تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 827 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بین این دوتا موندم فقط مطمئنی USB 3 هم دارن قیمتاشون چنده؟سرعتشون چقدره؟
    یه سوال دیگه من نمیدونم کامپیوترم usb 2 یا usb 3 اگه هار بگیرم بهش میخوره ؟
    یه سوال دیگه هاردهایی که کارتریج دارن بهتر نیستن؟
    هر دو مدل USB3 هستن و من بيشتر وسترن رو ترجيح ميدم قيمت يكترا حدوداً 130 هزارتومن هست .
    البته مدل My Passport Essential SE رو كمي بيشتر دقت كنين چون مدلهاي قديمي USB2 بودن ، در هر حال روي جعبه اش مينويسه USB2+USB3 كه نشاندهنده USB3 بودنش هست .

یه سوال دیگه من نمیدونم کامپیوترم usb 2 یا usb 3 اگه هار بگیرم بهش میخوره ؟
    خلاصه اش ميكنم
    كامپيوتر شما USB2 هست ولي هاردتون USB3 هست = مشكلي نداره و جواب ميده
    كامپيوتر شما USB3 هست ولي هاردتون USB2 هست = مشكلي نداره و جواب ميده

یه سوال دیگه هاردهایی که کارتریج دارن بهتر نیستن؟
    خب مدلهايي كه قابليت تعويض كارتريج رو دارن انعطاف پذيري زيادي دارن ولي وقتي كه سيستم شما پورت firewire يا esata نداره پس به چه دردتون ميخوره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    تمام هاردهايي كه usb3 هستن سازگاري كامل با اينترفيس usb2 رو دارن و جاي نگراني نيست .اما با توجه به اينكه سيستم شما usb3 ندارند پس حداكثر از پهنای باند USB 2.0 ميتونين بهرمند بشيد و نه بيشتر .
    سلام
    اقا ببخشید با این توصیف شما یه کمکی بهم میکنید
    یه هادر واسه لبتاب و کلا اینورو اونور کردن که USB3 باشه همچینی دور بالا و بافر 16 و ضد ضربه.
    هالا یا وسترن یا چیزی دیگه.
    ممنونم
    Last edited by remix.hotel; 18-09-2011 at 16:04.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اقا ببخشید با این توصیف شما یه کمکی بهم میکنید
    یه هادر واسه لبتاب و کلا اینورو اونور کردن که USB3 باشه همچینی دور بالا و بافر 16 و ضد ضربه.
    هالا یا وسترن یا چیزی دیگه.
    ممنونم
    سلام
    اصولا هاردهای 2.5 اینچی تنوع خیلی زیادی دارن و سازندگان اینجور هاردها هم بندرت مشخصات دقیق رو از قبیل بافر و RPM توضیح میدن . بعبارت دیگه تنها راه فهمیدن از مشخصات دقیق باز کردن باکس هارد هست .

ولی یه راه تقریبی برای تشخیص هاردهای دوربالا وجود داره ، از اونجایی که هاردهای دوربالا مصرف برق بیشتری دارن پس باید همزمان از دوپورت usb برق بگیرن بعبارت دیگر اینجور هاردها کابل دو سر دارن بعضی از هاردهای adata کابل دو سر دارن که من حدس میزنم دوربالا باشد ولی خرید هارد adata رو با وجود وسترن و سیگیت توصیه نمیکنم .

ولی تنها هاردی که من مطمئن هستم 16 مگ کش داره و 7200 دور هست سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive هست . این مدل از هارد هم خیلی کمیابه و به سختی در بازار پیدا میشه . این هارد کابل دو سر دارد .

هیچ کدوم از هاردهای وسترن و سیگیت ضد ضربه هم نیستن یعنی اگر روی زمین سفت بیفتن احتمال شکستن باکس وجود دارد ، حالا بدسکتور احتمالی هم بماند .

ولی اگر ضد ضربه میخواهید silicon power armor a80 مناسب هست که usb3 هست ولی من وسترن رو توصیه میکنم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

بسیار علی بود
    خودم وسترن دارم الان 15 ساله مثل تراکتور کار میکنه.واقعا بهش ایمان دارم
    اما از بچه ها شنیدم که وسترن (و میگن ظریفه) که دارن ظاهرا بخاطر یه بی احتیاطی بد سکتور گرفته.
    نظر شما واسه اینی که اخر پیشنهاد دادین عالی هست.ظاهرا تو سایتش هم ننوشته(بلکه عکسه نوشتش)که یک نوع ازمایش ارتش امریکا رو پشت سر گذاشته بنام MIL-STD-810F 516.5
    نظر من این Armor A10 هست اینو میدونم usb3 نیست .اگه میشه یه برسی کنید ببین چطوری هست.البته نمیدونم چرا قیمتاش خیلی باهم تفاوتی ندارن.
    ممنونم قربان

5. این کاربر از remix.hotel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا کلیه مدلهای سری armor استاندارد MIL-STD-810F رو دارند ولی فقط مدلهای a80 و a70 هستن که علاوه بر اون استاندارد ، دارای استاندارد دیگری به نام IPX7 هست که در واقع ضد آب هست . ضمن اینکه مدلهای a80 و a70 دوتا کابل usb دارن که یکیشون خیلی کوتاهه و داخل بدنه اش قرار میگیره .

به غیر از موارد بالا و اینترفیس و همچنین رنگبندی فکر نمیکنم فرق زیادی باهم داشته باشن در هر حال اگر از a10 خوشتون اومده میتونین بخرینش . لطفا پس از خرید تست سرعت هم در تایپیکش هم بذارید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-09-2011 at 21:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم هارد RAID چیه دقیقا چه برندای داره؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی
    اما مشکل اینجاست که ما چون شهرستانیم باید از اینترنت خرید کنیم ایا جایی رو دارین بهم معرف کنید که قیمتاش هم مناسب باشه؟
    و اینکه تست سرعت چطور هست؟
    یه سوال دیگه اینکه سابقه شرکت سلیکون پاور واسه کی هست؟ایا قابل اطمینان هست محصولاتش؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم هارد RAID چیه دقیقا چه برندای داره؟؟
    سلام
    توضيحات براي raid
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يا
    کد:
    نمونه محصولات
    وسترن مدل My Book Studio Edition II كه رايد يك و صفر رو ساپورت ميكنه ولي نميدونم JBOD هم ساپورت ميكنه يا خير
    کد:
    سيگيت مدل BlackArmor® NAS 220 كه رايد يك و صفر رو ساپورت ميكنه حتي ميتونين بصورت JBOD هم استفاده كنين ولي اگر رايدهاي بيشتري ميخواين ميتونين مدلهاي 400 يا 440 رو انتخاب كنين ولي قيمتش بايد خيلي بالا باشه .
    کد:
    دوست خوبم اگر واقعا هارد اكسترنالي ميخواين كه رايد داشته باشه بهتره كه با يه متخصص مشورت كنيد چون به جزء مدلهاي بالا مدل ديگري به ذهنم نرسيده شايد براي شما هارد اينترنال مفيدتر باشه .....

---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------

ممنونم از راهنمایی
    اما مشکل اینجاست که ما چون شهرستانیم باید از اینترنت خرید کنیم ایا جایی رو دارین بهم معرف کنید که قیمتاش هم مناسب باشه؟
    و اینکه تست سرعت چطور هست؟
    یه سوال دیگه اینکه سابقه شرکت سلیکون پاور واسه کی هست؟ایا قابل اطمینان هست محصولاتش؟
    عزيزم من تا به حال اينترنتي خريد نكردم پس نميتونم با اطمينان سايت معتبري رو معرفي كنم . در مورد سرعت هم با توجه به تستي كه دوستان در تايپيك زير گزاشتن در حالت usb2 اختلاف چشمگيري با ساير برندها ندارن چون همانطور كه قبلا هم گفتم تقريبا همه هاردها به راحتي تمام پهناي باند usb2 رو پر ميكنن.
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من قبلا در مورد خرید هارد 2 ترا باهاتون مشورت کردم. WD My Book Essential رو پیشنهاد دادید.

متاسفانه هنوز که این مدل گیرم نیومده (اصفهان)

حالا این مسئله نیست.من پولم یکم زیاد تر شده.الان میتونم 3 ترا هم بخرم.

به نظر شما میصرفه؟همین مدل 3 ترا ارزون ترین قیمتی که ازش پیدا کردم با گارانتی سازگار 205 تومن بود در حالی که 2 ترا حدود 135 ِ

چه کنم؟!؟!

اصفهان جایی سراغ دارید داشته باشن؟

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 500 الی 1 ترا واسه وصل کردن به wd hd media player live می خوام واقعا سردر گمم که چی بگیرم؟! از چه برندی؟ و اینکه کدوم ظرفیت و مدل سازگاری بهتری با hd پلیر من دارد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •