حامد با همون ترکیبی که توی پست اول گذاشتم بازی کن همون ترکیب خوبه . در ضمن لطفا فرم ترکیب تیم خودت و حبیب رو هم توی تاپیک بزار تا توی پست اول قرار بدم .
حامد با همون ترکیبی که توی پست اول گذاشتم بازی کن همون ترکیب خوبه . در ضمن لطفا فرم ترکیب تیم خودت و حبیب رو هم توی تاپیک بزار تا توی پست اول قرار بدم .
خوب فکر کنم حبیب باید بازی کنه.بازیه من با آرسنال رو.با همون ترکیب قبلیم بازی کنه.
پس من بازیمو بعد حامد بازی میکنم.
حسین جان بازیم تموم شد و شکست خوردی
رم 2 - میلان 1
بازی خیلی خوبی بود نیمه اول حسین تیمت بیکار بود
2تا گلام رو بالاک و توز زدن
گل اول رو بالاک با یه توپ برگشتی وئ شوت محکمی که زد وارد دروازت کرد و گل دومم رو با تکنیکی که تو کرنر دارم زدم که دروسی پاس داد و توز دهانه دروازه وارد دروزام کرد
کلا بازی خوبی بود الان با 4 برد پیاپی دارم رکورد میزنم ها فقط چرا مسی رو میزاری بیرون نمیدونم دلیلشو
من اضافه کردن قدرت تیم ها مخالفم
چون الان بازیا خیلی سخت و خوبن
عادل جان اینم سیو بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by nahr_hr; 09-03-2010 at 16:20.
من با اضافه کردن قدرت تیمها موافقم.فکر کنم اگه رای بگیریم بهتر باشه![]()
حسین جان اینم فرم ترکیب آس رم برای بازیها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من تمام بازیا ترکیب میزارم
بقیه هم نظرشونو درمورد سختی بازی بگن اونوقت با اتفاق نظر تصمیم میگیریم .
وحید چرا بازیتو با یوونتوس انجام نمیدی اگه امشب بازی نکنی بازیت فردا به کامپیوتر واگذار میشه .
اقا حبيب
اگه امكانش هست تا فردا ساعت 2 تركيب تيمتون رو بزاريد كه من فردا سر اين ساعت بازي كنم
ممنون
در مورد سختي ليگ هم به نظر من ( البته باب اون آپشن فايلي كه دادي ) خوب شده البته به نظرم يه كم بارم آسون شده ولي بازم گل ميخورم
در كل نميدونم
هر چي بقيه بگن
حسین حسین جان منم حبیب چند روزی هست نمیتونم بیام الان تونستم بیام با نام کاربری حامد میخوام بازی فردامو انجام بدم تا به کامپیوتر واگذار نشه فک کنم الان کسی بازی نمیکنه من بازی میکنم
سلام من الان رفتم براي بازي
حسین کمک
سلام حسین جان من شب پچ ادیت رو دانلود کردم نصبی بود نصب کردم و بعد پاکش کردم تو خودت بیای الان پچ قبلیمو میخوام اتچ کنم این پیام رو میدم اگه میشه زود کمک کن حبیب هم بتونه بازیشو انجام بده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)