سلام من مودم گرفتم بعد دارم از شاتل سرویس میگیرم میخواستم ببینم مودم از usb بهتره وصل شه یا از lan ممنون اگه سوال ابتدایی بود به بزرگی خودتون ببخشید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام من مودم گرفتم بعد دارم از شاتل سرویس میگیرم میخواستم ببینم مودم از usb بهتره وصل شه یا از lan ممنون اگه سوال ابتدایی بود به بزرگی خودتون ببخشید
Lan راحتتره !
استفاده از LAN به مراتب راحتتر هستش..
وقتی از lan استفاده میکنی دیگه درگیر پیدا کردن سیدیهای درایور مودم نیستی
میتونی مودم رو طوری تنظیم کنی که دیگه حتی به کانکشن ساختن هم نیاز نداشته باشی و هروقت کامپیوتر رو روشن کنی تو اینترنت باشی...
------------------------
ببخشید اشتباه شد
Last edited by m1d1y; 18-01-2009 at 00:12.
به اینجور سایتا میشه اطمینان کرد ؟ یه نمونه سایت مثال میزنید.باید تو سایت هایی که به ارائه خدمات آفلاین میپردازند ثبت نام کنی
اکانت دارش مگه چند در میاد؟باید اکانت اینترنت ماهواره ای بگیری که خیلی گرون در میاد
خوده شاتل از اینجور خدمات نداره ؟
در ضمن منچیزی که میخوام برنامه نیست ، فقط عکسه ( jpeg ) ، اونم مثلا نقاشی ها و آثار گرافیکی ، به نظرت میشه از اینجور چیزا به اون سایتها سفارش داد ؟
غیرقانونی که نیست ؟
ببشخید هی سوال می پرسما ....
اکانت دارهاش بستگی به سرعت و ترافیکشون و اون ماهواره ای که به ارائه خدمات میپردازه داره از 15 هزار تومان در ماه هستند تا بگیر برو بالا
نخیر خورد شاتل خدمات ماهواره ای نداره
بله میتونید هرچی بخواهید سفارش بدید فقط باید خودتون لینک مربوطش از سایت هایی مثل rapidshare و یا جالا هر سایت دیگه ای اما بصورت مستقیم بهشون بدید اون ها براتون سرچ نمیکنن
غیرقانونی نیست و مشکلی هم نداره چون شما که سند و رسیو انجام نمیدی فقط داری رسیو انجام میدی اگه سند هم انجام بدی انوقت میشه غیرقانونی و جرم هستش(البته برای کسایی که مجوز ندارن)
![]()
منظورت اين نيست كه نميشه از طريق usb با كانكشن داخلي مودم وصل شد كه؟![]()
می تونی توضیح بدی آقا مهدی
-----------------------------------------
دوستان چند تا سوال داشتم
اول : اینکه این چراغ ppp مودمم روشن نیست - ایرادی نداره؟ اگه داره چه جوری باید درستش کنم؟
دوم : من آرت دارم و همون جوری که می دونید این حجمش تا آخر ماه و فردا واسه من تموم می شه اما من تا 9 برج بعد (همون بهمن) زمان دارم - تو این مدت 9 روز می تونم شبها استفاده کنم؟
سوم : هزینه ماه بعد رو از طریق اینترنت بپردازم راحت تره؟ این شماره حسابش جامه یا شماره حساب عادیه؟
ممنون![]()
سلام دوست عزیز
برای کانکشن داخلی توی فایل راهنمای نصب که در سایت شاتل هست فکر کنم توضیح داده بود که باید pppoe را بجای bridging انتخاب کنید و یوزر نیم و پسورد بدی و ......
1-نمیدونم منظورتان از کدام چراغ هست! اگر همون دیتا هست که هنگام دریافت و ارسال اصلاعات چشمک میزنه!
2-اگه تا شما 10 ماه قبل گرفتید تاریخ اتمام سرویس این دوره شما 9 بهمن هست که میتونید تا 9 بهمن استافاده کنید
اگر تاریخ دوره سرویس تا 30 هست که تا فردا میشه استفاده کرد و بعد از تاریخ فاکتور سرویس که شارژ نکردید نمیشه از شبانه استفاده کرد
3-اره توی قسمت اخرین فاکتور که برید پرداخت کنید....
اولا ممنون از جوابت
دوما نگاه دوست عزیز مودم من Billion 5210 هست چراغهاش ایناست : power , sys , lan , usb , adsl و ppp
این آخرین چراغ( ppp ) همیشه خاموش هست - چرا؟ آیا مشکلی در خط هست ؟ اصلا این چراغ واسه چی هست؟
ثانیا می خواستم بپرسم که این شماره حسابی که شاتل واسم ایمیل کرده جام ملت هست یا یه شماره عادیه؟
بازم ممنون
هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)