تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 1746 اولاول ... 1852352752812822832842852862872882892953353857851285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من که وست رو امتحان نکردم واسه پینگ ولی حتما امتحان میکنم !
    من تو Eune با پینگ 340 تا 370 بازی میکنم اصلا لگ و اینجور چیزا ندارم ! فقط صبح ها و بعضی از روزها بعد از ظهر ها ؛ پینگم روی 250 میاد .
    یه سوال دارم بچه ها من الان قسمت Refund که میشه چیز هایی که خریدی رو برگردونی پولشونو 3 بارشم استفاده کردم حالا بخوام باز استفاده بکنم باید چی کار کنم ؟
    آخه 3 تا چمپ دارم که میخوام بفروشم یکی Nasus ، Mundo و nunu واقعا هیرو های شاخی هستن ولی من نمیتونم بازی کنم همیشه با اینا بازی میکنم باخت میدم !
    چمپ Vladimir و Viktor ارزش خریدن دارن ؟ یعنی قوی هستن میشه باهاشون پا گرفت ؟

2. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

من تو Eune با پینگ 340 تا 370 بازی میکنم اصلا لگ و اینجور چیزا ندارم ! فقط صبح ها و بعضی از روزها بعد از ظهر ها ؛ پینگم روی 250 میاد .
    من که توی هر دو سرور امتحان کردم پینگم 140 تا 150 میلی ثانیه بود و با هم هیچ فرقی نداشتن

4. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

فکر می کنید نتیجه بازی زیر چی میشه؟

زیاد به خودتون فشار نیارید اینم آخر بازی بله ما باختیم

حالا فکر می کنید نوب بازی کی بوود؟؟
    لیور گرامی نوب داگ با ترک بازی ما را 4 به 5 کرد و آکالی که من باشم هفتا کیل از کاتا که اومده بود مید گرفتم بعد یه دفعه دیدم که اون دوتا لاین
    یه مشت فیدر داگ تشریف دارند و کلی هم یه حریف های گرامی را فید کردند ((چقدر سخته اون لحظه))
    حالا توجه کنید که ساپورت میگه: وقتی که ساپورت از کسی که مید بوده بیشتر کیل گرفته((تو عکس معلومه))
    یارو از همه کمتر کیل گرفته اصلا نمی دونست ساپورت یعنی چه یارو اصلا ساپورت نمی کرد جو گیر شده بود احساس می کرد کریه
    خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــدا
    گفتم یکم درد دل کرده باشم آخه تا حالا نشده بود آکالی باشم و بازی را ببازم ولی حالا
    خوشا اون زمان که اگه با آکالی بد بازی می کردیم وضعمون این بود:

یا حداقل اگه می باختیم اینطوری می باختیم:

نه الان که وضعمون این شده :

6. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

طرف اجب فيد داده 4k گولد مي خواسته ركورد فيد دادن بزنه
    من هر وقت خواستم بيام سرور وست يه مشت نوب به تورم خوردم بازي رو باختم از 10 بازي كه كردم 8 تاشو باختم به خاطر يه مشت نوب

8. 2 کاربر از azaramir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال دارم بچه ها من الان قسمت Refund که میشه چیز هایی که خریدی رو برگردونی پولشونو 3 بارشم استفاده کردم حالا بخوام باز استفاده بکنم باید چی کار کنم ؟
    آخه 3 تا چمپ دارم که میخوام بفروشم یکی Nasus ، Mundo و nunu واقعا هیرو های شاخی هستن ولی من نمیتونم بازی کنم همیشه با اینا بازی میکنم باخت میدم !
    چمپ Vladimir و Viktor ارزش خریدن دارن ؟ یعنی قوی هستن میشه باهاشون پا گرفت ؟
    نه دیگه تموم کردی همه ی شانس های استفادتو.دفعه دیگه چمپی رو که واقعا بازی باهاش می کنی بخر.یه هفته وقت داری چمپی که free هست رو کلنجار بری تا ببینی اول از همه با استایل بازی باهاش خوشت میاد بعد می ری یه دوتا بازیه ranked رو می بینی اونایی که اون چمپ رو استفاده می کنن چه جوری استفاده می کنن بعدم میری چندتا guide می خونی راجعبش دیگه فکر نکنم مشکلی داشته باشی باهاش.
    الان با اون سه تا مشکل داری 100% من بهت قول میدم با viktor هم مشکل پیدا می کنی.viktor یه کمی squishy هستش می خورنت اگر درست فرار نکنی از دستشون به مهارتت تو stun شون بستگی داره.
    vladimir خوبه w اش هم خیلی خوبه خیلی مشکلاتو جل می کنهبعد یه چیزی فکر rune page خریدن و اینات هم باش حداقل 5 4 صفحه می خوای هر کدومشون هم 10000 تا ip می خواد حداقل.
    چه لاینی و چه نوع هیرویی بگی بهتر میشه راهنماییت کرد.
    چمپ قوی هم منظورت رو مشخص کن از چه لحاظ قوی باشه damage بالا داشته باشه فقط یا تانکی باشه با مقداری damage بالا یا فقط تانکی؟کجای game قوی باشه اولش یا اخرش؟
    بعد champion ها هر کدوم تو یه بخشی درخشش بالاتری دارن نسبت به دوره های دیگه که به دسته های مختلف early game .mid game .late game تقسیم میشن.
    end game رو champion هاشو با اونایی که snowball می کنن اشتباه نگیری!end game champion هیروهایی هستن که فقط احتیاج دارن که به late game برسن مثل jax که آخرای بازی خیلی قوی میشه حتی قابلیت snowball شدن هم داره که دیگه خیلی سخته کسی بخواد جلوشو بگیره snowball champion ها به kill احتیاج دارن که خیلی قوی بشن (قبلا به هیروهایی که item stack دار می خریدن می گفتن snowball میشه )لزوما اکثر champion ها می تونن snowball بشن ( البته گقتم اکثرشونا نه همه! مثلا leona تا خرخره هم kill داشته باشه مثل کبریت بی خطره ) ولی یه سری champion ها هستن غیر از حالا carry dps ها بگذریم ازشون وحشتناک می شن وقتی snowball می شن مثل: kassadin یا akali
    صفحه قبل یه سری هیرو ها معرفی کردم که هم آسون هستن هم قوی تو role خودشون اینجوری هم نیست فکر کنی آسونن پس آشغال نه. به احتمال زیاد هر بازی ranked که ببینی یکی از اونا رو هم میبینی . نگاشون کن ببین از هر کدوم خوشت اومد بخر .(این یه تیکه آخر شبیه مغازه دارا شد شما انتخاب کن خوشتون اومد ما تخفیف هم می دیم)

10. 3 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

داداش Kassadin مگه چی داره که وحشتناک میشه ؟ !
    Guide از کجا بخونم ؟
    13 سالمه انگلیسیم هم زیاد خوب نیست !
    .................................................. ......
    یکم هم در مورد هیرو ناتیلوس توضیح بده ! از شکل و استایلش خیلی خوشم میاد !!
    بعد اشتباه تایپی داری حل رو جل نوشتی
    .................................................. ..
    هیرو تانکی با دمیج بالا و اول بازی قوی باشه که نزاره هیرو های مقابلت زیاد پا بگیرن ! مثل Volibear که 6 بندازی بد میزنه !

12. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

early game .mid game .late game
    این موضوع من تو گیلد زیاد میبینم ولی جستجو که کردم سایت خاصی مخصوص نداره...
    کلا این موضوع برای هر چمپ تغییر نمیکنه مثلا Trishna نمی تونه تو همه سطح باشه ...؟

14. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

داداش Kassadin مگه چی داره که وحشتناک میشه ؟ !
    Guide از کجا بخونم ؟
    13 سالمه انگلیسیم هم زیاد خوب نیست !
    .................................................. ......
    یکم هم در مورد هیرو ناتیلوس توضیح بده ! از شکل و استایلش خیلی خوشم میاد !!
    بعد اشتباه تایپی داری حل رو جل نوشتی
    .................................................. ..
    هیرو تانکی با دمیج بالا و اول بازی قوی باشه که نزاره هیرو های مقابلت زیاد پا بگیرن ! مثل Volibear که 6 بندازی بد میزنه !
    mobility خیلی بالایی داره kassadin
    خیلی جاهای مختلف هست ببین کدومش به اون چیزی که می خوای نزدیکتره از تو اون پیدا کن:
    mobafire خیلی بروزه
    lolking هم جدیدا راه افتاده بخش guide اش اگر همت کنه می تونه mobafire رو بزاره کنار حتی
    سایت های دیگه هم هست تو گوگل سرچ کنی میاره
    leaguecraft.com هم ui mode های باحالی میزاشتن توش یه زمان الان دیگه اکثرنشون یا کار نمی کنن یا client رو خراب می کنه بخش خبرسانیش بد نیست هنوز
    جای فارسی من نمی دونم بچه ها کسی می دونه معرفی کنه
    فکر کردم لکه روی شیشه هستش دقت نکردم
    Garen اگر aggressive بازی کنی هم ult خوبی داره هم خوب tanky میشه واسش ایتم گرفت
    Darius اینم مثل بالایی
    Riven اینم یه 6 رو بگیری همه چیز دیگه داری که kill رو بگیری
    می خوای پا نگیره باید outfarm کنیش مثلا yorick می تونه خیلی راحت خیلی از champion ها رو هم counter کنه هم outfarm با harass هایی که انجام میده
    nautilius یه تانکه باهاش یا میری جنگل یا می ری bot .تو bot نقش blitz رو داری تو کار ساپورت اونجا.بعد تنها کاری که می کنی spell هاتو به موقع می زنی همین!

16. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یه سوالیه مدت ها ذهنمو درباره لول و دوتا2 مشغول کرده:
    این Recommended Item ها نقششون چیه؟توی دوتا2 که برای اکثریت هیرو ها آیتمایی که گفته چیزای شاخی نیستن و بهترش زیاده براشون.
    لول هم Guide ها رو میخوندم گویا همینطوره ونمیشه اعتماد کرد.
    حالا میگیم بعضی هیرو/چمپ ها چندین نقش رو میتونن داشته باشن قبول,ولی توی دوتا2 مثلا Lycan اون Starting item هاش کاملا مزخرفن!توی لول هم قدیما که میزدم دیده بودم برای بعضی چمپ ها اینطور بود که طبق Guide هیچ یک از شیوه های بازی کردن اون آیتمای Recommended رو نمی خواستن.

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این موضوع من تو گیلد زیاد میبینم ولی جستجو که کردم سایت خاصی مخصوص نداره...
    کلا این موضوع برای هر چمپ تغییر نمیکنه مثلا Trishna نمی تونه تو همه سطح باشه ...؟
    من اینو تو چندتا مقاله به صورت گریزی که بهش زده بودن خوندم .tristana بیشتر early game خاص خودشو داره به خاطر Explosive Shot که heal های اولیه تقریبا نابود می کنه یا potion heal رو .احتمال داره champion ای هم نشه گفت early یا جای دیگه درخشش من الان تو ذهن ندارم کدومشون میشه تو بخش گفت که نیست.

19. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •