تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 285 از 386 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تندر 90 دنده اتوماتیک تا 2 هفته دیگر در بازار

معاون مدیرعامل ایران خودرو در تولید تندر 90 دنده اتوماتیک، از توقف خط تولید این خودرو برای انجام اصلاحات فنی خبر داد و با رفع اشکالات فنی، این خودرو تا دو هفته آینده به بازار عرضه می شود.

ˈمحمدرضا معتمدˈ افزود: همزمان با رفع مشکلات فنی، کارهای شماره گذاری نیز انجام می شود و با شروع شماره گذاری، تولید تندر 90 دنده اتوماتیک افزایش می یابد.وی با اشاره به اینکه این خودرو توانسته است از تست های مختلف فنی و کیفی با موفقیت عبورکند، اظهار داشت:گیربکس اتومات جدید تندر از نوع بکاررفته در خودروی لوگان بوده که کاملا استاندارد است.

یادآور می شود پیش از این معتمد با اشاره به رشد 34 درصدی تولید خودروی تندر90 در سال جاری نسبت به سال گذشته ، از عرضه تندر 90 دنده اتوماتیک تا آخر آذرماه امسال به بازار ، خبر داده بود.وی در ادامه با اشاره به برنامه تولید تندر 90 شرکت ایران خودرو ، اظهار داشت: برنامه تولید شرکت در سال جاری نسبت به سال گذشته رشد حدود 22 تا 23 درصدی دارد.شایان ذکر است مهمترین تفاوت بین تندر90 معمولی و دنده اتوماتیک ،نمایش وضعیت دنده درقسمت نمایشگر جلو آمپر و تغییر دسته دنده عنوان شده است.همچنین با توجه به موفقیت آمیز بودن تست های رانندگی تندر90 و اقبال بازار به مدل های اتوماتیک ، پیش بینی می شود تولید سالیانه این مدل خودرو به بیش از 15هزار دستگاه برسد.

منبع ایرنا

2. این کاربر از matr!x_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اکثر این کمبود ها برای اینه که جیب قطعه سازها پر بشه و ملت برن قطعات رو تعویض کنن وگرنه با عقل جور در نمیاد چراغ دنده عقب فقط یکی باشه
    دوست من ربطی نداره به ارزان سازی و پول تو جیب کسی رفتن. طبق استاداردهای اروپا وجود یک چراغ عقب و یک مه شن برای خودروها الزامی هست. شما اگه دقت کنید بسیاری از خودروهای خارجی و وارداتی هم یک چراغ عقب دارن و متقارن با اون یک مه شکن مثلا لینک زیر رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تویوتا کرولا 2007 هم همینطوره. مزدا 3 جدید و قدیمی هم همینطور و خیلی از خودروهای دیگه
    آئودي TT هم من دیدم باز یک چراغ عقب داشت آیا شرکت آئودی هم برای پر کردن جیب قطعه سازاش و یا ارزان سازی یکک چراغ عقب نصب می کنه؟
    BMw هایی هم که دیدم (از 2009 به بعد) همه یک چراغ دنده عقب داشتن.
    نیسان مورانو ، قشقایی هم همینطور و ....

بله می شه گفت برای ارزان سازیه
    البته پلیس راهنمایی رانندگی به این مسئله معترضه و می گه باید دو تا چراغ باشه
    چون موقع دنده عقب عین موتور سیلکیت می شه

تو بازار نمونه های دو طرف دنده عقب هم هست که می شه با اونها عوض کرد
    ربطی نداره دوست من . جایی هم این امر تایید نشده. منطقا هم جایی که ماشین دیده نشه قاعدتا باید چراغها روشن باشه که مشخص میشه ماشینه. چراغ دنده عقب فقط برای اعلام به خودروهای عقبی هست که این ماشین داره دنده عقب میاد
    Last edited by shadows_funeral; 30-12-2012 at 20:37.

4. 5 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام به دوستان تندر سوار
    من یه ماهی میشه تندر90 ایران خودرو خریدم.والبته تو رانندگی هم اماتورم یه ماه نیست که گواهینامه گرفتم.ماشین وقتی تو سربالایی با شیب کم یا حتی چاله ای هم با عمق کم هم حالا به هر دلیلی خاموش کنه وقتی دوباره روشنش میکنم بلافاصله خاموش میشه تا رو دنده میزنم تا گاز بدم یا حتی بعضی وقتا هنوز تو دنده نذاشتم هم سریع خاموش میشه.کسی میدونه علتش چیه ؟ایراد از ماشینه یا ناواردی من؟

6. این کاربر از mehdi_cf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فعلا تو دوره آب بندی اینجوریه منم همین مشکل رو داشتم بعد 3000 تا مشکلاتش برطرف شد ! البته از استپر هم میتونه باشه برای من توی ترافیک های سنگین دور میافتاد خاموش میکرد ! سیم گاز هم چک کنید ببینی تو چه حالتی هست ! چون مشکلی که میگین تاخیر گاز خوردن و ول کردن زود کلاج هست که توی ال 90 یکم زمان نگاه داشتن کلاچ بیشتر میشه بخاطر تاخیر ذاتی که تو گاز خور داره !

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

یعنی باید خودرو راعوض کرد یا چراغ رو ؟
    نه بابا برا یه چرلغ ماشینو عوض کنی

فقط چراغ عوض می شه و البته باید سیم کشی بشه تا سمت چپ
    یه مشکلی که این چراغ ها دارن اینه که چینی هستن و نورشون بسیار کمه!!!

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اکثر این کمبود ها برای اینه که جیب قطعه سازها پر بشه و ملت برن قطعات رو تعویض کنن وگرنه با عقل جور در نمیاد چراغ دنده عقب فقط یکی باشه
    ربطی به قطعه ساز ها نداره این ماشین ها از کارخانه مادر اینطوری تولید شدن !!

10. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوست من ربطی نداره به ارزان سازی و پول تو جیب کسی رفتن. طبق استاداردهای اروپا وجود یک چراغ عقب و یک مه شن برای خودروها الزامی هست. شما اگه دقت کنید بسیاری از خودروهای خارجی و وارداتی هم یک چراغ عقب دارن و متقارن با اون یک مه شکن مثلا لینک زیر رو ببینید:
    ربطی به قطعه ساز ها نداره این ماشین ها از کارخانه مادر اینطوری تولید شدن !!
    آخه خیلی از قطعات و لوازمش کمبود داره حتی صافی زیر برف پاک کن رو هم نذاشتن یا چراغ داخلی کابین برای صندلی های عقب و خیلی چیزای دیگه که باید بعد از تحویل نصب بشن یا حتی عوض بشن
    ممنون

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه خیلی از قطعات و لوازمش کمبود داره حتی صافی زیر برف پاک کن رو هم نذاشتن یا چراغ داخلی کابین برای صندلی های عقب و خیلی چیزای دیگه که باید بعد از تحویل نصب بشن یا حتی عوض بشن
    ممنون
    بله متاسفانه اینایی که گفتید تو ایران اینطوریه. بخشی از این تجهیزات بخاطر تولید تیپهای مختلف هست که تو بعضی از تیپها هست و تو بعضی دیگه نیست. یادمه اون اوایل تندر 90 e0 کولر هم نداشت.
    اما در مورد چراغ دنده عقب طراحی این خودرو به همین شکل هست. همه جا هم همینطوره. اگه شما 2 چراغ رو مثل هم کنید عملا مه شکن عقب رو از دست خواهید داد.

14. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسی از آینه های R90 که تایوانی هست برای تندر استفاده کرده ؟
    قیمتش چنده و الآن کجا موجود داره ؟

در مورد فنر ریس هم اگر کسی میدونه تا 100 تومن چه فنری بخرم که زیاد ماشین نرم و خشک نشه ممنون میشم

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان تندر سوار
    من یه ماهی میشه تندر90 ایران خودرو خریدم.والبته تو رانندگی هم اماتورم یه ماه نیست که گواهینامه گرفتم.ماشین وقتی تو سربالایی با شیب کم یا حتی چاله ای هم با عمق کم هم حالا به هر دلیلی خاموش کنه وقتی دوباره روشنش میکنم بلافاصله خاموش میشه تا رو دنده میزنم تا گاز بدم یا حتی بعضی وقتا هنوز تو دنده نذاشتم هم سریع خاموش میشه.کسی میدونه علتش چیه ؟ایراد از ماشینه یا ناواردی من؟
    من خودم یه ذره با کلاج ال 90 مشکل داشتم و دارم البته عادت کردم دیگه. خوب ناواردی هم بی تاثیر نیست کسی که ماشین زیاد داشته یا راننده است تو این مواقع ممکنه اذیت شه ولی رانندگیشو می کنه خاموش نمی کنه یا کم می کنه. به هر حال یه ذره تمرین کنی باش باد می گیری هیچ مشکلی هم نداری فقط تمرین در ارنندگی تاثیر داره نترس از اینکه خاموش کنی فوقش با ترمز دستی سربالایی رو جور می کنی بعدا کمکم یاد می گیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •