ظاهر هیچ تفاوتی نکرده ولی کاراییش بالاتر رفته
ببخشید دوست عزیز فراموش کردم این پلاگین های flv رو بذارم
فقط کافیه نصبشون کنید,برای من جواب داد و اجرا شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهر هیچ تفاوتی نکرده ولی کاراییش بالاتر رفته
ببخشید دوست عزیز فراموش کردم این پلاگین های flv رو بذارم
فقط کافیه نصبشون کنید,برای من جواب داد و اجرا شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پلاگین هاشو دارم .. ببین یه سری flv رو که کر پلیر نشون نمیداد اینم نمیده... آخه این برنامه قدیمیه.. فکر کنم coreplaye ادامه همین پروژه باشه که چون این پروژه یه پروژه opensource و مجانی بود اسمشو یه تغییری دادن و پولیش کردن... یه چیزایی هم در این مورد خونده بودم قبلا... راستی یه سوالی نمیشه رو coreplayer پلاگین نصب کرد یا کاری کرد که پشتیبانی فایل هاش بهتر بشه... کدک AC-3 رو نداره واقعا تو ذوق آدم میخوره
از کدوم نسخه ی coreplaye استفاده میکنی؟از این ورژن CorePlayer v1.3.2 Build-6909 for SP؟؟؟![]()
for SP یعنی چی؟؟؟؟ مخفف SAMARTPHONE هست؟ ؟؟؟
ورژنش 1.3.2 هستش و این کدک رو نداره.. 1.3.0 هم این مشکلو داشت
فارسی ساز خوب چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام.
با این تفاسیر من نظرم اینه که اصلا" تو فکرش نری فعلا" که داره کار میکنه باهاش کار کنی و لذت ببری .بعدا" هم اگر دیدی خراب شده نهایتا" 40 دقیقه کار دراه که تاچت رو تعویض کنی اما انشاا... که هیچ طوری نمیشه.
سلام.
باید تست کنم و تو رجیستری رو بگردم. اگر چیزی پیدا کردم خبرت میکنم ولی اینو بگم قاعدتا" باید موجود باشه.
سلام.
mobidiv v.4.16
مثلا من یه فایل فایل تصویری VOB یا همون پسوند فایل های دی وی دی رو به divx به همراه ----- صدای AC3 تبدیل کردم,و این فایل رو به راحتی روی این ورژن از coreplayer اجرا کردم.
حالا منظور دقیق شما چیه؟؟
دقیقا همین صدا رو پخش نمیکنه و میگه که این کدک رو نداره.... من ورژنی که تو موبایلستان بود دانلود کردم
Last edited by Amin.M.1986; 06-07-2009 at 08:00.
این پک بزرگ امنیا 16 گیگ رنگ گوشی چه رنگی هست؟
آیا پک بزرگ با گارانتی مایکروتل هم وجود داره و قیمت ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)