منظورتون چیز و PN هست ؟ اطلاعات شما اول میره رو سرور اونا بعد میره به سایت ، یعنی میتونند اطلاعات شما رو ببینند مگر ارتباط کدگذاری شده باشه . برا بستن پورت هم چند صفحه پیش کامل توضیح داده شده.این بحثی که در مورد بستن پورت ها بود و اینکه امکان پیگیری شما وجود نداره خیلی بحث جالبیه اگه میشه در موردش بیشتر بحرفیم
مثلا من میخوام بدونم آیا با با استفاده از وی پی میاوتن بفهمم که امکان پی گیری من وجود داره یا نه...اصلا وی پی من خوب هست یعنی امنیتش بالاست یا نه.و..میشه بحث رو اینجا یا جای دیگه بگید..ممنون
وقتی تنظیمات رو limit هست فقط یکسری فایل و فولدر خاص محافظت میشن برا مثال به فایل های درایو E حمله بشه sandbox کاری نمیکنه ...اولیش اینه که اگر تنظیمالت Always Sandbose را روی LImited قرار بدیم کافی هست یا نه ،
وقتی شما تو sandbox برنامه ای رو اجرا میکنی یکسری امکانات رو بهش نمیدی در نتیجه یکسری کارا رو نمیتونه انجام بده ، درجه sandbox رو پایین تر بیار شاید اجرا شد . از foxit pdf استفاده کن امن تره .اما دومیش اینه که من بشتر PDf ها رو واسه پرینت باز میکنم و وقتی در حالت
ایزوله باشه دیگه پرینت نمیگیره کسی میتونه راهنمایی کنه چطور در حالت ایزوله پرینت بگیرم.
از NoScript در فایرفاکس استفاده کن ، Safe Browsing برا این هست که مرورگرت آلوده نشه ، Sandbox یا safe run بر این هست که برنامه اجرا شده به سیستم صدمه نزنه . ( اطلاعات بنده )و یک سوال دیگه ، چون خیلی درباره آلوده شدن در حین وب گردی از طریق کدهای موجود در سایتها
بصورت ناخواسته شنیدم و دوستان درباره باز کردن مرورگر در سند بوکس گفتند من قبلا در کاسپر کل
وب گردیهامو در محیط safe انجام میدادم حالا آیا میشه با اضافه کردن مرورگر به Always Sandbose
همیشه بصورت امن اینترنت رو مرور کرد و یک سوال دیگه در کاسپر یک پوشه بود که فایلها رو از طریق
اون از محیط ایزوله میشد خارج کرد و در هارد ذخیره کرد مثلا فایهای دانلودی ، این کار رو در محیط ایزوله
کومودو هم میشه کرد.
خیر جدیدا هر دو در یک ستاب ارائه میشند .میخواستم بپرسم کومودو برا ویندوز 64 بیت ورژن جدا نداره؟ میدونم که تا حالا چند ین بار باقی دوستان پرسیدن ولی گفتم بازم بپرسم شاید داشته باشه