آره هنوز که نتونستم استفاده کنم توی ویستا.
ایکس پی هم توی بازیها مشکل داره! بعد از چند دقیقه شروع میکنه به گیر کردن (همه بازیها)
آره هنوز که نتونستم استفاده کنم توی ویستا.
ایکس پی هم توی بازیها مشکل داره! بعد از چند دقیقه شروع میکنه به گیر کردن (همه بازیها)
خوب یک سوال ! شما از مود استفاده کردید ؟!
اگر استفاده کردید باید بگم که بعد از استفاده از مود به هیچ وجه نباید تنظیمات بازی رو دست بزنید ... چون اگه دست بزنید بعد از چند دقیقه هی گیر میکنه !
یعنی چی؟! منظورتون رو متوجه نمیشم!
از مود افزایش FPS استفاده کردید ؟!
خیر ؛ اصلاً هیچی روش نصب نمیشه
شما ویندوزتون رو یک بار عوض کنید ...
ترجیحا سرویس پک دو 32 بیتی ... تا ببینید مشکلی هست یا نه ..
این هم اپدیت پچ جدید به شماره 1.4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ويندوز ايكس پي ريختم...
الان دارم دوباره بازي رو نصب ميكنم.
سلام
من تازه این بازیو گرفتم. با کلی مکافات نصبش کردم ولی حالا که میرم توی بازی 2 دقیقه که بازی می کنم یه دفعه محیط بازی شروع می کنه به چرخیدن و اعصابمو خرد می کنه، چرا این طوری میشه؟ و یه سوال دیگه هم دارم، برای این که بتونم توی بازی سیو کنم حتما باید به سایت بازی برم و یه برنامه ای که اون میگه رو دانلود کنم؟؟؟ در ضمن من سرعت اینترنتم پایینه و adsl ندارم، راحت میشه کاری رو که توی اینترنت ازم می خواد انجام بدم؟؟؟ ممنون ( آخه اصلا می ارزه آدم برای یه بازی این قدر مکافات بکشه؟؟؟ چرا این بازی رو این طوری کردن؟؟؟
)
آقا ويندوز ايكس پي ريختم با فريم ورك هاي جديد ؛ بازي نصب شد و دارم بازي ميكنم.
ولي به نظر من يه كم بازي ايراد داره ؛ شب كه ميشه فريم كم ميشه مياد روي 20fps و اينا.
راهي داره؟!
يا به نظرتون سيستم من ضعيف هست؟!(كه البته فكر نكنم!)
ولي خودمونيم ها! ديگه حال اون همه برنامه كه روي ويندوز نصب بود رو ندارم كه نصبشون كنم دو مرتبه!
بازيش هم باحاله به نظرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)