اسپم که شاخ و دم نداره که![]()
سامان تو خودت آیفون دستت میگیری بعد میگی کلفت خوبه!!!!!!
یه چیز دیگه نزدیک به چندین ساله که سونی موقع کریسمس میخواد PSP PHONE معرفی می کنه
امسال خبری میشه یا نه؟؟؟؟
اسپم که شاخ و دم نداره که![]()
سامان تو خودت آیفون دستت میگیری بعد میگی کلفت خوبه!!!!!!
یه چیز دیگه نزدیک به چندین ساله که سونی موقع کریسمس میخواد PSP PHONE معرفی می کنه
امسال خبری میشه یا نه؟؟؟؟
eeeee? از کلفت خوشت میاد؟ منظورم گوشی کلفته ها. به وقت بنم نکنید. AQOa با تو هستمااتفاقا چون کلفته خوشگله
این دوره زمونه هر کی پستش جدودای 2800و خورده ایه خیلی باشعورتر از بقیه استماهی هزارتا داره میره رو پستهاش
============
سعید الان اگه SE یه psp phone بزنه ال سی دیش 50 اینچ باشه. روی فیلمای 70mm هم ریکورد کنه. دوربینش 80مگاپیکسل باشه. سبزهم باشه سونی نمیزاره بیاد به بازار. تازه october میخواد psp go رو بچپونه به مردم دیگه امکان نداره psp phone هم بیاد. ختی معرفی هم نمیکنه
این سایت گفته ستیو 31 آگوست (آخر همین ماه میلادی) تو انگلیس ریلیز میشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد Jalou هم همونطور که گفته شد اون عکسه فیکه
اصلش اینه که یکی واسه خودش کانسپت ساخته!
خیلی ضایعست ، مخصوصا اون جاگ دایالش
ولی خبرش فکر نکنم اشتباه باشه
![]()
ولی همه چیزایی که من میخام داره قیافش مهم نیست کاش SE همچین گوشی میزد
من که میخریدمش
Last edited by Mah12; 09-08-2009 at 05:08.
آقا برای این یکی دیگه اصلا دلم نمیسوزه که نیاد. بیشتر شبیه ادوات جنگیه. چیه این بابا
من پستام 1000 تا 1000 تا میره بالاتو پستهات یکی 10 تا حساب میشه؟(یعنی یه گست میدی 10 تا میشمارن)
ماهی هزارتا داره میره رو پستهاش؟؟؟
کجا بابا ؟؟
آنتی
دیدید فیک بودش =))
عکسش فیک بود ولی خبرش فکر نکنم!
چه زمخت زده لامصب.این جور طراحی ها تو کار سونی اریکسون نیست.اونم مثل خوشحالا بیاد همه اسمهای تجاری رو لیست کنه پشت گوشی؟
اون 2 تا قرمز چیه ماتحت گوشی؟آهان در پوش پورتها هست.
جک 3.5؟؟؟
پورت USB؟؟؟؟
جاگ دیال اون هم سمت راست؟؟؟
جلل خالق.
ولی جدا چیز عجیب غریبی هستا.چی میتونه باشه؟اون 2 تا دایره بقل لوگوی سونی اریکسون.ننوشته شدن مگاپیکسل گوشی.
Last edited by hamed1297; 09-08-2009 at 00:26.
حامد چه جدی گرفتی این گوشی رو
گوشی کاملا فیکه و یکی مثل من و تو گرفته با فوم و ... یه گوشی با تخیلات خودش ساخته و تو یه تاپیک عکس های گرفته شده با گوشی گذاشته!
Jalou تایید شده ولی عکسی ازش نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)