تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 312 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من هر چی بگم بازم حرف خودتو میزنی .
    اصلا حرف زدن با شما نتیجه نداره .
    یعنی شما میگی من نمیدونم فیفا 10 چیه یا کنسول چیه یا legendary و world class و semi-pro و ... چه فرقی دارن ؟
    این توهینت رو هم ندید میگیرم و در شان خودم نمیبینم که جواب آدم کوچیکی مثل شما رو بدم ...
    من کجا توهین کردم؟ من هیچ وقت به خودم اجازه توهین به کسی رو نمیدم . مهم نیست از نظر شما بذار من کوچیک باشم و شما بزرگ !! مثلا چیو با این حرفت میخوای ثابت کنی ؟؟ خواستی منو کوچیک جلوه بدی اما با این حرفت فکر نمی کنی خودت رو کوچیک کردی؟!!!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

باز تا پستی ازتون پاک میشه میگین چرا فلان پستم پاک شد... این بحثتون رو هم با هم تو پیغام خصوصی حل و فصل کنید و اینجا ادامش ندیدن.... ممنون

3. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

من کجا توهین کردم؟ من هیچ وقت به خودم اجازه توهین به کسی رو نمیدم . مهم نیست از نظر شما بذار من کوچیک باشم و شما بزرگ !! مثلا چیو با این حرفت میخوای ثابت کنی ؟؟ خواستی منو کوچیک جلوه بدی اما با این حرفت فکر نمی کنی خودت رو کوچیک کردی؟!!!!
    آقا بی خیال بیا این بحثو ادامه ندیم .
    اصلا راستشو بخوای به من ربطی نداره که شما چی فکر میکنی .
    من اومدم گفتم تو لجندری و ورد کلاس میشه راحت برد شما گفتی نمیشه... همین ...
    دیگه انقدر دعوا کردن نداره که ...
    ببین بحث به کجا کشید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی میتونه فایل اکسلی رو که مال تنظیمات گیم پد هستش رو برا دانلود بزاره چون فایل های قبلی هیچکدومشون دانلود نمیشند.
    در ضمن ممنون میشم اگه کسی devdata هم برای دسته Twin USB Joystick بزاره.
    با تشکر

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا بی خیال بیا این بحثو ادامه ندیم .
    اصلا راستشو بخوای به من ربطی نداره که شما چی فکر میکنی .
    من اومدم گفتم تو لجندری و ورد کلاس میشه راحت برد شما گفتی نمیشه... همین ...
    دیگه انقدر دعوا کردن نداره که ...
    ببین بحث به کجا کشید !
    خوب خودمونیم شما هم حرف عجیبی می زنید ها توی آخرین درجه سختی نمیشه به راحتی برد... پس اون وقت توی درجه آماتور چی میشه؟ توی آماتور هست که میشه راحت برنده شد نه درجه سختی افسانه ای. خوب قبول کن اینجا فروم هست همه رقم کاربر داره وقتی یه چنین حرفی می زنید منتظر بازخوردهاش هم باید باشید. البته اصولا باید جدی گرفته نشه. چون به قول شما از هیچی به جنجال کشیده میشه این بحث ها. ولی خوب ما باید سعی کنیم موقع اظهار نظر ها به قضیه مورد نظر همه جانبه نگاه کنیم و عقیده هامون رو طوری بیان کنیم که با بازخوردهای مخالف زیاد روبرو نشه... حالا بیخیال. بهتره ریز بینی نشه این قضیه چون واقعا پیش و پا افتاده هست. برات آرزوی موفقیت در کنکور ارشد می کنم. خدا کمکت می کنه

کسی میتونه فایل اکسلی رو که مال تنظیمات گیم پد هستش رو برا دانلود بزاره چون فایل های قبلی هیچکدومشون دانلود نمیشند.
    در ضمن ممنون میشم اگه کسی devdata هم برای دسته Twin USB Joystick بزاره.
    با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    آقایون سخت ترین درجه بازی چیه ؟
    میشه انگلیسیشو بنویسید

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    آقایون سخت ترین درجه بازی چیه ؟
    میشه انگلیسیشو بنویسید
    Legendary
    World Class
    Professional
    Semi Pro
    Amatur

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

خوب خودمونیم شما هم حرف عجیبی می زنید ها توی آخرین درجه سختی نمیشه به راحتی برد... پس اون وقت توی درجه آماتور چی میشه؟ توی آماتور هست که میشه راحت برنده شد نه درجه سختی افسانه ای. خوب قبول کن اینجا فروم هست همه رقم کاربر داره وقتی یه چنین حرفی می زنید منتظر بازخوردهاش هم باید باشید. البته اصولا باید جدی گرفته نشه. چون به قول شما از هیچی به جنجال کشیده میشه این بحث ها. ولی خوب ما باید سعی کنیم موقع اظهار نظر ها به قضیه مورد نظر همه جانبه نگاه کنیم و عقیده هامون رو طوری بیان کنیم که با بازخوردهای مخالف زیاد روبرو نشه... حالا بیخیال. بهتره ریز بینی نشه این قضیه چون واقعا پیش و پا افتاده هست. برات آرزوی موفقیت در کنکور ارشد می کنم. خدا کمکت می کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه میدونی ... داداش منم اینو بازی کرده .
    اونم بعد از چند دست بازی که قلقش اومد دستش دیگه عمرا رو وردکلاس از کامپیوتر نمیبازه .
    (تازه با این شرح که منو داداشم نشستیم با هم آمار گرفتیم و دیدیم که اون سالی 7 تا بازی کامپیوتر میکنه من سالی 50 تا یعنی من 7 برابر اون بازی می کنم .)
    من فکر کردم شاید همه اینجوری باشن ...
    ولی خب اینم یه تجربه شد که همه مثل هم نیستن .
    *** منم کلا واسه شما آرزوی موفقیت می کنم ، شاد باشی ***

11. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

Legendary
    World Class
    Professional
    Semi Pro
    Amatur
    خیلی ببخشید ولی من توی تنظیماتم قسمت Legendary رو ندارم...
    چی کار کنم؟؟؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من فکر کردم شاید همه اینجوری باشن ...

ولی خب اینم یه تجربه شد که همه مثل هم نیستن .

درصد کمی از گیمرها هستند که با بالاترین درجه سختی این بازی مشکل داشته باشن . نمونش خود من همونطوریکه عرض کردم فقط با 6 ساعت بازی کردن روی این بازی تسلط پیدا کردم بابا ماشالا توی این دوره زمونه گیمرها خیلی باهوش هستن بخصوص ما ایرانیها .
    اصلا من تعجب میکنم که بعضی از دوستان هوش بکار برده شده در این بازیو خیلی بالا میدونن . همونطوریکه بالا گفتم در این بازی از مدل منطق فازی استفاده شده که اساس اون چیت و تقلب و تغییر مدل رفتاری در حالات مختلف بازیه .
    من مجبورم کمی بحثو باز کنم تا مجددا متهم به این نشم که میخوام بازیو تخریب کنم .
    برای بازیهای کامپیوتری معمولا از سه مدل هوش مصنوعی منطق فازی , سیستم شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک استفاده میشه . این مدلها توی کارهای دیگه هم استفاده میشه مثلا توی کار فارکس که خود من هم درش فعالیت میکنم برای پیش بینی قیمتها در مدلهای تکنیکال با این مدلها برخورد داشتم .
    از بین سه مدل بالا سیستم شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک نوظهور تر و همینطور پیشرفته تر از منطق فازی هستند . همونطوریکه که گفتم توی این بازی و همینطور بازی PES از منطق فازی هدف گرا استفاده شده . منطق فازی خودش به 3 دسته تقسیم میشه که بنا به نوع بازی از اونها استفاده میشه مثل نوع رویدادگرا که منطبق با اتفاقات کارکتر واکنش نشون میده .
    در نوع هدف گرا کارکتر حالتی که دارای امتیاز بیشتری هستش رو انتخاب میکنه و در وضعیتهای مختلف برنامه خودشو عوض میکنه . مثلا در وضعیتی که تیم جلو هست یا حالتی که درصد تملک توپ CPU پایین میاد و حالتهای دیگه , با تغییر برنامه و افزایش هوش سعی میکنه این فاصله و گپ رو کاهش بده . حتما تا الان متوجه شدین که کامپیوتر در بازیهای مختلف دارای قدرتهای متفاوتیه ( مثلا در فینالها یا بازیهای حساس قدرت CPU به نهایت خودش میرسه ) و یا در طی بازی دقایقی میبینید که کامپیوتر فشار بیشتری وارد میکنه و موارد دیگه این دقیقا همون تغییر برنامه و افزایش یا کاهش هوش مصنوعیه بازیه که ما مشاهده میکنیم .
    هوش مصنوعیه منطق فازی معمولا از چیت و تقلب در بازی زیاد استفاده میکنه ( بر خلاف انواع دیگر AI ) بعنوان نمونه مواقعی که عقب میوفته دست به ریسک بیشتری میزنه مثلا توی بازی NFS در این مواقع از راههای میونبر که خطر بیشتری هم داره استفاده میکنه یا وقتی جلوتره با کاهش سرعت ریسک برخورد با یک مانع رو کاهش میده اینجا هم به همین شکله زمانیکه شما جلو هستید با افزایش هوش مصنوعی اینکار صورت میگیره .
    بحثو طولانی نمیکنم اگر کسی دوست داشت بیشتر درمورد هوش مصنوعی این بازی توضیح میدم . من فقط میخواستم به دوستان این مساله رو گوش زد کنم که این بازی از سیستم هوش مصنوعی پیشرفته ای استفاده نمیکنه دقیقا مثل بازی PES با موتور TEAMVISION پس لزومی نداره بی جهت بخوایم از AI این بازی طرفداری کنیم و به زور بخوایم این مساله رو به دیگران بقبولونیم که این بازی خیلی سخته و نمیشه راحت در بالاترین درجه سختی بازی از CPU برد . بله هستن افرادی که هنوز با بالاترین درجه مشکل دارن اما این عده درصد پایینی از گیمرها رو تشکیل میدن .

چند ماه پیش یکی از بچه های همین سایت که توی سوئد هوش مصنوعی میخونه یک کتاب درمورد هوش مصنوعی بازیها به من داد که مطالب بسیار جالبه در این زمینه درش وجود داره اگه فرصت کردین حتما یک نگاهی بهش بندازید عنوان کتاب اینه : AI Game Engine Programming کتاب خیلی جالب و کاملیه .
    اگه توی اینترنت پیداش نکردین من میتونم یک جا نسخه PDF این کتاب رو آپلود کنم .
    Last edited by 4039; 13-02-2010 at 12:03.

14. 5 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •