من کجا توهین کردم؟ من هیچ وقت به خودم اجازه توهین به کسی رو نمیدم . مهم نیست از نظر شما بذار من کوچیک باشم و شما بزرگ !! مثلا چیو با این حرفت میخوای ثابت کنی ؟؟ خواستی منو کوچیک جلوه بدی اما با این حرفت فکر نمی کنی خودت رو کوچیک کردی؟!!!!
من کجا توهین کردم؟ من هیچ وقت به خودم اجازه توهین به کسی رو نمیدم . مهم نیست از نظر شما بذار من کوچیک باشم و شما بزرگ !! مثلا چیو با این حرفت میخوای ثابت کنی ؟؟ خواستی منو کوچیک جلوه بدی اما با این حرفت فکر نمی کنی خودت رو کوچیک کردی؟!!!!
باز تا پستی ازتون پاک میشه میگین چرا فلان پستم پاک شد... این بحثتون رو هم با هم تو پیغام خصوصی حل و فصل کنید و اینجا ادامش ندیدن.... ممنون![]()
آقا بی خیال بیا این بحثو ادامه ندیم .
اصلا راستشو بخوای به من ربطی نداره که شما چی فکر میکنی .
من اومدم گفتم تو لجندری و ورد کلاس میشه راحت برد شما گفتی نمیشه... همین ...
دیگه انقدر دعوا کردن نداره که ...
ببین بحث به کجا کشید !
کسی میتونه فایل اکسلی رو که مال تنظیمات گیم پد هستش رو برا دانلود بزاره چون فایل های قبلی هیچکدومشون دانلود نمیشند.
در ضمن ممنون میشم اگه کسی devdata هم برای دسته Twin USB Joystick بزاره.
با تشکر
خوب خودمونیم شما هم حرف عجیبی می زنید ها توی آخرین درجه سختی نمیشه به راحتی برد... پس اون وقت توی درجه آماتور چی میشه؟ توی آماتور هست که میشه راحت برنده شد نه درجه سختی افسانه ای. خوب قبول کن اینجا فروم هست همه رقم کاربر داره وقتی یه چنین حرفی می زنید منتظر بازخوردهاش هم باید باشید. البته اصولا باید جدی گرفته نشه. چون به قول شما از هیچی به جنجال کشیده میشه این بحث ها. ولی خوب ما باید سعی کنیم موقع اظهار نظر ها به قضیه مورد نظر همه جانبه نگاه کنیم و عقیده هامون رو طوری بیان کنیم که با بازخوردهای مخالف زیاد روبرو نشه... حالا بیخیال. بهتره ریز بینی نشه این قضیه چون واقعا پیش و پا افتاده هست. برات آرزوی موفقیت در کنکور ارشد می کنم. خدا کمکت می کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقایون سخت ترین درجه بازی چیه ؟
میشه انگلیسیشو بنویسید
Legendary
World Class
Professional
Semi Pro
Amatur
آخه میدونی ... داداش منم اینو بازی کرده .
اونم بعد از چند دست بازی که قلقش اومد دستش دیگه عمرا رو وردکلاس از کامپیوتر نمیبازه .
(تازه با این شرح که منو داداشم نشستیم با هم آمار گرفتیم و دیدیم که اون سالی 7 تا بازی کامپیوتر میکنه من سالی 50 تا یعنی من 7 برابر اون بازی می کنم .)
من فکر کردم شاید همه اینجوری باشن ...
ولی خب اینم یه تجربه شد که همه مثل هم نیستن .
*** منم کلا واسه شما آرزوی موفقیت می کنم ، شاد باشی ***![]()
خیلی ببخشید ولی من توی تنظیماتم قسمت Legendary رو ندارم...
چی کار کنم؟؟؟
درصد کمی از گیمرها هستند که با بالاترین درجه سختی این بازی مشکل داشته باشن . نمونش خود من همونطوریکه عرض کردم فقط با 6 ساعت بازی کردن روی این بازی تسلط پیدا کردم بابا ماشالا توی این دوره زمونه گیمرها خیلی باهوش هستن بخصوص ما ایرانیها .
اصلا من تعجب میکنم که بعضی از دوستان هوش بکار برده شده در این بازیو خیلی بالا میدونن . همونطوریکه بالا گفتم در این بازی از مدل منطق فازی استفاده شده که اساس اون چیت و تقلب و تغییر مدل رفتاری در حالات مختلف بازیه .
من مجبورم کمی بحثو باز کنم تا مجددا متهم به این نشم که میخوام بازیو تخریب کنم .
برای بازیهای کامپیوتری معمولا از سه مدل هوش مصنوعی منطق فازی , سیستم شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک استفاده میشه . این مدلها توی کارهای دیگه هم استفاده میشه مثلا توی کار فارکس که خود من هم درش فعالیت میکنم برای پیش بینی قیمتها در مدلهای تکنیکال با این مدلها برخورد داشتم .
از بین سه مدل بالا سیستم شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک نوظهور تر و همینطور پیشرفته تر از منطق فازی هستند . همونطوریکه که گفتم توی این بازی و همینطور بازی PES از منطق فازی هدف گرا استفاده شده . منطق فازی خودش به 3 دسته تقسیم میشه که بنا به نوع بازی از اونها استفاده میشه مثل نوع رویدادگرا که منطبق با اتفاقات کارکتر واکنش نشون میده .
در نوع هدف گرا کارکتر حالتی که دارای امتیاز بیشتری هستش رو انتخاب میکنه و در وضعیتهای مختلف برنامه خودشو عوض میکنه . مثلا در وضعیتی که تیم جلو هست یا حالتی که درصد تملک توپ CPU پایین میاد و حالتهای دیگه , با تغییر برنامه و افزایش هوش سعی میکنه این فاصله و گپ رو کاهش بده . حتما تا الان متوجه شدین که کامپیوتر در بازیهای مختلف دارای قدرتهای متفاوتیه ( مثلا در فینالها یا بازیهای حساس قدرت CPU به نهایت خودش میرسه ) و یا در طی بازی دقایقی میبینید که کامپیوتر فشار بیشتری وارد میکنه و موارد دیگه این دقیقا همون تغییر برنامه و افزایش یا کاهش هوش مصنوعیه بازیه که ما مشاهده میکنیم .
هوش مصنوعیه منطق فازی معمولا از چیت و تقلب در بازی زیاد استفاده میکنه ( بر خلاف انواع دیگر AI ) بعنوان نمونه مواقعی که عقب میوفته دست به ریسک بیشتری میزنه مثلا توی بازی NFS در این مواقع از راههای میونبر که خطر بیشتری هم داره استفاده میکنه یا وقتی جلوتره با کاهش سرعت ریسک برخورد با یک مانع رو کاهش میده اینجا هم به همین شکله زمانیکه شما جلو هستید با افزایش هوش مصنوعی اینکار صورت میگیره .
بحثو طولانی نمیکنم اگر کسی دوست داشت بیشتر درمورد هوش مصنوعی این بازی توضیح میدم . من فقط میخواستم به دوستان این مساله رو گوش زد کنم که این بازی از سیستم هوش مصنوعی پیشرفته ای استفاده نمیکنه دقیقا مثل بازی PES با موتور TEAMVISION پس لزومی نداره بی جهت بخوایم از AI این بازی طرفداری کنیم و به زور بخوایم این مساله رو به دیگران بقبولونیم که این بازی خیلی سخته و نمیشه راحت در بالاترین درجه سختی بازی از CPU برد . بله هستن افرادی که هنوز با بالاترین درجه مشکل دارن اما این عده درصد پایینی از گیمرها رو تشکیل میدن .
چند ماه پیش یکی از بچه های همین سایت که توی سوئد هوش مصنوعی میخونه یک کتاب درمورد هوش مصنوعی بازیها به من داد که مطالب بسیار جالبه در این زمینه درش وجود داره اگه فرصت کردین حتما یک نگاهی بهش بندازید عنوان کتاب اینه : AI Game Engine Programming کتاب خیلی جالب و کاملیه .
اگه توی اینترنت پیداش نکردین من میتونم یک جا نسخه PDF این کتاب رو آپلود کنم .
Last edited by 4039; 13-02-2010 at 12:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)