تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 4105 اولاول ... 1852352752812822832842852862872882892953353857851285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان کسی میدونه استشهاد محلی رو چه جوری باید تهیه کنیم برا تک پسر؟
    ممنون میشم اگه توضیح یا نمونه ای داشته باشین بدین

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

برای اونایی که توی برگه سفید تاریخ اعزام رو یک تیر زده احتمالش هست که دقیقا همون یک تیر اعزام بشن؟!
    آخه همه میگن که معمولا میگن برید دو سه روز دیگه بیاید
    بله احتمالش هست همون لحظه (البته ببخشید) مثله گوسفند سوار اتوبوس ها بکنن و حرکت به سمت پادگان!!!
    سلام به همه داداشای خوبم . . . . من این روزا خیلی سوال کردم هم از شما و هم از دیگران . . . اونجور که معلومه نیروی انتظامی وقت آزاد برای کسی نمیذاره . . . و هیچ کسی از این نیرو راضی نیست . . . . راستش من خودم دنبال این بودم که از سربازی استفاده کنم مثلا برای ارشد آماده بشم یا چه میدونم زبانم رو بهتر از الان کنم ولی همه کسایی که باهاشون صحبت کردم (اونایی که نیروی انتظامی بودن) یک صدا میگن اصلا توی نیروی انتظامی وقتی نداری . . . .خلاصه منم فعلا تصمیم گرفتم 1 تیر نرم و یه ریسک کنم . . . اینو میدونم که شاید بازم نیروی انتظامی و بدتر از اردبیل برای اموزشی بیافتم. . . . ولی میخوام شانسمو امتحان کنم . . . . میخوام بدونم نظرتون چیه(اینو احتساب کنید که طرف میخواد کمی وقت خوندن داشته باشه) . . . . . . و دوم اینکه من دقیقا 29 اسفند 89 لیسانس گرفتم و تا برج 6 سال 90 وقت داشتم دفترچه سربازی پست کنم . . . حالا اگه نرم اضاف میخورم اگه اره چند ماه؟؟؟/ ممنون از همتون
    اضافه دفترچه ای اگه بخوری 3 ماه!!
    بهدش چرا میخوای وقتت را تلف کنی؟ عمرت را هدر نده.....هرچی دیرتر بری سربازی بدتره!! در مورد بقیه موارد که ایا اضاف میخوری یا نه؟! بهتره بری از مرکز پلیس+10 نزدیک محلتون سوال کنید....

3. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

اقایون من پرونده پزشکی شکست خورده ام را گم کردم.
    در مورد گف پا.
    الا دارم میرم سراغ دفترچه از نوع به نظرتون به خاطر نداشتن او اسناد پزشکی {که قبول نکردند}تاثیری تو معاف کردن تو حین خدمت داره یا نه؟
    به نظرتون به اونا اهمیت میدن؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان راجع به دویدن تو دروان اموزشی از این مقدار تایم تمرینات بدنی چند دقیقش دویدنه ؟
    برای کسی که بعد از 8 یا 9 دقیقه مداوم دویدن درست محل قلبش تیر بکشه و پشتش تیر بکشه دچار گرفتگی شه چی ؟
    جدا از این که زانو های ادم واقعا دچار بی حسی میشه انگار وزنت 2 برابر میشه

به زور میگن باز هم ادامه بده یا میتونه راه بره یا تیکه تیکه بدوه ؟

6. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان راجع به دویدن تو دروان اموزشی از این مقدار تایم تمرینات بدنی چند دقیقش دویدنه ؟
    برای کسی که بعد از 8 یا 9 دقیقه مداوم دویدن درست محل قلبش تیر بکشه و پشتش تیر بکشه دچار گرفتگی شه چی ؟

یکی اینو جواب بده مشکل منم هست : دی

8. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اقایون من پرونده پزشکی شکست خورده ام را گم کردم.
    در مورد گف پا.
    الا دارم میرم سراغ دفترچه از نوع به نظرتون به خاطر نداشتن او اسناد پزشکی {که قبول نکردند}تاثیری تو معاف کردن تو حین خدمت داره یا نه؟
    به نظرتون به اونا اهمیت میدن؟
    واقعا جواب سوالت رو نمیدونم.... اینو گفتم که فکر نکنی پستت رو ندیدم و خلاصه اتهاماتی بزنی به ما

ببین روزای اول برای همه این اتفاقات میوفته....منم همینطوری بودم ولی یواش یواش عادت میکنی....

اینکه بخوام بگم چقدر دویدنه بسته به فرماندتون داره.....
    یه نفر میخواد اذیتتون کنه همش بدو بیاست میده و نفستو میگیره یکی دیگه کمتر!!! البته به خودتون و بچه های گروهانتون هم بستگی داره اگه منظم تر باشن کمتر اذیتشون میکنن......

10. 5 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزيز اگه نميتوني و اين حالت ها بهت دست ميده روز اول اينو بهشون بگو اگه قبول كردن كه بهت فشار نيارن كه هيچي و اگه قبول نكردن شما يه كم بدو و بد قلبت رو بگير و راه برو. نهايتش اينه كه بگه سينه خيز يا غلت يا پا مرغي برو كه ميتوني اين چيزا رو خودتو روي زمين سر بدي و بپيچونيش.

البته ليسانسه ها و به خصوص اونايي كه اراك هستن رو خيلي كم اذيت ميكنند بنا به گفته ي دوستان.

12. 2 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

حاجی یعنی شما بعد از 9 دقیقه دویدن این حالت بهت دست میده داداش عضو تیم ملی ای چیزی نیستی؟
    من که بعد از 1 دقیقه دویدن به حالت سکته می افتم و تا فیها خالدونم تیر میکشه چی بگم؟ الان هم در خدمت ارتشم

14. 4 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

مرسی از دوستان

خوب یک سری مشکل تنفسی دارن یک سری هم سیگار و این موارد

من قدم 190 هست و اضافه وزن دارم یکم

لیسانس نرم افزار هستم و افتادم پدافند هوایی شهد که میگن هتله نمیدونم
    خیلی هم کم پیش اومده دویدن برام

اگه قبل دویدن هر نرمش و ورزش دیگه باشه مثل دراز نشست و بشین پاشو و غیره زیاد میتونم برم
    اما وقتی دویدم بعدش دیگه اونا رو هم نمیتونم

بیشتر این رو پرسیدم که بدونم این مدت چی تمرین کنم

الان چند روزی هست مثل همین امروز از 5:20 تا 6 حدودا 25 دقیقه دویدم و بعدش نرمش و بعدش 2 تا 18 تا بشین پاشو و 2 مین هم پا مرغی

که الان اصلا زانو و زانو به پایین رو حس نمیکنم و یک حالتی شبیه توهم دارم
    حالا اونجا 1 تیر تو اون گرما با اون لباس و پوتین مطمنا این امار کم تر میشه

=====

کلا وقتی میگن اموزشی برام محیطی تجسم میشه که 3 یا 4 ساعت در روز بدون توجه به فیزیک و وزن و قد طرف میدونن و کار میکشن و حتی کم بیاره هم مهم نیست و اگه ادامه ندی تنبیه و چه میدونم نکته منفی چیزی داره

4 یا 5 دست لباس زیر با این شدت تعریق خیلی کمه اونم 1 تیر
    Last edited by pedram_sad; 13-06-2011 at 17:54.

16. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اون دوره ای که ما اعزام شدیم یعنی اول دی با توجه به اینکه به سیبری ایران هم اعزام شده بودیم (عجب شیر ) واقعا از شدت و سوز سرما مخصوصا در زمان نگهبانی های نصف شب اذیت شدیم و هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه ولی در عوض چند تا خوبی و خاصیت هم داشت و اون اینکه در زمان دویدن و خر حمالی عرق نمی کردیم و فقط گرمای لذت بخشی بهمون دست میداد طوری که دویدن و ورزش آرزومون بود. و دیگری هم با توجه به کمبود حمام و استحمام هفته ای یکباری معلم نبود اگر جای گرمی بودیم چطوری کپک می زدیم. ضمن اینکه سرما رو میشد با پوشیدن لباس حل کرد ولی گرما رو نمیشه هیچ رقمه جز با کولر و آب خنک (که توی پادگان تقریبا از محالاته ) مرتفع کردم.(فرض کن با پاهای عرق سور مجبور بشی بدوی !)

حالا اینا رو نه برای اینکه بچه های اعزامی تابستون رو نا امید کنم یا خدای نکرده بهتون استرس وارد کنم بلکه فقط به قصد تضعیف روحیه و با قصد و غرض و برای یادآوری عرض کردم!

18. 5 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •