دوستان میشه توضیح بدین چرا عدد یک رو جزو اعداد اول به حساب نمیارن؟
ممنون
دوستان میشه توضیح بدین چرا عدد یک رو جزو اعداد اول به حساب نمیارن؟
ممنون
حالا یه سوال دیگه
میدونیم که عده اعضای هر مجموعه را عدد اصلی آن مجموعه مینامند. بنابراین همه مجموعههایی که با هم ، همارزند دارای یک عدد اصلی هستند . هرگاه یک مجموعه متناهی باشد عدد اصلی آن عدد طبیعی است و این عدد اصلی را یک عدد اصلی متناهی مینامیم.
حالا سوال من اینه که اگه به مجموعه ای عضوی تکراری اضافه بشه آیا این عضو تکراری عدد اصلی مجموعه رو تغییر خواهد داد؟
چون طبق تعریف عدد اول عددیه که فقط و فقط دو مقسوم علیه داره. یکی خود اون عدد و دیگری عدد 1 (که عدد 1 مقسوم علیه همه ی اعداد هست) ولی خود عدد 1 تو این تعریف نمیگنجه چون فقط یه مقسوم علیه داره که اونم خودشه.
======================
نه. تغییر نمیده. تعداد اعضای یک مجموعه رو اعضای متفاوت اون مجموعه تعیین میکنن. مثل این میمونه که وقتی بخوایم اعضای تیم ملی فوتبال ایران رو بشمریم، مثلا جواد نکونام رو 5 بار اسمش رو ببریم و بعد ادعا کنیم که تعداد اعضای تیم ملی بیشتر از حالتیه که فقط یکبار اسم نکونام رو برده باشیم.
=======================
موفق باشین.
89/3/17
با سلام لطف می کنید جواب این دو تا انتگرال رو بدین ( البته جواب نهایی رو دارم ) راه حل می خوام
1-
2-![]()
سلام.
جواب انتگرال اول (البته مجبور شدم از نرم افزار کمک بگیرم):
==================
جواب انتگرال دوم (این رو هم از نرم افزار کمک گرفتم):
===========================
موفق باشین.
89/3/18
Last edited by davy jones; 08-06-2010 at 11:54.
با سلام
جواب این انتگرال
این میشه
اخه راه حلش رو پیدا کردم
با استفاده از تغییر متغیر x=tany بدست میاد
جواب شما تو یک ضریب 2 تفاوت داره. البته جوابی که من در پست قبلی نوشتم، به نظرم کاملا درسته و هیچ اشتباهی توش نکردم. دوستان و اساتید اگه اشتباهی توش میبینن، لطفا بگن.
لطفا فایل بالارو نگاه کنید ...بخش 4.3.1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخوام بدونم با توجه به فرضیات مساله معادله 4.3.16b چطوری درایو شده ؟
مرسی
سلام.
خم این توابع برداری رو میخواستم :
(F(t)=(sint,cost,sint
(F(t)=(t+3,2t-1,t/5
ممنون.
Last edited by Paradise_human; 09-06-2010 at 16:56.
بله شما درست میگین آخه من یک تقسم بر دو کم گذاشتم
این صحیحشه
![]()
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)