سلام خدمت همه ی دوستان
6-در مورد کیفیت مواد داخل باید بگم اصلا انتطار نداشتم با چنین کیفیتی رو به رو بشم,کیفیت همین پرایدا رو داره
نمیدونم چرا سایپا اینقدر علاقه داره به این رنگ؟ فرض کنید مشکی یا کرمی می بود چی میشد! یا حتی رنگ ال ای دی ها شو عوض نکرده,خوب معلومه هر آدمی که اول بشینه این چیزارو ببینه یاد پراید میفته خوب حقم داره,از نظر عاق بندی صدا واقعا افتضاحه(به نظر من بدترین اشتباه)اقلا عایق بندی صدای موتورشو حل میکردن
کسی که داخل خودرو میشینه دوست داره سکوت برقرار باشه البته خودروی من خداروشکرانه به سر وصدا هنوز نیافتاده,از نظر کولر وبخاری هم به نظر من خوبه البته به نظر میرسه فنشو اورکلاک کردن
سرو تونو درد نیارم در کل داخل کابین از نظر ظاهری و کیفیت فرقی با پراید نداره
7-صندلیهای جلو خوبه عقبو ننشستم
8-کیفیت باندها نسبت به پراید واقعا بهتره ولی از بیس خبری نیست
9-کلاچش خوبه دنده ها با تعویض واسکازین واقعا خوب شده,ترمزاشم در داخل شهر خوب عمل میکنه(خارج شهرو امتحان نکردم)
10-یه چیزی این وسط هست اگه نگم دلم راضی نمیشه نمیدونم چرا بعد دو سه روز که پشتش نمیشینم واقعا دلم براش تنگ میشه من از رانندگی با تیبا لذت میبرم
11-راستی اینو اضافه کنم تو جاده واقعا خوشو نشون میده:تسط بر جاده و فرمون نداشتن لرزش فرمون شتاب ثانویه خوب و . . .
12-وقتی فن روشن میشه ماشین لرزش خفیفی پیدا میکنه,استارت ماشین پرایدیه,با همون آهنگم روشن میشه,گیربکس خیلی زوزه میکشه
13-مصرف سوخت تیبا:مصرف سوختش برای من اوایل همون صدی 7.5 تو شهر میسوزوند که تا یه ماه قبل به 12 هم میسوزوند دوباره باز بهتر شده نمیدونم چه شه؟کلا مصرفشم خوبه
14-نتیجه گیری نهایی:خودرو در ایران همه میدونن شانسیه که تیبا هم فرقی نمیکنه
باید خودتون ببینید چی میخواین؟البته من به جای شماها بودم اوخر سال 91 میگرفتم(به امید بهتر شدن)
در کل من با مشکلاتش ساختم و واقعا راضیم
وقت بخیر