دانلودر با فرمت جاوا
Exploit.Java.CVE-0840.k
لینک دانلود:نتیجه توتال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلودر با فرمت جاوا
Exploit.Java.CVE-0840.k
لینک دانلود:نتیجه توتال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسپر شناخت
موفق و سرزنده باشید![]()
Emsisoft
![]()
[][QUOTE=wordship;6037170]دانلودر با فرمت جاوا
Exploit.Java.CVE-0840.k
لینک دانلود:نتیجه توتال:[code]http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=460e74e3c4a2968a19bdda91c25548b37aa df75028c1aaf6119e8bfd3f0adee4-1303462733[/code]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton Antivirus 2012 Beta
شناسایی شد.
![]()
fake av!
این یکی خیلی راحت از زیر دست کسپرسکی دررفت نمیدونم چرا؟!!
نتیجه توتال:تا الان فقط توسط 5 انتی ویروس شناسایی میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود:پسورد:123کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرفت داخل untrusted ؟ یا چیزه دیگه
جناب Emsisoft هشدار ورود یک Rootkit رو دادند و گفتند بلاک کن ما هم گفتیم چشم!
این fake Av ها خیلی سمج هستن ما که جرات Allow کردن نداشتیم
![]()
این F-Secure با اینکه کلی ما رو نا امید کرده ولی خوب این رو نشناخت ولی بعد از اجرا هم چیزی نپرسید
ولی این پیغام رو داد
![]()
سلام
آقا من امروز احساس کردم CPU داره کمی غیر طبیعی چند درصدی اضافه مصرف میکنه کمی مشکوک شدم تو تسک منیجر یه نگاه کردم به یکی از فایلهای svchost.exe مشکوک شدم
با MBAM سرچ زدم چیزی پیدا نکرد ولی با Hitman Pro که سرچ زدم شناختش تو این آدرس بود
C:\Windows\System32\1027
من هم پاکش کردم و سیستم باز خوب شد
این فایل رو برای virscan.org فرستادم فقط 4 تا آنتی ویروس تا الان میشناسند اینم لینکش:
نمیدونم از کجا اومده تو سیستمم فقط میدونم اگه کسپر رو داشتم به این راحتی ها آلوده نمیشدم (F-Secure دارم الان )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه فایل رو هم آپلود کردم اگه بخواهید یه تستش بکنید
Download svchost.exe
لطفا برای آنتی ویروسهای دیگه هم بفرستید چون خطرناک به نظر میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)