vt20 یا سامسونگ p8000 یا 7000 بهترین ها هستند فعلا .
-نه ----t در واقع امكان دريافت شبكه هاي ديجيتال رو به شما ميده در صورتيكه در استاني كه هستين اين قابليت وجود داشته باشه
-والا براي شبكه هاي ايران نه ديگه تنها همين دو راه هست يا ----t يا تهيه يك ر.س.ي.و.ر و دريافت شبكه هاي استاني
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
ميتونيد به pk هاي ال جي و سري 4 سامي توي اين رنج قيمت و اندازه فكر كنيد
یه سوال پس. چرا شبکه ماهواره ای شبکه خبرمون این قدر بهتره؟ کیفیت فرستنده که نباید فرق کنه؛ هر دو هم که دیجیتالن
-در مورد تفاوت mpeg2 يا همون پخش ماهواره اي و mpeg4 يا همون پخش ديجيتال فرستنده ها خوب تفاوت كمي وجود داره
-عده اي از دوستان نظر متفاوتي دارند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا سایز22 اینچ مدل و مارکش را بگید . ممنون
SAMSUNG B350
B470
C475
LG 340
كه البته 19 هم داره
راستش مال من احتمالا ----t نداره! چون وقتی یه کانالو از ایران میاره بالاش میزنه آنالوگ! میشه برش داشته باشن؟
-اگر مدل شما Ex700 هست حتما بايد داشته باشه در مورد فعال كردنش هم تاپيك زير رو بخونيد كاملا بحث شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا ما خیلی وقته از تکنولوژی عقبیم
پدر محترم برای خودشون قصد خرید LCD یا LED با سقف قیمت 2 الی 2.5 دارن
سایز مورد علاقشون هم 50 میباشد . از این 3 بعدی ها هم نمیخواهد میگه فعلا جا نیفتاده .
خلاصه یه راهنمایی بکنین بگین چی بگیریم
ارادت خاصی هم خودم به سامسونگ دارم .
خیلی خیلی ممنون
آقا یافتم! منطقه رو خاور میانه نباید انتخاب کرد، فقط آنالوگ میگرده! زدم که من تو نیوزلندم دیجیتالم گشت و وجدانا خیلی بهترشد. الان فابل تحمله و با سام آنچنان متفاوت به نظرم نمی یاد. راجع به تاخیر کانال عوض شدنم با یک رقمی کردن کانالها تو آپشن یا برداشتن تیک منتظر بودن برای سه رقم بهتر شد. ممنون از کمکتون. نتایج آزمایشات مربوط به usb و computer متعاقبا اعلام میشه![]()
Last edited by mkhalaj; 06-01-2011 at 12:25.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)