ضمناً حوصله بحث ندارم شما هم نیا بجای دوستت که الان غیبش زد جوابای بی ربط بده یه جواب درست ما اینجا نگرفتیم همش حاشیس اصلاً گورپدر میکروب ساخت! بریم بشینیم پای ال کلاسیکو
ضمناً حوصله بحث ندارم شما هم نیا بجای دوستت که الان غیبش زد جوابای بی ربط بده یه جواب درست ما اینجا نگرفتیم همش حاشیس اصلاً گورپدر میکروب ساخت! بریم بشینیم پای ال کلاسیکو
شما خيلي عصبي هستيا ؟ من ديگه چطوري بهت توض2يح بدم داداش من ؟ ميگم نسخه 7600 رو نصب كن از اين واضح تر؟اون نسخه هم نسخه نهايي محصوب ميشه و هم اين مشكلات مولتي مديا هم نداره ..
ميگم بيا مارو بخور خيلي قاطي هستيا![]()
windows 7 rtm هم نسخه نهايي نهاييه .. شما يبرو تو اين صفحه
اين صد بار شما رفتي نسخه n رو خريدي .. و برو سراغ نسخه هايي كه n نيستند و تو بازار هم موجودند .. مثل من حوصله بازار رو نداري برو از تورنت دانلود كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سوالي بود يا فحشي بود بده ما جواب ميديم .. تو پيسي همه با هم دوستيم پس خوش اخلاق باش
من که سیدی ریتیلو گرفتم دیگه چه فرقی میکنه رفتم از سایتشون اون آپدیته رو گرفتم مشکلم حل شد به خاطر این ناراحتم که همش ادعات میشه اما یه جوابم درست نمیدی سایت میکروبسافت! یه ویندوز7 بیشتر نگذاشته برای دانلود یعنی رسمیش یه دونس حالا تو هی میگی هردوتاش رسمین مگه میشه یعنی هردوتاش یکین؟!
عزیز من چرا بهت فحش بدم من هیچوقت یه همچین کاری نمیکنم اینم روی همه 120 تا پست بی جوابم تو این تالار ...
بیخیال دیگه![]()
دوباره این گل خدمت شمانوشته شده توسط dashmojtaba
چی چی رو حوصله بحث ندارم!؟
یه حرف زدی باید پای لرزش هم بشینی
چی چی رو حرف بی ربط زدم!؟ شما حرف بی ربط زدی که میگی ویندوز مثل جومونگ و طرفداراشم مثل جومونگ! شما اصلا میدنی لینوکس متن باز هستش؟! اصلا میدونی متن باز یعنی چی؟!
خوب اگه لینوکس ندیدی پس چرا طرفداریش رو کردی؟! اگه لینوکس با بازیها مشکل داره, خوب دلیلش خیلی سادس! میگی چیه؟؟؟ خوب گیمهای PC فقط برا Windows میاد!!!
اصلا کلا لینوکس از نظر نرم افزاری با ویندوز فرق میکنه, یعنی سادشو اگه بگم که همه سر در بیارن کلا نرم افزارهای ویندوز با لینوکس فرق داره و رو هم نمیفته!
در ضمن تا این ویندوز هست و کار ما هارو با چند تا کلیک راه میندازه هر کسی به خودش زحمت نمیده برای یه کار ساده فقط تایپ کنه (اینو میگن متن باز)!!!
با سلام خدمت دوستان عزیز...
من یک دی وی دی ویندوز 7 دارم که خریده ام و یک دی وی دی ویندوز 7 هم از اینترنت ماهواره ایی آفلاین برام اومده! در کل دو ویندوز 7 با ورژن متفاوت دارم.
این دو دی وی دی هم تست کردم و وقتی می خوام یکی از این دو ویندوز را برای روی سیستم نصب کنم وقتی دی وی دی بوت میشه و میزنم که شروع به نصب کنم گزینه ی اول رد میشه و در گزینه ی دوم که نوشته file exten... سیستم قفل می کنه و دیگه پیش نمیره! روی همون 0% میمونه!
بر روی یک سیستم دیگه هم تست کردم که تا 4% رفت و سیستم قفل کرد!
می خواستم بدونم که مشکل از چیه که اینها نصب نمیشن؟!
دوست آذربایجانی من کم آوردم ؟ من اصلاً با تو حرف میزدم که خودتو قاطی بحث کردی؟
چیزی از تو پرسیدم؟ ادعام شد؟
؟
؟
؟
!
بیخیال شو بابا شب درازه![]()
خدا امواتتو بیامرزه متن بازه؟ میخوای چندتا کلیپ همینجا از انواع لینوکس بگذارم شاخ دربیاری؟![]()
نمیدونم من کجا گفتم لینوکس بهتر از ویندوزه؟
من فقط گفتم امیدوارم همه دیگه فهمیده باشن بیخود دارن به این سیستم عامل قدیمی اعتبار میدن و یه روزی میرسه که مثل داس قدیمی میشه یادمه یه زمانی ویندوزم کسی در مقابل داس چندان اهمیتی براش نداشت اما باید قبول کرد لینوکس توی سهولت و محیط جادویی که داره تمام ورژنای ویندوزو تو جیبش میبگذاره برو یه سرچ تو گوگل ویدئو بکن حال ندارم برات آپ کنم فیلماشو جناب ادعابایجان!
اون تعاریفی که کردی یه ایراد داشت مشکل لینوکس فقط یه چیزیه که به زودی برطرف میشه اونم همونه که گفتی و اینه که شرکتها باهاش بازی و نرم افزار سازگار نمیسازن اما وقتی تبلیغش حتی ده درصد بیشتر از اینی که هست بشه همه میفهمن چه اعجوبه ایو بهش بی توجهی کردن و مطمئن باش یه روزی تمام همین بازیای ویندوزم مثل بازیای آتاری!!! توی یه سیستم عامل یا یه چیزی بهتر از این بنجلات با شبیه ساز اجرا میشه توی همین لینوکس ارزم به هزورت که خیلی چیزا با شبیه ساز اجرا میشه به زودی لینوکسی میشوید و مجبور میشید قبولش کنید اون روز دیگه نیستید پای این حرفاتون وایسید آقای جوان آذربایجانی ... هستید؟؟؟!![]()
Last edited by dashmojtaba; 29-11-2009 at 22:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)