تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 1049 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335385785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

من در مورد ستهای 5.1 فکر می کردم 3 تا جلو و 2 تا عقب هستند در حالیکه 3تا جلو و 2 تا وسط نصب میشن

حالا اگه من بخوام برا ست 5.1 جامو (606) یه جفت اسیکر دیگه ( برای نصب در پشت بیننده و تبدیل اون به 7.1) بخرم این کار علمی عقلانیه ؟!!!!

اگه جواب بالا مثبته دوستان چه مارکی رو پیشنهاد می کنند که در همون حد جامو یا بالاتر باشه ؟

a/v reciver : onkyo 608

با تشکر
    منظورتون از اینکه دوتا وسط نصب میشه چیه؟معمولا اسپیکرهای surrond در پشت سر نصب میشن و یا در گوشه پشت سر و یا در صورت کمبود جا در پشت سر، موازی گوش ها نصب میشن.
    اگر شما بخواید سیستمتون رو تبدیل به 7.1 بکنید بهترین گزینه تهیه اسپیکر از خود برند جامو هستش.
    گرچه به نظر من اصلا نیازی به سیستم 7.1 نیست.اگر سیستم 5.1 تون رو دقیق تنظیم کنید و محل جاگیری بلندگوها هم درست انتخاب بشه شما لذت کافی رو خواهید برد.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان جان لینکو دیدم ، کدوم سریش به بودجه من می خوره ؟

خیلی خیلی خوشم اومد از طراحی ها ! دنون هم که هست ماشالا و حرفی نمی مونه اما من سی دی اوریجینال ندارم و می خوام MP3 باهاش پلی کنم . مشکلی در این زمینه نیست ؟ کیفیت داغون mp3 ها تابلو نمی شه ؟ :-s

این مدل DF107 و D-M38 ظاهرا فلش هم می شه بهشون زد ! قیمتش در چه حدوده؟
    مشهد پیدا می شه ؟:(
    من چند روز پیش به صورت اتفاقی پشت ویترین یکی از مغازه ها که واسه تحقیقات سیستمی رفته بودم دیدم و حقیقتش بخاطر اینکه با اینجور سیستم ها سروکار ندارم اصلا نپرسیدم که مدلش چیه و یا قابلیت هاش چیه.فقط از طراحی فوق العاده زیبا و با کیفیتش خوشم اومد که البته اگه اشتباه نکنم یادمه اتیکت قیمت 590 هزار تومنی هم روش خورده بود.
    نمی دونم تو مشهد پیدا میشه یا نه ولی توی تهران هم من فقط توی یکی از مغازه ها دیدم که البته مغازه خیلی گردن کلفتیه.اینجور سیستم ها هرجایی پیدا نمیشه،باید توی مشهد خوب بگردی و اگر به نتیجه نرسیدی مجبوری بیای تهران و خرید کنی.
    در مورد کیفیت موزیک هم مطمئنا شما هرچقدر موزیک بهتر و با بیت ریت بالاتر استفاده کنید جواب بهتری می گیرید.ولی اگر گوشتون به موزیک با سی دی اورجینال و یا سی دی های flac عادت نداشته باشه اصلا صدا براتون تابلو نمیشه.

---------- Post added at 04:11 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------

مرسي mr-rayan
    سوال ديگه كه داشتم اينه كه باندهاي وايرلس مشكل نويز ندارند
    مثلا باديگر امواج تداخل داشته باشه(مثلا موبايل زنگ بخوره و دچار پارازيت بشه) و يا اينكه افت كيفيت داشته باشه
    راستي نظر ت راجع به سينماهاي LG چيه
    كدومشو پيشنهاد ميدي؟
    خواهش می کنم.
    موبایل که روی هرچی شما فکر کنید پارازیت می اندازه.ولی در کل شما از باندهای وایرلستون نویز نمی شنوید.افت کیفیت هم در صورت فاصله بسیار دور با پلیر هست مثلا فاصله دستگاه وایرلستون و پلیرتون بیشتر از 20 متر باشه.
    در مورد سینماهای ال جی هم نظر مثبتی ندارم.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=mr_rayan;5725473]دوست من اگر تا 600 می تونی هزینه کنی یه نگاه به لینک زیر بنداز.ببین تو این سبک چیزی می پسندی تا بهت آدرس بدم بری از نزدیک صدای یک مدل سبک قیمتش رو بشنوی.

می شه لطفا آدرس فروشگاه دنون رو بگذارید این سیستمهای فقط صوتی هستن درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

[QUOTE=mr_rayan;5728071]من چند روز پیش به صورت اتفاقی پشت ویترین یکی از مغازه ها که واسه تحقیقات سیستمی رفته بودم دیدم و حقیقتش بخاطر اینکه با اینجور سیستم ها سروکار ندارم اصلا نپرسیدم که مدلش چیه و یا قابلیت هاش چیه.فقط از طراحی فوق العاده زیبا و با کیفیتش خوشم اومد که البته اگه اشتباه نکنم یادمه اتیکت قیمت 590 هزار تومنی هم روش خورده بود.
    نمی دونم تو مشهد پیدا میشه یا نه ولی توی تهران هم من فقط توی یکی از مغازه ها دیدم که البته مغازه خیلی گردن کلفتیه.اینجور سیستم ها هرجایی پیدا نمیشه،باید توی مشهد خوب بگردی و اگر به نتیجه نرسیدی مجبوری بیای تهران و خرید کنی.
    در مورد کیفیت موزیک هم مطمئنا شما هرچقدر موزیک بهتر و با بیت ریت بالاتر استفاده کنید جواب بهتری می گیرید.ولی اگر گوشتون به موزیک با سی دی اورجینال و یا سی دی های flac عادت نداشته باشه اصلا صدا براتون تابلو نمیشه.

---------- Post added at 04:11 AM ---------- Previous post was at 04:07 AM ----------

آقای رایان

سلام

می شه لطفا بفرمایید کدوم مغازه منظورتونه؟؟ اون مدل دنون که می گید همون مدل 390 هست؟؟ من هم دوست دارم یه سر و گوشی آب بدم... ممنون

]

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این ست هم تو سایت پایونیر بریتانیا هست و هم مالزی و نمیشه دقیق گفت که فقط اروپاییه.
    ولی فکر نکنم اسپیکرها با ساب ووفر باشند بدلیل اینکه اولا من یادمه که ساب ووفر نبود و دوما اینکه هر بلندگو یه ووفر 16 سانتی داره بنابراین نیازی به ساب ووفر نیست.
    شما که میگید دمو نداشتن پس متاسفانه نمیشه رفت و تست گرفت.
    اگر قصد خرید جامو 426 رو دارید تردید نکنید،تو سطح قیمت خودش عالیه.اگر به قول فروشنده صداش تو سطح سری rs هستش بنابراین باز هم پکیج جامو 426 انتخاب عاقلانه تری هستش مضاعف بر اینکه جامو 426 طراحی بهتری هم داره.
    قیمت جامو چنده وستش رو میشه مستقیما به dvdplayer وصل کرده اگر آدرس فروشگاهم بدید ممنون میشم. در ضمن ساخت کدوم کشوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

14

فکر کنم منظور رایان فروشگاه آکوستیک باشه
    نمی دونم آدرس گذاشتن اینجا خلافه یا نه اما از اونجایی که من هنوز پخ نمی تونم بفرستم آدرس صفحه شو می ذارم اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا رایان جان یه سوال !
    این D-M38 با قیمت 590 رو بگیرم یا یه پایونیر rs30 با قیمت 650 ؟

اگه لطف کنی این دو تا رو با هم مقایسشون کنی خیلی خیلی ممنونت می شم . چون بدجور رفته رو مخم اون rs30 .
    مخصوصا این که امکانات خیلی زیادی هم داره ، البته من هدفم فقط آهنگ گوش کردنه اما بازم نمی دونم ، شاید اون rs30 هم مورد خوبی باشه :-s
    اگه راهنمایی کنی در این مورد خیلی خیلی لطف کردی.
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    یه مدل سینمای خانگی با قیمت زیر 1 میلیون تومن که دارای کیفیت پخش صدای عالی باشه رو به بنده معرفی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ویرایش............تکراری
    Last edited by mr_rayan; 30-12-2010 at 06:16.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

فکر کنم منظور رایان فروشگاه آکوستیک باشه
    نمی دونم آدرس گذاشتن اینجا خلافه یا نه اما از اونجایی که من هنوز پخ نمی تونم بفرستم آدرس صفحه شو می ذارم اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا رایان جان یه سوال !
    این D-M38 با قیمت 590 رو بگیرم یا یه پایونیر rs30 با قیمت 650 ؟

اگه لطف کنی این دو تا رو با هم مقایسشون کنی خیلی خیلی ممنونت می شم . چون بدجور رفته رو مخم اون rs30 .
    مخصوصا این که امکانات خیلی زیادی هم داره ، البته من هدفم فقط آهنگ گوش کردنه اما بازم نمی دونم ، شاید اون rs30 هم مورد خوبی باشه :-s
    اگه راهنمایی کنی در این مورد خیلی خیلی لطف کردی.
    مرسی
    نه منظورم فروشگاه آکوستیک نیست .من این مدل رو تو یک مغازه دیدم چهارراه پارک وی ابتدای ولیعصر ،سمت چپ،متاسفانه مغازه تابلو نداشت و اسمش رو نمی دونم.ولی کاملا مشخصه چون مغازه بزرگیه.
    در مورد D-M38 هم عرض کنم اول از همه من قبلا هم عرض کردم که نمی دونم دقیقا کدوم مدل بود و شاید اصلا D-M38 نباشه و یک مدل پایین تر باشه.اگه مجددا رفتم اون سمتی به صورت دقیق تری نگاه می کنم و اگه شد صداش هم می شنوم.
    rs30 هم اصلا قابل مقایسه با اینجور سیستم ها نیست چون این دوتا سیستم هرکدوم مخصوص کار خاصی طراحی شدن.بهرحال این دوتا سیستم اصلا دو سطح و کلاس هم نیستند.
    ولی با توجه به فرمایشات شما از نظر موقعیت مکانی منزل و متراژ و هدف از خرید به نظر من اصلا rs30 بدرد شما نمی خوره.

---------- Post added at 06:15 AM ---------- Previous post was at 06:11 AM ----------

سلام
    یه مدل سینمای خانگی با قیمت زیر 1 میلیون تومن که دارای کیفیت پخش صدای عالی باشه رو به بنده معرفی کنید ممنون میشم
    مدل rs77 شرکت پایونیر هست با حدود قیمت 950 تومن و یا اینکه اگر به صدای نرم تر علاقه مندید یه ست بلندگوی 426 جامو و یه آمپلی فایر تو سطح خودش و یه پلیر مناسب سلیقتون حدود یک میلیون تموم میشه.
    اگر صفحه های پیشین رو مطالعه کنید بچه ها در مورد سیستم هایی که خریدن و قیمتش صحبت کردن.

---------- Post added at 06:17 AM ---------- Previous post was at 06:15 AM ----------

[QUOTE=naamre;5728254]
    دوست من اگر تا 600 می تونی هزینه کنی یه نگاه به لینک زیر بنداز.ببین تو این سبک چیزی می پسندی تا بهت آدرس بدم بری از نزدیک صدای یک مدل سبک قیمتش رو بشنوی.

می شه لطفا آدرس فروشگاه دنون رو بگذارید این سیستمهای فقط صوتی هستن درسته؟
    بله صوتی هستند.چهارراه پارک وی ابتدای ولیعصر سمت چپ.متاسفانه مغازه تابلو نداشت و من اسمش رو بلد نیستم.ولی کاملا مشخصه.چون مغازه یزرگیه.

---------- Post added at 06:19 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------

آقای رایان

سلام

می شه لطفا بفرمایید کدوم مغازه منظورتونه؟؟ اون مدل دنون که می گید همون مدل 390 هست؟؟ من هم دوست دارم یه سر و گوشی آب بدم... ممنون

]
    سلام.آدرس رو پست قبل نوشتم.مدل 390 دنون HOMETHEATER هستش ولی الان بحث در مورد مینی های فای و میکرو های فای هست.

---------- Post added at 06:19 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------

آقای رایان

سلام

]
    سلام.آدرس رو پست قبل نوشتم.مدل 390 دنون HOMETHEATER هستش ولی الان بحث در مورد مینی های فای و میکرو های فای هست.

---------- Post added at 06:19 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------

آقای رایان

سلام

]

---------- Post added at 06:23 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------

قیمت جامو چنده وستش رو میشه مستقیما به dvdplayer وصل کرده اگر آدرس فروشگاهم بدید ممنون میشم. در ضمن ساخت کدوم کشوره؟
    بلندگوهای جامو از 500 تومن هست به بالا.
    مستقیم به dvdplayers وصل نمیشه و آمپلی فایر نیاز داره.
    لینک سایت فروشگاه آکوستیک رو یکی از دوستان چند پست قبل تر قرار داده.
    محصول دانمارک.

12. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دوستان من ال سی دی 40 اینچ C695 سامسونگ گرفتم.حالا یه سینما خانواده میخوام بگیرم
    از این 3 تا مدل کدومشون رو پیشنهاد میکنید

ال جی(LG) مدل:
    LH-790 HTS

پاناسونیک pt875

سونی dz910

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •