من وقتی که کانکت شدم 613 مگ ترافیک داشتم ولی الان اینو بهم نشون میده در حالی که کل وبگردی من 6 مگ هم نمیشه
اینم مدرک
تازه این یه مورد کوچیه
ولی اون همه ترافیک من چرا باید 15 روز نشده باید تموم بشه
من وقتی که کانکت شدم 613 مگ ترافیک داشتم ولی الان اینو بهم نشون میده در حالی که کل وبگردی من 6 مگ هم نمیشه
اینم مدرک
تازه این یه مورد کوچیه
ولی اون همه ترافیک من چرا باید 15 روز نشده باید تموم بشه
سایت پشتیبانی چرا به صورت معمول باز نمیشه؟
خوب به كسي بر نخوره... ولي چرا موقعي كه با كسي ويا چيزي مشكل داريد به خودشون نميگيد؟ 10 نفر زنگ بزنن بگن ترافيك ما غير عادي كم ميشه و بهشون بگيد اينكار دزديه! اگه بعدش بگيد ميريم شكايت ميكنيم خودشونو خراب ميكنن.....
همين كارارو ميكنيم اين دولت به ما زور ميگه و بعشم سوار ميشه... (دوستان ببخشيد...)
من اول به اونا زنگ زدم
ولی یه جوری مسئله رو پیچوندن که من خودمم نفهمیدم برای چی زنگ زدم![]()
ببخشيد...شما اول زنگ زدي چي گفتي؟ خيلي باز ببخشيد با اينا حرف ميزني كلاسو بيخيال شو رك حرفتو بزن تا يه تكون به مغز طرف بدي..
اين آقايي كه اينجا تشريف ميارن بازارياب هستن ؟ ( suport sabanet) شما نميدوني قضيه اين حجم چيه چرا بيدليل خالي ميشه؟! خوب شما كه دستت تو كاره بايد به ما بگي.... اگه اينو وظيفه خودت ميدوني بگو من عين ديوانه ها دندونامو به هم نساوم
بنده بازاریاب نیستم و صبانت احتیاجی به بازاریاب و تبلیغات ندارد.
در صفحه ریز مصرف همیشه آخرین مصرف شما نمایش داده نمیشه به فرض الان شما 500 مگ حجم دارید و 400 مگ دانلود میکنید ولی اگر دوباره برید چک کنید باز هم همان 500 مگ را نشان میدهد. اگر یکبار دیسکانکت کنید و دوباره کانکت کنید مشاهده خواهید کرد که حجم از شما کم میشود و 100 مگ باقیمانده دارید. خیلی از کاربران سر این قضیه به اشتباه افتاده اند و صبانت را متهم به دزدی میکنند.
در کل سیستم مشکلی ندارد و به دلیل اینکه آخرین حجم را نشان نمیدهد تا موقعی که کاربر دیسکانکت کند کاربران فکر میکنند که به اشتباه از آنها حجم کسر گردیده.
مشکل دیگه ای که برای کاربران پیش میاد دانلود توسط تورنت و یا برنامه های مشابه آن است که بسیار استفاده کاربر را بالا میبرد و کاربری که میخواهد 500 مگ دانلود کند برای ایشان 750 تا 1 گیگ محاسبه میشود و این به دلیل روش دانلود این برنامه ها است. ترجیحا از لینک مستقیم دانلود کنید تا این مشکلات پیش نیاد
به خود پشتیبانی صبانت زنگ زدی یا نماینده فروش؟
با حرف ایشون کاملا موافقم.واقعا حالیشون نمیشه.خراب میشه حجم کم میشه هی زنگ بزن! نمذار بپیچوننت.جواب قانع کننده بخوا وگرنه طوری رفتار میکنن که انگار مهدس مخابراتن و شما ببخشید خیلی .... !!![]()
به پشتیبانی صبانت تو تبریز زنگ زدم
اتفاقا زیاد هم خشونت لازم نبود من خیلی راحت مشکلمو گفتم و اوناهم گفتن بذار یه نگاهی بکنیم و اگه مشکلی براتون رفع میکنیم
از اون به بعد ترافیکم داره درست کار میکنه(خشونت خیلی وقتها لازم نیست)
با تشکر از هر دوی شما عزیزان
امروز ساعت 7 برای من قطع شد - و تا 7:45 نرفت - برای کسی اینطور نشده ؟!
پری روز بدون اینکه من دیسکانکت بکنم تا ساعت 7.30 دانلود کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)