تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 1783 اولاول ... 1852352752812822832842852862872882892953353857851285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من وقتی که کانکت شدم 613 مگ ترافیک داشتم ولی الان اینو بهم نشون میده در حالی که کل وبگردی من 6 مگ هم نمیشه
    اینم مدرک

تازه این یه مورد کوچیه
    ولی اون همه ترافیک من چرا باید 15 روز نشده باید تموم بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سایت پشتیبانی چرا به صورت معمول باز نمیشه؟

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

خوب به كسي بر نخوره... ولي چرا موقعي كه با كسي ويا چيزي مشكل داريد به خودشون نميگيد؟ 10 نفر زنگ بزنن بگن ترافيك ما غير عادي كم ميشه و بهشون بگيد اينكار دزديه! اگه بعدش بگيد ميريم شكايت ميكنيم خودشونو خراب ميكنن.....

همين كارارو ميكنيم اين دولت به ما زور ميگه و بعشم سوار ميشه... (دوستان ببخشيد...)

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خوب به كسي بر نخوره... ولي چرا موقعي كه با كسي ويا چيزي مشكل داريد به خودشون نميگيد؟ 10 نفر زنگ بزنن بگن ترافيك ما غير عادي كم ميشه و بهشون بگيد اينكار دزديه! اگه بعدش بگيد ميريم شكايت ميكنيم خودشونو خراب ميكنن.....

همين كارارو ميكنيم اين دولت به ما زور ميگه و بعشم سوار ميشه... (دوستان ببخشيد...)
    من اول به اونا زنگ زدم
    ولی یه جوری مسئله رو پیچوندن که من خودمم نفهمیدم برای چی زنگ زدم

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

من اول به اونا زنگ زدم
    ولی یه جوری مسئله رو پیچوندن که من خودمم نفهمیدم برای چی زنگ زدم
    ببخشيد...شما اول زنگ زدي چي گفتي؟ خيلي باز ببخشيد با اينا حرف ميزني كلاسو بيخيال شو رك حرفتو بزن تا يه تكون به مغز طرف بدي..

اين آقايي كه اينجا تشريف ميارن بازارياب هستن ؟ ( suport sabanet) شما نميدوني قضيه اين حجم چيه چرا بيدليل خالي ميشه؟! خوب شما كه دستت تو كاره بايد به ما بگي.... اگه اينو وظيفه خودت ميدوني بگو من عين ديوانه ها دندونامو به هم نساوم

6. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ببخشيد...شما اول زنگ زدي چي گفتي؟ خيلي باز ببخشيد با اينا حرف ميزني كلاسو بيخيال شو رك حرفتو بزن تا يه تكون به مغز طرف بدي..

اين آقايي كه اينجا تشريف ميارن بازارياب هستن ؟ ( suport sabanet) شما نميدوني قضيه اين حجم چيه چرا بيدليل خالي ميشه؟! خوب شما كه دستت تو كاره بايد به ما بگي.... اگه اينو وظيفه خودت ميدوني بگو من عين ديوانه ها دندونامو به هم نساوم
    بنده بازاریاب نیستم و صبانت احتیاجی به بازاریاب و تبلیغات ندارد.
    در صفحه ریز مصرف همیشه آخرین مصرف شما نمایش داده نمیشه به فرض الان شما 500 مگ حجم دارید و 400 مگ دانلود میکنید ولی اگر دوباره برید چک کنید باز هم همان 500 مگ را نشان میدهد. اگر یکبار دیسکانکت کنید و دوباره کانکت کنید مشاهده خواهید کرد که حجم از شما کم میشود و 100 مگ باقیمانده دارید. خیلی از کاربران سر این قضیه به اشتباه افتاده اند و صبانت را متهم به دزدی میکنند.
    در کل سیستم مشکلی ندارد و به دلیل اینکه آخرین حجم را نشان نمیدهد تا موقعی که کاربر دیسکانکت کند کاربران فکر میکنند که به اشتباه از آنها حجم کسر گردیده.
    مشکل دیگه ای که برای کاربران پیش میاد دانلود توسط تورنت و یا برنامه های مشابه آن است که بسیار استفاده کاربر را بالا میبرد و کاربری که میخواهد 500 مگ دانلود کند برای ایشان 750 تا 1 گیگ محاسبه میشود و این به دلیل روش دانلود این برنامه ها است. ترجیحا از لینک مستقیم دانلود کنید تا این مشکلات پیش نیاد

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

به خود پشتیبانی صبانت زنگ زدی یا نماینده فروش؟
    با حرف ایشون کاملا موافقم.واقعا حالیشون نمیشه.خراب میشه حجم کم میشه هی زنگ بزن! نمذار بپیچوننت.جواب قانع کننده بخوا وگرنه طوری رفتار میکنن که انگار مهدس مخابراتن و شما ببخشید خیلی .... !!

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

به پشتیبانی صبانت تو تبریز زنگ زدم
    اتفاقا زیاد هم خشونت لازم نبود من خیلی راحت مشکلمو گفتم و اوناهم گفتن بذار یه نگاهی بکنیم و اگه مشکلی براتون رفع میکنیم
    از اون به بعد ترافیکم داره درست کار میکنه(خشونت خیلی وقتها لازم نیست)
    با تشکر از هر دوی شما عزیزان

11. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز ساعت 7 برای من قطع شد - و تا 7:45 نرفت - برای کسی اینطور نشده ؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

پری روز بدون اینکه من دیسکانکت بکنم تا ساعت 7.30 دانلود کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •