا وقتی میگن اموزشی برام محیطی تجسم میشه که 3 یا 4 ساعت در روز بدون توجه به فیزیک و وزن و قد طرف میدونن و کار میکشن و حتی کم بیاره هم مهم نیست و اگه ادامه ندی تنبیه و چه میدونم نکته منفی چیزی داره
4 یا 5 دست لباس زیر با این شدت تعریق خیلی کمه اونم 1 تیر
Last edited by pedram_sad; 13-06-2011 at 17:54.
اون دوره ای که ما اعزام شدیم یعنی اول دی با توجه به اینکه به سیبری ایران هم اعزام شده بودیم (عجب شیر ) واقعا از شدت و سوز سرما مخصوصا در زمان نگهبانی های نصف شب اذیت شدیم و هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه ولی در عوض چند تا خوبی و خاصیت هم داشت و اون اینکه در زمان دویدن و خر حمالی عرق نمی کردیم و فقط گرمای لذت بخشی بهمون دست میداد طوری که دویدن و ورزش آرزومون بود. و دیگری هم با توجه به کمبود حمام و استحمام هفته ای یکباری معلم نبود اگر جای گرمی بودیم چطوری کپک می زدیم. ضمن اینکه سرما رو میشد با پوشیدن لباس حل کرد ولی گرما رو نمیشه هیچ رقمه جز با کولر و آب خنک (که توی پادگان تقریبا از محالاته ) مرتفع کردم.(فرض کن با پاهای عرق سور مجبور بشی بدوی !)
حالا اینا رو نه برای اینکه بچه های اعزامی تابستون رو نا امید کنم یا خدای نکرده بهتون استرس وارد کنم بلکه فقط به قصد تضعیف روحیه و با قصد و غرض و برای یادآوری عرض کردم!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)