تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 354 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

داره خودمونی میشه tiger111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام به همگی
    میشه تمام عیب وایراد های s5233star را بگید
    اخه می خوام یدونه بخرم

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

سلام به همگی
    میشه بی زحمت تمام عیب های گوشی s5233star رو بگید
    (اخه می خوام یدونه بخرم)
    ممنون

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

ببخشید دوبار گفتم اخه خیلی واجبه
    تمام مواردی که دوست عزیز Milad_4171 گفتن درسته فقط با آپدیت فریمور محدودیت 15 فرم حذف میشه من خودم تا 60 فرم رو باهاش پخش کردم
    در مورد خریدن این گوشی هم من خودم یه 5610 و یه n85 داشتم جفتش رو فروختم و یه استار و s8000jet خریدم از هر دو هم راضی هستم
    حالا دیگه بستگی به خودتون داره که می خوای با گوشی چه کار کنی

2. 5 کاربر از tiger111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام

خیلی ممنون
    فقط من بالاخره نفهمیدم بخرم یا نخرم

هم میگن خوبی هاش زیاده ، هم میگن بدی هاش زیاده

میشه بگید من بخرم بهتره یا نه

درضمن من می تونم تا200 تومن پول گوشی بدم

اگر تو این رنج قیمت گوشی بهتر از s5233star می شناسید بگید

بازهم ممنون
    به قول میلاد مزایاش بیشتر از معایبش هست
    نسبت به قیمتش گوشی خوبیه و بستگی داره انتظارت از گوشی چی باشه و چه نیاز هایی داشته باشی.
    شما نیازهات و استفادت رو بگو که ببینیم به درد شما میخوره یا نه.
    اینم یکی از مزایاش :
    1.باطری بسیار عالی(با کمترین نور ال سی دی و استفاه متوسط حدود یک هفته جواب میده(در مورد باطری strarTV هم تو صفحه 278 گفتیم))
    2.کیفیت خوب هندزفری برای گوش دادن آهنگ(هم نظر منه و هم نظر سایتgsmarena)
    (البته میتونید براش یه تبدیل 3.5 میلیمتری هم بخرید،قیمتش 2-3 هزار تومنه)
    3.دوربینش تو نور روز و در محیط باز بد نیست ولی کلا خیلی تعریفی نداره
    4.صداش معمولیه
    5.صفحه نمایشش نسبت به قیمتش با کیفیت و خوبه
    6.تاچشم معمولیه
    7.به نظر من بدنه نسبتا مقاومی داره
    8.فایل های PDF رو هم تقریبا خوب ساپورت میکنه
    9.منشی تلفنی-تقویم فارسی و منوی فارسی و در ضمن قابلیت ضبط مکالمات رو هم داره و تا 8 گیگ هم رم ساپورت میکه
    و معایبش رو هم که میلاد گفت و یکی دیگه از معایبش اینه که نمیتونید بین چند برنامه که همزمان باز هستند جا به جا بشید
    محدودیت اس ام اس هاش هم 500 تاست
    ولی کلا به نظر من گوشی های تاچ خیلی به درد اس ام اس بازها نمی خورن
    در کل با این قیمت سرش به تنش میارزه و در رده قیمت خودش امکانات خوبی رو ارائه میده و کلا گوشی بدی نیست و به نظر من شما Star TV رو بگیر چون تلویزیونش واسه مسابقات فوتبال خیلی به درد میخوره و ارزش داره 15-20 تومن بیشتر پول بدی. و باز هم به نظر شخصی من با گارانتی اصلی بگیر(به نظر من به دلایل صفحه 272 )
    در ضمن انتظاراتی که از گوشی داری رو حتما بهمون بگو
    Last edited by d.b23; 15-06-2010 at 10:27.

4. 7 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

8

به قول میلاد مزایاش بیشتر از معایبش هست
    نسبت به قیمتش گوشی خوبیه و بستگی داره انتظارت از گوشی چی باشه و چه نیاز هایی داشته باشی.
    شما نیازهات و استفادت رو بگو که ببینیم به درد شما میخوره یا نه.
    اینم یکی از مزایاش :
    1.باطری بسیار عالی(با کمترین نور ال سی دی و استفاه متوسط حدود یک هفته جواب میده(در مورد باطری strarTV هم تو صفحه 278 گفتیم))
    2.کیفیت خوب هندزفری برای گوش دادن آهنگ(هم نظر منه و هم نظر سایتgsmarena)
    (البته میتونید براش یه تبدیل 3.5 میلیمتری هم بخرید،قیمتش 2-3 هزار تومنه)
    3.دوربینش تو نور روز و در محیط باز بد نیست ولی کلا خیلی تعریفی نداره
    4.صداش معمولیه
    5.صفحه نمایشش نسبت به قیمتش با کیفیت و خوبه
    6.تاچشم معمولیه
    7.به نظر من بدنه نسبتا مقاومی داره
    8.فایل های PDF رو هم تقریبا خوب ساپورت میکنه
    9.منشی تلفنی-تقویم فارسی و منوی فارسی و در ضمن قابلیت ضبط مکالمات رو هم داره و تا 8 گیگ هم رم ساپورت میکه
    و معایبش رو هم که میلاد گفت و یکی دیگه از معایبش اینه که نمیتونید بین چند برنامه که همزمان باز هستند جا به جا بشید
    محدودیت اس ام اس هاش هم 500 تاست
    ولی کلا به نظر من گوشی های تاچ خیلی به درد اس ام اس بازها نمی خورن
    در کل با این قیمت سرش به تنش میارزه و در رده قیمت خودش امکانات خوبی رو ارائه میده و کلا گوشی بدی نیست و به نظر من شما Star TV رو بگیر چون تلویزیونش واسه مسابقات فوتبال خیلی به درد میخوره و ارزش داره 15-20 تومن بیشتر پول بدی. و باز هم به نظر شخصی من با گارانتی اصلی بگیر(به نظر من به دلایل صفحه 272 )
    در ضمن انتظاراتی رو که از گوشی داری رو حتما بهمون بگو
    1. باطری گوشی من با کار کرد شدید حدود یک هفته و نیم جواب میداد ( من حرف از باطری نزدم )
    2. شما اگه یه پلیر باز یا کارتون اینه که هفته ای یه هدفون ناب میخرید اینو بدونید که کیفیت پخش موزیک و خصوصا" هدفونش خیلی خیلی پایین تر از واکمن و اکسپرس میوزیک و حتی گوشیهای غیر از ایناست !
    3. اگه واسه دوربین میخای کلا" باید بیخیالش بشی ! حتی 2 مگیهای گوشیهای دیگه هم ازش سر ترند ، البته با صفحهه نمایش کامپیوتر نه گوشی که ملاکشم همینه !
    4. صداش بد نی !
    5. صفحه نمایشش اصلا" استاندارد نیست و زرولیشنش خیلی خیلی پایینه حتی پایین تر از 6300 نوکیا ! !
    6. تاچش بد نی !
    7. خصوصا" در باطریش ! خواهشا" اینو جایی بجز این تاپیک نگید که مسخرتون میکنن ! این یکی واقعا" بی انصافیه ! و کلا" تعصب بی جا رو نشون میده !
    8. یه پی دی اف 17 صفحه ای ریختم ! پشیمونم کرد یه نیم ساعت صبر کردم تا اومد بالا و یه 10 دقیقه ای زوم کردم ! این خیلی مسخرست ! چون با سایز اصلی نشون نمیده و هی باید زوم کنی !
    9. اگه شما گوشیو فارسی کنید منشیتون فارسی میشه ولی اگه انگلیسی حال میکنید کلا" باید بیخیال منشی فارسی بشی چون فارسی نمیشه ( در حالت زبان انگلیسی ) !

محدودیت اسمس 150 تاست ! نه 500 تا ! هر کی گفته ... بوده یا این گوشی رو تا حالا ندیده و اسمس براش نیومده !
    گارانتی توی ایران یعنی کشک ولی من خودم با گارانتی خریدم !
    این گوشی کره ای هم نیست یعنی فقط چین میزنه ! حتی با گارانتی اصلی ! اینو آخرایی که خواستم گوشیو بفروشم فهمیدم !
    مگر اینکه زده باشه مید این کوریا بای سامی !

و بقول یکی از بچه های گوشی باز :

...

اون وقتی که بهش گفتم ، سامسونگ یک برند کره ای ، که فقط بنا به سیاست ها خارجی ایران ، بازار ایران تسخیر کرده ، گوش نکرد!

ایشون ، گوشی s80003 JET خرید!

...

موفق باشید ،

امید

همه میدونن که من کلا" قبلا" گوشی های سامسونگ رو خیلی قبول داشتم و یک طرفدار متعصبش بودم ! ولی الان تعصبو گزاشتم کنار در هر زمینه ای !
    در ضمن ناراحت هم نشدم !
    و کلا" خیلی گوشی بازم یعنی با تمام برند های دنیا کار کردم و داشتمشون !

برید بخرید ! به من چه ! دیگه توی این تایپک نمیام و پیغام هم ندید که این گوشی فلانه بهمانه یه فقط تعصب بیجا رو نشون میده !
    Last edited by Vallio; 15-06-2010 at 10:35.

6. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

1. باطری گوشی من با کار کرد شدید حدود یک هفته و نیم جواب میداد ( من حرف از باطری نزدم )
    2. شما اگه یه پلیر باز یا کارتون اینه که هفته ای یه هدفون ناب میخرید اینو بدونید که کیفیت پخش موزیک و خصوصا" هدفونش خیلی خیلی پایین تر از واکمن و اکسپرس میوزیک و حتی گوشیهای غیر از ایناست !
    3. اگه واسه دوربین میخای کلا" باید بیخیالش بشی ! حتی 2 مگیهای گوشیهای دیگه هم ازش سر ترند ، البته با صفحهه نمایش کامپیوتر نه گوشی که ملاکشم همینه !
    4. صداش بد نیست !
    5. صفحه نمایشش اصلا" استاندارد نیست و زرولیشنش خیلی خیلی پایینه حتی پایین تر از 6300 نوکیا ! !
    6. تاچش بد نیست !
    7. خصوصا" در باطریش ! خواهشا" اینو جایی بجز این تاپیک نگید که مسخرتون میکنن ! این یکی واقعا" بی انصافیه ! و کلا" تعصب بی جا رو نشون میده !
    8. یه پی دی اف 17 صفحه ای ریختم ! پشیمونم کرد یه نیم ساعت صبر کردم تا اومد بالا و یه 10 دقیقه ای زوم کردم ! این خیلی مسخرست ! چون با سایز اصلی نشون نمیده و هی باید زوم کنی !
    9. اگه شما گوشیو فارسی کنید منشیتون فارسی میشه ولی اگه انگلیسی حال میکنید کلا" باید بیخیال منشی فارسی بشی چون فارسی نمیشه ( در حالت زبان انگلیسی ) !

محدودیت اسمس 150 تاست ! نه 500 تا ! هر کی گفته ... بوده یا این گوشی رو تا حالا ندیده و اسمس براش نیومده !
    گارانتی توی ایران یعنی کشک ولی من خودم با گارانتی خریدم !
    این گوشی کره ای هم نیست یعنی فقط چین میزنه ! حتی با گارانتی اصلی ! اینو آخرایی که خواستم گوشیو بفروشم فهمیدم !
    مگر اینکه زده باشه مید این کوریا بای سامی !

و بقول یکی از بچه های گوشی باز :

همه میدونن که من کلا" قبلا" گوشی های سامسونگ رو خیلی قبول داشتم و یک طرفدار متعصبش بودم ! ولی الان تعصبو گزاشتم کنار در هر زمینه ای !
    در ضمن ناراحت هم نشدم !
    و کلا" خیلی گوشی بازم یعنی با تمام برند های دنیا کار کردم و داشتمشون !

برید بخرید ! به من چه ! دیگه توی این تایپک نمیام و پیغام هم ندید که این گوشی فلانه بهمانه یه فقط تعصب بیجا رو نشون میده !
    vallio عزیز چرا ناراحت میشی؟
    منم مثل خودت گوشی بازم و تمام برند های خوب رو تجربه کردم و به این نتیجه رسیدم که باید بر اساس نیاز کاربر گوشی رو انتخاب کرد و نه برند گوشی
    آخه شما از یه گوشی 150 تومنی می خوای که امکانات یه گوشی بالا رو داشته باشه.خوب این که نمیشه.
    شما باید یکم سطح انتظارت رو از یه گوشی با این رده قیمت بیاری پایین و مثلا با آیفون مقایسش نکنی
    منم از رو تعصب حرف نمی زنم.اگه می خواستم رو سامسونگ تعصب داشته باشم تو چند صفحه قبل به R e Z a جان نمی گفتم که بر اساس نیازش بره گوشی AINO سونی اریکسون رو بخره.(تازه من خودم شخصا از سونی اریکسون بدم میاد ولی دلیل نمیشه که بگم گوشی های بدی داره).
    در مورد کیفیت صدا تو هندزفری .شما برو GSM ARENA رو بخون.در ضمن من منظورم کیفیت پخش خود گوشی هست و نه هندزفری موجود درجعبه(که مفت نمیارزه)
    در ضمن شما برو تو قسمت memory status این گوشی و اونجا تو قسمت مسیج می تونی ببینی که ظرفیت اس ام اس های این گوشی 500 تاست( این دیگه به همه ثابت شده)
    تو بند شماره 7 هم که من نفمیدم چی نوشتی ولی هم من و هم خودت می دونیم که باطری این گوشی خوبه.
    در مورد گارانتی هم که خودم تو صفحه 273 یه مطلب با مدرک نوشتم.اون مطلب رو حتما بخون. آخه دیگه گارانتی باید واسه من چیکار میکرد که نکرد؟
    تاچ گوشی که اون همه ضربه خورده بود 2 بار بدون هیچ قید و شرطی عوض کرد.80% کسایی که در طول دوره گارانتی حداقل یه بار پاشون به پارس مایکروتل باز شده از خدماتش کاملا راضی بودن
    در ضمن گارانتی واسه بابای من که نیست من فقط به خاطر خود مصرف کننده میگم و پولشم تو جیب من نمیره.در ضمن من فقط گارانتی پارس ماکروتل رو تایید کردم و بار ها هم گفتم که اگر می خوایید گوشی دیگه ای به غیر از سامسونگ بگیرید حتما بدون گارانتی بگیرید.
    در ضمن ما با هم دوستیم، نه دشمن و دلیلی نداره که شما بخوای ناراحت بشی، من همین جا از شما معذرت می خوام.
    Last edited by d.b23; 15-06-2010 at 11:04.

8. 5 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

منظورم درب پشتی گوشی بود !

10. این کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

منظورم درب پشتی گوشی بود !
    اره درسته در پشتش زود خط میافته.
    الان در های فانتزی جالب براش اومده مثل کوربی(قیمتشونم 5-6 تومن تا 10 تومنه)
    مثلا در هایی مثل این
    Last edited by d.b23; 15-06-2010 at 12:04.

12. 5 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maryam.n98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی

از همتون ممنون بخاطر اطلاعات مفیدتون

من چون عضو جدیدم نمی تونم تشکر کنم در همین جا ازتون تشکر می کنم

و اما نیاز های من از گوشی به ترتیب:

1) قیافه

2) رابط کاربری آسون

3) تاچ خوب

4)پخش تمامی کانال های تلویزیون با کیفیت خوب

5)دوربین

6)اسپیکر و کلا کیفیت صدا و ویدئو

7) باتری خوب

8)محدودیت نداشتن نصب برنامه ها

و در آخر چند تا سوال:

1)این جک 3.5 میلی متری دیگه چیه؟ و به چه درد می خوره؟

2)الان قیمت جدیدش چنده؟

ممنون خوشحال میشم جوابمو بدین

14. 2 کاربر از maryam.n98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tiger111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام به همگی

1) قیافه

2) رابط کاربری آسون

3) تاچ خوب

5)دوربین

7) باتری خوب

و در آخر چند تا سوال:

2)الان قیمت جدیدش چنده؟

قیافه که بستگی به سلیقه ی خودتون داره
    رابط کاربری آسونی داره
    تاچش خوبه حدقل من ازش راضیم
    پخش تمامی کانال های تلویزیون با کیفیت خوب رو باید دوستانی که مدل tv دارن نظر بدن
    دوربینش هم تو روز بد نیس ولی شب کیفیتش پایینه
    کیفیت اسپیکر خوبی داره در حد 5610 هست البته صداش از 5610 بلندتره کیفیت ویدئو خوبه از n85 بهتره
    باتریش هم عالیه راحت یک هفته کار می کنه
    من زیاد برنامه نصب نمی کنم باید دوستانی که تو کار نصب برنامه هستند نظر بدند
    جک 3.5 هم یه نوع تبدیله تا بتونی از هدفون های دیگه هم استفاده کنی
    قیمتش هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم الان قیمتش 140 تومنه

16. 4 کاربر از tiger111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام به همگی

1) قیافه

2) رابط کاربری آسون

3) تاچ خوب

5)دوربین

7) باتری خوب

و در آخر چند تا سوال:

2)الان قیمت جدیدش چنده؟

tiger111 عزیز جواب خیلی از سوال ها رو داد ولی خوب باز منم میگ.البته فکر کنم جفتمون همزمان با هم پست دادیم
    1.قیافش که سلیقه خودته
    2.رابط کاربریش لذت بخش و جالب وخوبه وکلا همه جوره برات راه های دست یابی به بخش های مختلف رو قرار داده ولی همزمان نمی تونی بین چند تا برنامه جا به جا بشی(البته اینترفیس گوشی کلا سلیقه ایه)
    3.تاچش خوبه و ضعیف نیست و نسبت به ضربه ای بودنش سرعت پاسخ گویی خوبی داره(به طور مثال از 5800 بهتره)
    4.بستگی داره کجا باشی و بستگی به شرایط فرق میکنه ولی اکثر اوقات خوب و باکیفیت میگیره(وخیلی از اوقات میشه مثل آینه گرفت)
    5.دوربینش خیلی تعریفی نداره و فقط تو نور و جاهای روشن کاربرد داره
    6.اسپیکرش خوبه و کیفیت صداشم خوبه و پخش ویدئوش معمولیه
    7.عالیه(در مورد باطری موقع پخش تلویزون تو صفحه 278 توضیح دادم) و اصلا اذیت نمیکنه
    8.تا هر چقدر که حافظه داخلی جا داشته باشه میشه برنامه ریخت(حافظه داخلیش 100 Mb هست)
    کلا فکر نمیکنم انقدر فکر نمی کنم تعداد برنامه های جاوای خوب زیاد باشه که بخوای جا کم بیاری
    در ضمن این گوشی ظرفیت اس ام اس هاش 500 تا هست و 50 تا هم میشه رو سیم کارت ذخیره کرد.
    این گوشی یکی از با کیفیت ترین گوشی ها از نظر کیفیت صدا در هنگام مکالمه هم هست(نظر gsmarena)(این مورد رو واقعا خودم خیلی تایید می کنم چون صدا خیلی واضح هست و تو جاهای شلوغ اصلا اذیت نمیشید و راحت می تونید صدای طرف مقابل رو بشنوید)

جک 3.5 میلیمتری در واقع همون خروجی هدفون خودمونه.
    قیمتش star tv با گارانتی پارس مایکروتل حدود 175-180 هزار تومن
    قیمت استار معمولی با گارانتی پارس مایکروتل150 هزار تومن-بدون گارانتی حدود 136 تومن
    Last edited by d.b23; 15-06-2010 at 20:09.

18. 6 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستی یه سوال من واسم پیش اومد
    اول از همه از دوستان تشکر میکنم که یکم این تاپیک رو رو به راه کردن. بدجوری خوابیده بود
    چطوری میشه تیک تیک هایی که هنگام مکالمه شنیده میشه رو قطع کرد؟ من تمام گذینه ها رو خاموش کردم مثلا پیغام هر دقیقه شروع تماس پایان تماس و این چیزا!!
    واقعا روی اعصابه . با هرکی حرف میزنم میگن اعتبارت داره تموم میشه میگم بابا من گوشیم دائمیه اعتبار چیه!؟ یا یارو فکر میکنه اعتبار خودش داره تموم میشه !!!!
    کسی باهاش برخورد کرده!؟ بعضی ها هم توهم زده بودن میگفتن گوشیت کنترله!!!!!

20. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •