نه فقط شما دوتا!
بیشتر به منطقه شما مربوط میشه!
نه فقط شما دوتا!
بیشتر به منطقه شما مربوط میشه!
متشکرم بابت دلداری...
این وضعیت الان adsl ماست....
![]()
Last edited by plsboy; 06-09-2010 at 17:39.
خوش بحالت ....
ماله من که خیلی پایین تر از اینه![]()
این سرعت الان منه :
ساعت 6:55 --
شب تا ساعت نزدیک 12 یا 1 میشه انگار خط adsl من رو گاز میگیرن
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
چقدر پینگت خوبه نسبت به من...
من قبلاً پینگم 320 بود یادش بخیر........................
این سرور Paris رو دیگه از کجا گیر آوردی!!
این تست من از سرور کویت:
اینم از سرور Um Al Haiman به فاصله 2 دقیقه :
میبینید که پینگ چقدر تغییر کرده
برای اینکه بتونیم بهتر مقایسه کنیم همه باید از یک سرور تست بگیریم
به نظر من همه از سرور کویت تست بگیرن که نزدیکتر هم هست.
لطفا قبل از تست گرفتن گزینه setting که بالا گوشه سمت چپ هست رو بزنید و Speed Measurement را روی kilobyte تنظیم کنید
والله یک چیزی میگم شاید به ضرر خودم بشه-چون فقط با پینگ کار دارم- ببینید نمیدونم قضیه چیه ولی ip های پارسآفلاین همه توی رنج 91.99.136 تا 91.99.144 هستن ولی از اون موقع که همه چی بهم ریخت یک سری ip 91.99.254 یا 91.99.255 اضافه شد که پینگ عجیب پایینی داشتن...
ولی مشکل همینه که این ip ها انگار که یک سری برنامه فیلترینگ وحشتناک روشون قرار داره که اصلا حتی تست آپلود رو نمیذارن انجام بشه توی تست-البته سرور های اونور آب رو رو میگم-یعنی آپلود صفره...
که واسه من که میخوام COD 6 رو multy بازی کنم عملا اصلا کار نمی کنند و جالبه که وقتی یک سرور هم پیدا میشه که به احتمال زیاد اینور آبی باید باشه میبینی که پینگت توی بازی حتی از اون ip های معمولی پارس آفلاین هم بیشتر میشه.......
یه چیز جالب دیگه هم که دارن اینه که سایت مشترکین پارس آفلاین رو هم باز نمیکنه...
حالا خدا میدونه که چرا این پینگ رو توی speedtest اینقدر پایین میزنه...
حالا یه سوال مگه اکانت شما 128 نبود؟
کدوم منطقه اهوازی؟
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
خوب عزیز فقط به فاصله که نیست....
شاید jitter کانکشن شما زیاده... و همچنین به سرعت isp هایی که تست گرفتید هم مربوط میشه...
شما باید یه سرور مشخص که همیشه توی یک حالت نرمال باشه رو انتخاب کنید و ترجیحا توی اروپا باشه تا هم فاصله باشه و هم isp قابل اطمینان باشه...
اینم سرور کویت...
![]()
Last edited by plsboy; 06-09-2010 at 18:55.
اینم تست من ...
البته من گذاشتم روی کیلو بایت
باید گریست .....
حداقل برو بچ بگن اکانتشون چی هست و از چه شرکتی میگیرن...
دوست عزیز، شما وقتی تست میگیرین اگه تو کادر تست روی copy direct link کلیک کنین، و بعد روی قسمت قرار دادن عکس کلیک کنین و paste رو بزنید، عکس تست رو براتون میگذاره و لازم نیست با نرم افزار capture عکس بگیرین و خودتون آپلود کنید.
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
[QUOTE=plsboy;5375490]ببخشید، آخه بچه های اینجا اکثرا میدونن من چه اشتراکی دارم، اکو 512 شاتل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)