خوب مشكل GPS منم حل شد !
در واقع مشكلي نداشت
چند روز پيشا طرفاي شرق شهر كه براي مراسمي اونجا بودم يه ده دقيقه گذاشتمش زير آسمون پهناور و كانكت شد![]()
خوب مشكل GPS منم حل شد !
در واقع مشكلي نداشت
چند روز پيشا طرفاي شرق شهر كه براي مراسمي اونجا بودم يه ده دقيقه گذاشتمش زير آسمون پهناور و كانكت شد![]()
واسه شما هم پیش میاد هر چند روز یه بار گوشی خود به خود خاموش شه و باتریش داغ کنه؟؟ امووونه منو دراورده اکثر اوقات وقتی از جیبم گوشیو در میارم می بینم خاموش شده! واسه روشن کردنشم حتما باید باتری رو یه بار در بیارم و دوباره بزارم سره جاش تا درست شه.
علتش چیه؟؟ واسه همه همینجووریه یا مشکل از گووشیه منه؟؟
آره برای منم همینجوری شده
ولی باتری داغ کردن رو تا حالا ندیدم
این نوکیا لعنتی داره شورشو در میاره شیطونه میگه گوشیمو بفروشم یه xperia purness بگیرما![]()
واسه من از همون اول همینجوری بود! ، ساخت کره هست از خود نمایندگی هم خریدم 3 4 ماه پیش. دوتا دیگه از دوستامم x6 دارن واسه اونا هم دقیقا همیجوریه و بعضی وقتا خاموش میشه..
اگه برا شما همچین مشکلی پیش نمیاد باید بگم خیلی خوش شانسین!
چقدر بد!
خوشبختانه این مشکل رو ندارم.
داغ شدن باطری مشکلی هست که این گوشی داره و تو دفترچه راهنماش هم نوشته ... اما دوستان به نظرتون خاموش شدن خود به خودش طبیعیه؟ منظورم اینه که شاید ویروسی چیزی باشه...![]()
سلام دوستان
هدست گوشیم بر اثر سانحه خراب شد
درست که نمیشه آیا اصلش واسه خریدن گیر میاد؟
lاکثرا کره ای هستند
من میفروشمش
فک میکنی چند برش دارن؟ فک نمی کنم فروختنش دیگه صرف داشته باشه... حداقل باید یه صد تومنی روش گذاشت تا بشه یه چیزه بهتر از این خرید.
سلام .
من به تازگی گوشی x6 خریدم و چندتا سوال برام برام پیش اومده و چند درخواست هم دارم .
1- درایور مودم براش می خوام که بتونم با کامپیوتر از طریق موبایل به اینترنت وصل شم .
2- و اینکه حتما می دونید صفحه نمایش این گوشی خازنی هست و نمیسه از قلم براش استفاده کرد . می خواستم ببینم که آیا قلمی برای این گوشی ها درست شده ؟ اگه هست بگید چه طوره ؟ عکسشم بزارید و اینکه خازنی بهتره یا مقاومتی که میشه از قلم استفاده کرد ؟
3- آیا کیف لپتاپی موبایل برای این گوشی هست ؟
4- این کد قفل که درخواست می کنه چیه ؟
5- چه جوری میشه با وای فای این گوشی کار کرد من که هر کاری کردم نتونستم به وایرلش دانشگاه وصل شم ؟
6- یه برنامه یاهو مسنجر خوب برای این گوشی بزارید ؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)