داش علی این power play کجاست؟ کاتالیست کنترل سنتر ؟ اگه اره نمیدونم چرا اجرا نمیشه کاتالیست کنترل سنتر من؟ مممننون
داش علی این power play کجاست؟ کاتالیست کنترل سنتر ؟ اگه اره نمیدونم چرا اجرا نمیشه کاتالیست کنترل سنتر من؟ مممننون
گزینه ی آخرشه. اگه نمیاد یه بار ان ایسنتال کن و با تیون آپی چیزی کلا رجیستری رو اسکن کن و ری استارت کن. بعد از اول نصب کن. دوستان انگار با این مشکل مواجه شدن قبلا. من نمیدونم چرا مال من تا حالا این جوری نشده ولی یه دلیل کلی باید داشته باشه.
(تو y560 هم پست بدی هر شب نگاش میکنم ها !!!خلوته بنده خدا ...)
نه داداش ربطی به این نداره , اتفاقا مشکل سره قوی بودن CPU این مدل و ناتوانی Biso برای هماهنگی بین Chipset و CPU هست که این مشکل رو بوجود آورده !!
این مشکل نه جایی ذکر شده و نه کسی متوجه آن هست , چون فقط در حالت های که دستگاه بالای 80% کارایی میرسه به هنگ و گرمای شدید بر میخوره که خب ممکنه خیلی ها تا مدتی نخوان از تمام قدرت دستگاه استفاده کنن.
دستگاه کاملا عالی هست ولی همین مورد باعث شد تا من نخرمش و به بقیه هم پیشنهاد میکنم. که اگه خیلی حرفه ای میخوان کار کنن این مدل رو نگیرن یا اینکه پیگیر بشن ببینن bios Fix کی براش میاد.
البته برای یکی خریدم که اونم بسیار مجبوری بود وکاریش نمیشد کرد.
این مشکل هم توسط 4 نفراز افراد خوده مجتمع پایتخت ثابت شده و تست شده .
Last edited by SamGun; 15-10-2010 at 13:53.
با سلام خدمت همه برو بچه هاي با حال تاپيك n61jq
من از ابتداي شروع اين تاپيك تقريبا" هر روز يه سري به تا پيك ميزدم اما چون مثل دوستان صاحب نظر نبودم پست نميدادم .منم مي خواستم n61jq بگيرم اما حقيقتش با قيمت مناسب گيرم نيومد(اواخر شهريور)خلاصه رفتيم يه n82jq زديم تو رگ
.
من الان دقيقا" يك ماهه كه اين مدلو دارم تا حالا كه هيچ مشكلي نداشته خداروشكر عملكردش هم كه توي اجراي برنا مه هاي فني مهندسي و آفيس (مثلا"يه فايل پاور پوينت 160-170 صفحه اي رو دوسوت باز كرد) كه به نظرم عالي بوده حقيقتش من برا بازي نگرفتمش تا الان هم باهاش بازي نكردم.در كل من خيلي باهاش حال كردم هم وزنش كمه(2.300)هم باطريش 8سل هستش .
در اخر يه سوال؟توي اورست شيت سنسور قسمت فن كولين gpu رو ميزنه 100 ميشه كمترش هم كرد؟
باتشكر
مجتبي
بچه ها من وقتی یک BD تو دستگاه میزارم چرا اصلا نمیشناسه و این صفحه باز میشه !!؟؟
البته BD خام نیستا
Last edited by SamGun; 15-10-2010 at 13:59.
دوستان سلام
یادمه قبلا در مورد آنتی ویروس تو این تاپیک بحث شده بود و انگار مطرح شد که مربوط به این تاپیک نیست! ولی وقتی اینجا کلوپ n61 هست در واقع کلوپ دارندگان این لپ تاپه و همه ی مواردی هم که دارندگان این مدل براشون مطرح بشه در رابطه با استفاده از این لپ تاپ به این تاپیک مربوط میشه حالا می خواد نرم افزار باشه می خواد سخت افزار باشه .
این مقدمه رو گفتم تا در مورد آنتی ویروس خودم بگم. به سلامتی مدت هاست که از پایان 60 روز دوره ی آزمایشی استفاده ترند مایکرو که روی خود سیستم نصب بود گذشته و تو این مدت چون لپ تاپم خراب بود و عملا استفاده نمی کردم اقدامی هم نکردم اما بالاخره هفته ی قبل بعد از تحویل گرفتن لپ تاپ با توجه به اینکه هیچ آنتی ویروسی نداشتم کلا خیلی راحت نبودم و برای گشتن تو نت معذب بودم! تا اینکه دیشب آنتی ویروس قبل رو آن اینستال کردم و بیت دیفندر 2011 رو نصب کردم . به نظرم از ترند مایکرو سنگینتره و بوت و عملکرد سیستم رو کند میکنه کمی. حالا با اینش مشکلی ندارم! به نظر شما از نظر قدرت در امان نگه داشتن سیستم حوبه؟
منم نمي خواستم پست بدم . اما گفتم شايد تجربم بدرد اون دوستمون كه مي خواست بخره بخوره.(چه جمله اي شد)
در ضمن در مورد مشكلي كه samgun جان گفتند لپ تاپ من حتي بالاي 80 درصد هنگ نكرد.دماش هم بالاي82 نرفت (100 درصد)
مجتبي
به نظر من مشکلی که میگین خیلی غیر منطقیه. چیپست n61و n82 هردوش hm55 هست. چه طور میشه یکیش هنگ نکنه و یکی دیگه بکنه ؟
ضمنا مجتمع پایتخت هم شبیه بازرا رضا یه مقداری زیاد راستگو هستن. توجه نن. دوستان تو همین تاپیک این مدل رو دارن و تا به حال هیچ گزارشی نکردن.
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
والله در بخش بررسی آنتی ویروسها و دانلود ویروس و تروجان و ... بچه ها تست کردن و به نظر میاد که فایروال و آنتی ویروس Comodo خیلی خوب عمل کرده و تقریبا 100 درصد جواب داده. من خودم نود داشتم و به علت سرعت و قدرت خوب اویرا رو تست کردم. پیام اشتباهی زیاد داد بی خیالش شدم. کمودو رو از صبح باهاش دارم کار میکنم. به پچ و کرک مثل اویرا زیاد گیر میده ولی امنیت و کنترل پهنای باند شبکه و این جور مسائلش بهتره. فکر کنم حقشه بگم بهترینه.
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
سری i7 با همکاری ماکروسافت خیلی خوب برای آفیس و ویندوز سون بهینه سازی شدن. سرعت کار طبیعیه.
اون دور فن رو که نمیشه دستی تغییر داد. جزء تنظیمات خود لپ تاپ باید باشه.
من رو لپتاپ AVG نصب کردم (البته کرک شده). به نظرتون چطوره، با همین ادامه بدم یا آنتی ویروس دیگهای نصب کنم؟
روی PC خودم Kaspersky - 8 رو دارم. ازش خیلی هم راضیم، به نظرتون بهتر از AVG هست و لپ تاپ رو هم Kasper نصب کنم؟
کسپراسکای بهتر عمل میکنه. سنگین تر هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)