مشخصاتم
cpu 3.4
ram 1gig
vga geforce 7200
مشخصاتم
cpu 3.4
ram 1gig
vga geforce 7200
آره احتمالا چون زیر نوشته Pro Evolution Soccer 2010 PC Demo | Rus
ولی این یکی درسته آخه زیرش نوشته PES 2010 PC DEMO - EN - Direct Link
اونو دانلود نکنین
این یکیو دانلود کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Y@var; 17-09-2009 at 16:17. دليل: اشتباه شد
نقد و بررسی دمو بازی PES 2010 در سایت GAMINGACCESS
نکات خوب :
- گرافیک بازی خیلی زیبا و مطلوب
- بازی رس کامپیوترو نمیکشه من با یک مادر برد آنبورد و بدون کارت گرافیک مستقل بازی کردم چیپ 9300 جی فورس و در حالت مدیوم بازیو با فریم ریت خوب اجرا کردم .
- منوها و آهنگهای داخل منوها
- گیم پلی بازی اعتیاد آوره مثل این میمونه که انگار دارین پینگ پونگ بازی میکنین هی از اینور به اونور میرین شما حتی نمیتونید تصور کنید کلی سال گذشته از PES 6 !
- بازی به قشنگی PES 6 اما گرافیک 2010 هستش .
- بالاخره فهم و درک اجرا و بکار گرفتن استراتژیها آسون شده .
نکات منفی :
- من دو روز پیش فیفا 9 رو بازی کردم حرکت کردن توی این خیلی آسونه . من نمیفهمم چرا آنالوگ راست برای پاس دادن طراحی شده اون باید برای حرکت و دریبل بکار برده بشه .
- من وقتی داشتم روی پچ Libertadores کار میکردم دیدم اونا واقعا بهترن . میشه با یک ضبط صوت و یک بلیط 5 دلاری رفت توی ورزشگاه و صداها رو ضبط کرد . من میتونم صداهایی بهتر از این چنتهای داخل بازیو ضبط کنم . والا من نمیفهم چرا این چنتها و صداهای تماشاگران داخل بازی همیشه اینقدر بد و خراب هستن .
فکر کنم کارت گرافیکت مشکل ساز باشه ، و شاید در حالت Low بشه بازی کرد
این روسیه . دانلود کنیم ؟ یعنی زبون بازی روسیه انگلیسی نمیشه ؟
از لینک مستقیم دومی که گذاشتم دانلود کنین احتمالا انگلیسیشه!
ویرایش: مثل اینکه اینم روسیه آخه آخر لینک دانلودش نوشته RUS! ولی زیرش نوشته ENG!!!
Last edited by Y@var; 17-09-2009 at 16:25.
کدومو ؟ این که باز همونه ، روسیه که...
مهران قرار شدیکی از بچه ها تیکه تیکه دانلود کنه بعد فشردش کنه و نهایت برامون آپلود کنه .
اقا من نمی دونم این کونامی چه علاقی به این دوار کچل داره اینو عوض نمی کنه وقتی با دمو فیفا مقایسه می کنی می بینی دوار فیفا حتی میکروفون هم رو صورتش هست ولی کونامی هنوز این داور کچل رو گذاشته
نکته دوم که به نظز من نکته منفی می یاشد موقع پرتاپ توپ هست شما نمی تونی بازیکنانت را تکون بدید و این را هم کونامی باید یک فکری براش بکنه
و سوم اینکه این قضیه response time هم بعد تو این دمو اذیت میکنه که امیدوارم در نسخه اصلی خیلی بهتر شده باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)