اتفاقا من World at War رو ترجیح می دم.
اتفاقا من World at War رو ترجیح می دم.
چیه WaW رو ترجیح میدید ؟
داستان ؟ گرافیک ؟ صدا ؟ موزیک ؟ موضوع ؟
داستانش که به نظر من 0 بود. گرافیک تا حدودی از Mw2 کمتر بود. (40%)
گیم پلی که گیم پلی Mw2 خیلی بهتر از WaW بود. اگه بازی Mw2 رو بازی کرده باشید این حرف رو نمیزنید.
خوب شاید این نظر شما بود !! و اینایی که من گفتم هم نظر من بود.![]()
من به شخصه از waw خیلی بیشتر خوشم اومد
مخصوصا جنگیدن با چشم بادومی ها
خداييش modern warfare 2 شاهكاري بود و حقشه كه بهترين بازي سال از همه نظر شه، و خلاصه تركوند!!! اما بايد به world at war هم حق داد. بنده خدا مثلا اومده براي جنگ جهاني ساخته ديگه!! بايد هم از لحاظ اسلحه و متعلقات و داستان و ساير محدودتر و شايد هم ضعيفتر باشه!!
ببین این میشه حرف من
وقتی که این شرکت جنگ مودرن رو میسازه یه ذهنیتی در بین پلیر ها به وجود میاره و وقتی جنگ جهانی رو ساخت به اون ذهنیت ر**رفت!
خوب معلومه که موضوعش رو ترجیح می دهم.معلومه که غیر از موضوع و موسیقی در سایر موارد MW2 برتره.
منظورم گرافیک و گیم پلی و ... هست. البته اینکه بازی های مربوط به جنگ جهانی رو ترجیح می دهم چیزی از ارزش های بازی های مدرن کم نمی کنه.
من MW2 رو هم بازی کردم. به نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).
به نظر من هم modern warfare 2 یک شاهکار بود
بازی داستان بسیار قشنگی داشت و تا حدودی هم احساسی
من که خودم رو کامل جای شخصیت های بازی فرض کرده بودم
مخصوصا Roach
ولی به قول دوستمون که گفت :
خیلی زود به پایان میرسهبه نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).
حتی من روی درجه سختش بازی کردم و تقریبا توی چیزی حدود 6 - 7 ساعت بازی تموم شد
WAW هم به نظر من یکی از بازیهای خوب بود ولی یه جورایی جنگ جهانی برای من تکراری شده بود و یه خورده خسته کننده
درسته ولي نميشه كه با اين طراحي مراحل توپ بازي طولاني تر بشه خداييش رو هر act واقعا كاركرده بودند ولي بازم با اين همه ماموريت هاي جانبي كوتاه بودن بازي رو به كل كم رنگ كردبه نظر من بزرگترین ایرادش این بود که زود تموم می شه (چیزی حدود 5 ساعت).![]()
خب دوستان به نظر من اصلا مقایسه این دو بازی از همه لحاظ قابل قبول نیست
چون هر کدام از قسمت ها المان های موفق خودشون رو داشتند ....
Mw2 ساخته شده در مدت 2 سال و حاصل تفکرات و اندیشه هایی هست که باید ادامه ای قابل قبول برای Mw1 می داشت.
تنها و تنها موردی که میشه مقایسه کرد گرافیک هستش که خب یک سال از عمر Wow میگذره و مطمئنا Mw2 بهتر خواهد بود.
نه گیم پلی نه داستان و نه موزیک به دلیل داشتن جو کاملا متناقص قابل مقایسه نخواهد بود.
من یه مشکل پیدا کردم
ویندوزم شدیدآ خراب شده و باید ویندوز عوض کنم ولی نمیدونم پوشه Save بازی کجاست تا کپی بگیرم و مجبور نشم مراحل رو از اول برم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)