تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 285 از 334 اولاول ... 185235275281282283284285286287288289295 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,841 به 2,850 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

من یه رفیقی دارم نمایشگاه داره.6ماه پیش رفتم پیشش یکی از همین ماشینا که میگی اسمشو نبر (صفر-سفید)تو نمایشگاهش بود .ازش درباره ی این ماشین ..... پرسیدم اون بنده خدا هم برگشت گفت: اون 132ها بد مشتری بود ولی حدالقلش این بود یکی میومد قیمتشو میپرسید اما این لامصب رو حتی نمیاد کسی بپرسه چند هست 1ماه ونیمه رو دستمون مونده
    دوست من این حرفتون کاملا درسته ! یکی از همکارام صفرشو تحویل گرفت بعد از اینکه در حین رانندگی لیور دندش از جا در میاد تو خونه میندازه تا بفروشه خلاصه دو سه ماه ماشین رو واسه فروش گذاشت کسی نخرید آخرش مجبور شد به یه بنده خدایی بندازه اونهم نه نقدی خریدار یه دونه لپتاپ بهش داده ما بقی پولشو گفته سر 6 ماه با این وجود هم همکارم راضی بود میگفت این ... رو فروختم انگار کوه از رو دوشم برداشته شده

2. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان لطف کنن دوباره بحث ها رو به جنجال نکشن
    تعدادی از دوستان طرفدار این ماشین هستن تعدادی دوستش ندارن
    هر کس خواهش میکنم حرف خودش رو با دلیل و مدرک قانع کننده و فنی بگه .
    هر ماشینی معایب و نقاط قوتی داره و باید توی هر مقایسه این موارد همراه همدیگه مورد بررسی قرار داده بشه و از نظرات و نگاه
    یک جانبه خود داری بشه .

4. 6 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    کی میدونه موقع تحویل چند لیتر بنزین میزنن
    من 130 تا باهاش رفتم هنوز تموم نشده موقع تحویل آمپرش دقیقا رو E بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

سلام دوستان ! اینطور که به نظر میرسه کیفیت تیبا از ابتدای تولید یه خورده بهتر شده دیروز پشت فرمون یه دونه صفرش نشستم مال یکی از دوستان بود 3 روزه تحویل گرفته به نظرم اومد صندلیهاش راحتتر از مدلهای قبلیه نمیدونم واقعا صندلیهاش بهتر شده یا من اینجوری احساس کردم در ضمن شتابش هم خوب بود ولی مشکل صدای داخل اتاق همچنان پابرجا بود یه نکته دیگه هم رنگ گیلاسیش بود که به نظرم خیلی به این ماشین میاد یکی از دوستان گفت با تعویض لاستیکهاش مقدار خیلی زیادی از سر و صدای داخل اتاق کم میشه اون دوستم لاستیک جی تی اندونزی انداخته بود میگفت ماشین خیلی خوش فرمون و کم سر و صدا شده

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1) هیچکس نمی گه تیبا بی ایراد و بهترین ماشین هست وحتی به پای ریو و L90 از لحاظ فنی نمی رسه.
    2)این ماشین کیفیت ساختش مثل بقیه ماشین های داخلی هست
    3)نسبت به پراید 10 تومنی ارزش خریدن رو داره
    4)به هیچ عنوان قابل مقایسه با پراید نیست از هر لحاظ چون من 6 سال انواع پراید رو داشتم.
    5)توی خیلی از موارد مثل سیستم تعلیق و فرمون و و ..... از ماشین های داخلی دیگه بهتره .
    6)ایراد اگه بیان می شه باید مستدل باشه و این آشغاله و این فلانه این بهمانه دلیل نیست.
    7)کسایی که تیبا دارن ازش راضیند و کسایی که ندارن از تیبا ناراضی!!!!!!!!!!!!!!!!
    8)ریو و سمند و L90 و.SDهم که اولش اومد کارشناسان محترم وطنی!!!!فریاد وا ویلا و وا مصیبتا سر دادن اما حالا ریو دیگه گیر نم آد و L90 شده 16 تومن و SD هم.........
    بدرود
    سلام دوست عزیز
    من برای خودم 206,405 و پراید برای مدت طولانی داشتم و در خانواده هم تیبا و سمند lx و تندر 90 فول زیاد سوار شدم. از رفیق رفقا هم 206 صندوقدار و ... سوار شدم. (اصلا هم نمی خوام پز بدم چون این ماشینا هیچ پز دادنی ندارن)
    تیبا فقط از یک خودرو با کیفیت تره که اونم پراید هست.
    در بین خودرو های زیر 20 میلیونی که من سوار شدم 206 صندوق دار V8 بهترین کیفیت رو داره و بعد هم تندر 90 و سمند LX .
    شما اگه زحمت بکشید و 1 بار این خودرو ها رو (حتی همون سمند) رو برونید می فهمید کدوم خودرو باکیفیته و کدوم بی کیفیت.
    ال 90 اگه 16 تونه کاملا نسبت به قیمتش می ارزه و این خودرو ها اصلا قابل قیاس با تیبا نیستند.
    این انتقاد ها خیلی هم مفید خواهد بود چون کسی که قصد خرید این خودرو را داره متوجه کارایی این خودرو میشه.
    تیبا تنها برای کسی می تونه مفید باشه که یک عمر پراید داشته.

موفق باشید

8. 5 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

قفل میشه تا رسیدگی بشه

10. 5 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان
    من تجربه رانندگی 8000 کیلومتر با تیبا رو دارم
    خدمتتون عرض کنم که تیبا در رنج قیمت خودش خودرویی تامل برانگیزه
    من چیزایی رو که از این خودرو مد نظرمه مینویسم
    1-شما باید حواستون باشه که این خودرو 2 تومن از پراید گرون تره پس لطفا انتظاراتتون رو زیاد بالا نباید ببرید
    2-خوب حالا این خوردرو از حجم موتور 1300cc به 1500cc افزایش داده شده که نتیجه این افزایش باعث شده خودرو از 63 اسب به 80 برسه و گشتاور از 103 به 126 ارتقا یافته,که نسبت وزن به قدرت پراید معادل 12.5 کیلوگرم به ازای هر اسب بخار است و در تیبا نسبت وزن به قدرت معادل 12.66 کیلوگرم به ازای هر اسب بخار است که تفاوت آنچنانی با پراید ندارد!ولی در عمل تیبا خود را بهتر نشان داده اما واقعا جای تاسف دارد با 1500cc حجم موتور تنها 80 اسب تولید کند(خودروی پیکانتو از شرکت کیا موتورز با حجم موتور تنها 998cc قادر به تولید 80 اسب بخار میباشد)
    3-شتاب 0 تا 100 کیلومتر خودرو من هر کار کردم از 12.5 ثانیه کمتر نشد که با احتساب خطای کیلومتر شمار تیبا همون 13 یا 13.5 میشه ولی شتاب صفر تا 70 به نظرم جالبه وشتاب ثانویه هم در حد خودش خوبه
    4-نرمی ماشین هم خوبه و اصلا با پراید قیاس نکنید
    5-در مورد جادار بودن صندوق عقب که هیچ شکی توش نیست(یادتون نره همه نسبت به پرایده)
    فقط در مورد بزرگ بودن صندلی عقب شک دارم بزرگ تر هست ولی نه اونقدر که بعضیا غلو میکنند
    عرض نهایی پراید:1605mm و تیبا 1635mm که میشه نهایت 2 سانتی متر!!! این خصاصت یه شرکتو میرسونه!
    6-در مورد کیفیت مواد داخل باید بگم اصلا انتطار نداشتم با چنین کیفیتی رو به رو بشم,کیفیت همین پرایدا رو داره
    نمیدونم چرا سایپا اینقدر علاقه داره به این رنگ؟ فرض کنید مشکی یا کرمی می بود چی میشد! یا حتی رنگ ال ای دی ها شو عوض نکرده,خوب معلومه هر آدمی که اول بشینه این چیزارو ببینه یاد پراید میفته خوب حقم داره,از نظر عاق بندی صدا واقعا افتضاحه(به نظر من بدترین اشتباه)اقلا عایق بندی صدای موتورشو حل میکردن
    کسی که داخل خودرو میشینه دوست داره سکوت برقرار باشه البته خودروی من خداروشکرانه به سر وصدا هنوز نیافتاده,از نظر کولر وبخاری هم به نظر من خوبه البته به نظر میرسه فنشو اورکلاک کردن
    سرو تونو درد نیارم در کل داخل کابین از نظر ظاهری و کیفیت فرقی با پراید نداره
    7-صندلیهای جلو خوبه عقبو ننشستم
    8-کیفیت باندها نسبت به پراید واقعا بهتره ولی از بیس خبری نیست
    9-کلاچش خوبه دنده ها با تعویض واسکازین واقعا خوب شده,ترمزاشم در داخل شهر خوب عمل میکنه(خارج شهرو امتحان نکردم)
    10-یه چیزی این وسط هست اگه نگم دلم راضی نمیشه نمیدونم چرا بعد دو سه روز که پشتش نمیشینم واقعا دلم براش تنگ میشه من از رانندگی با تیبا لذت میبرم
    11-راستی اینو اضافه کنم تو جاده واقعا خوشو نشون میده:تسط بر جاده و فرمون نداشتن لرزش فرمون شتاب ثانویه خوب و . . .
    12-وقتی فن روشن میشه ماشین لرزش خفیفی پیدا میکنه,استارت ماشین پرایدیه,با همون آهنگم روشن میشه,گیربکس خیلی زوزه میکشه
    13-مصرف سوخت تیبا:مصرف سوختش برای من اوایل همون صدی 7.5 تو شهر میسوزوند که تا یه ماه قبل به 12 هم میسوزوند دوباره باز بهتر شده نمیدونم چه شه؟کلا مصرفشم خوبه
    14-نتیجه گیری نهایی:خودرو در ایران همه میدونن شانسیه که تیبا هم فرقی نمیکنه
    باید خودتون ببینید چی میخواین؟البته من به جای شماها بودم اوخر سال 91 میگرفتم(به امید بهتر شدن)
    در کل من با مشکلاتش ساختم و واقعا راضیم
    وقت بخیر

12. 7 کاربر از greenheart7178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

9

سلام خدمت همه ی دوستان

6-در مورد کیفیت مواد داخل باید بگم اصلا انتطار نداشتم با چنین کیفیتی رو به رو بشم,کیفیت همین پرایدا رو داره
    نمیدونم چرا سایپا اینقدر علاقه داره به این رنگ؟ فرض کنید مشکی یا کرمی می بود چی میشد! یا حتی رنگ ال ای دی ها شو عوض نکرده,خوب معلومه هر آدمی که اول بشینه این چیزارو ببینه یاد پراید میفته خوب حقم داره,از نظر عاق بندی صدا واقعا افتضاحه(به نظر من بدترین اشتباه)اقلا عایق بندی صدای موتورشو حل میکردن
    کسی که داخل خودرو میشینه دوست داره سکوت برقرار باشه البته خودروی من خداروشکرانه به سر وصدا هنوز نیافتاده,از نظر کولر وبخاری هم به نظر من خوبه البته به نظر میرسه فنشو اورکلاک کردن
    سرو تونو درد نیارم در کل داخل کابین از نظر ظاهری و کیفیت فرقی با پراید نداره
    7-صندلیهای جلو خوبه عقبو ننشستم
    8-کیفیت باندها نسبت به پراید واقعا بهتره ولی از بیس خبری نیست
    9-کلاچش خوبه دنده ها با تعویض واسکازین واقعا خوب شده,ترمزاشم در داخل شهر خوب عمل میکنه(خارج شهرو امتحان نکردم)
    10-یه چیزی این وسط هست اگه نگم دلم راضی نمیشه نمیدونم چرا بعد دو سه روز که پشتش نمیشینم واقعا دلم براش تنگ میشه من از رانندگی با تیبا لذت میبرم
    11-راستی اینو اضافه کنم تو جاده واقعا خوشو نشون میده:تسط بر جاده و فرمون نداشتن لرزش فرمون شتاب ثانویه خوب و . . .
    12-وقتی فن روشن میشه ماشین لرزش خفیفی پیدا میکنه,استارت ماشین پرایدیه,با همون آهنگم روشن میشه,گیربکس خیلی زوزه میکشه
    13-مصرف سوخت تیبا:مصرف سوختش برای من اوایل همون صدی 7.5 تو شهر میسوزوند که تا یه ماه قبل به 12 هم میسوزوند دوباره باز بهتر شده نمیدونم چه شه؟کلا مصرفشم خوبه
    14-نتیجه گیری نهایی:خودرو در ایران همه میدونن شانسیه که تیبا هم فرقی نمیکنه
    باید خودتون ببینید چی میخواین؟البته من به جای شماها بودم اوخر سال 91 میگرفتم(به امید بهتر شدن)
    در کل من با مشکلاتش ساختم و واقعا راضیم
    وقت بخیر
    با تشکر از شما
    من هم قبول دارم که کیفیت و متریال ساخت قطعات داخل ماشین بالا نیست. وحتی با همین کیفیت می تونستن بهتر طراحیش کنن. اما نمی دونم چرا طراحی یکنواخت و کسل کننده مثل پراید نیست.
    مخصوصآ وقتی از بیرون به داخل نگاه می کنی. ولی نمی دونم سایپا چرا اینقدر به ترکیب مشکی و خاکستری علاقه داره ؟؟؟؟؟؟؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از شما
    ولی نمی دونم سایپا چرا اینقدر به ترکیب مشکی و خاکستری علاقه داره ؟؟؟؟؟؟؟
    این مساله طراحی نیست و وقتی از یک سری مواد اولیه برای تولید انبوه استفاده میشه قیمت تولید و سود بهتری داره
    شما پدال های پراید و ریو و تیبا رو مقایسه کنید اونها هم مثل همند حتی دیام و حتی فکر می کنم کل سیستم گیرباکس(البته پراید و تیبا)

داره خودمونی میشه abolfazl12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

من تا اینجا از سخنان دوستان فهمیدم هر کس خودرو تیبا داره داره ازش تعریف میکنه چون هیچ کس به ماست خودش ترش نمیگه وبرای اینکه خودشو قانع کنه که ماشین خوبی داره ازش تعریف میکنه حالا من خودم تیبا داشتم اولا که شکل وطراحیش بسیار زشته وخیلی سروصدا داره که به نظر من نباید این ایراد رو داشته باشه چون همین پراید های جدید این مشکل براشون حل شده ولی خوب کمی هم از پراید بهتره و اون بهتریش فقط حجم موتورش است خلاصه کلام من خودم رو از شر خودروهای سایپا کم کردم وبا اتوبوس به مسافرت میرمچون هم جاداره وهم داری تنکنولوژی بالایی است مثل اینک در ابتدایی را خوابم میبره ووقتی بیدار شدم میبینم منو رسونده مقصد
    موفق باشید

16. 2 کاربر از abolfazl12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •